MAASTOKUVOISIA LAPSIA NÄHTY KESKUSTASSA

26/09/2013

mini rodini-camo-pico-mamigogo mini-rodini-camo-makia-kauneve mini-rodini-camo-pico-helsinki-mamigogo minirodini-camo-pico-overall-mamigogominirodini-camo-pico-boy

Hui kun on ollut kylmä! Tuntuu kun oltaisiin hypätty kesästä suoraan talveen. Jotain kivaa kyllä siinäkin, saatiin nimittäin Kaapon vähän paksumpi Mini Rodinin camo-kuosinen pico-takki käyttöön. Elviksen pico-haalari on ollut käytössä jo pidemmän aikaa, se ei nimittäin ole vuorellinen kuten takki. En yhtään ymmärrä Rodinin logikkaa tässä asiassa, mutta meneehän tuo onneksi villahaalarin kanssa vielä nyt kylmemmillä keleillä.

Itselläni on jo jonkin aikaa ollut pieni laantuminen lastenvaateinnostuksen suhteen. Nämä camo kuosiset ulkovaatteet olivat kuitenkin vain niin hienot ja jäivät mieleen, että lopulta ne päädyin tilamaan. Takin ostin ihanasta Pikkulinnun kaupasta ja se olikin viimeinen kappale, mutta vielä sinne taisi jäädä muutama musta jos joku on ilman.

Suurin camo-kuosi trendi alkaa olla jo takanapäin, mutta kyllä nämä kauunkilaislapset vain näyttävät aika sulosilta armejahenkisissä vaatteissaan, vai? Tykkään että lastenvaatteissa saa olla vähän särmää vaaleansinisen lässynlässynlää-nallekarhujen sijasta. Pidän myös siitä että tämäkin kuosi on jonkun mielestä aivan ihana ja joku ei taas voi sietääkään sitä.

Aina jotakuta kiinnostaa kokoasiat, joten kerrotaan vielä niitä. Kaapon on noin 106 cm ja takki on kokoa 116/122, ja se olikin yllättävän reilu. Viimetalvinen salamahaalari sekä keväällä ostettu keltainen pico olivat kumpikin kokoa 104/110 ja ovat jo käyneet etenkin hihoista pieniksi. Nämä tämän syksyn mallit ovat taas selkeästi reilumpia kuin ennen. Elvis on noin 90 senttiä ja haalari 92/98 ja siinäkin kasvun ja villahaalarin varaa hyvin.

Poikien ihanat angoravillahuivit ovat Suomalaisen Kauneven, ja niistä pian lisää!


14 Responses to “MAASTOKUVOISIA LAPSIA NÄHTY KESKUSTASSA”

 1. Sari sanoo:

  Ihanat pojat 🙂 Minkä merkkinen on tuo ruskea pipo ?

 2. annimari sanoo:

  Aivan IHANIA kuvia ja poikia, IHANIA <3

 3. Sara. sanoo:

  Hauskan näköisiä kaupunkilaispoikia 🙂 Mä tykkään kyllä tuosta camokuosista, mut just muilla 🙂 meidän pojilla on sitten vaan ne h&m:n viime keväiset yksiväriset parkat. Onneksi tajusin sen verran ostaa kasvunvaraa kanssa, että villaa mahtuu reilustikkin alle. Ne päällä mekin vaelletaan täältä lähiöstä kaupungille 😀

 4. Rea sanoo:

  Meilläkin pojalla camo , aivan ihania on . En ole kuosiin kyllästynyt … 🙂

 5. Anoano sanoo:

  Jos oisin tiennyt, että TE ootte ihan yliopiston huudella niin olisin tullut stalkkaa välitunnilla 😀 Taas kerran täydelliset tyylit ja äärettömän suloiset lapset! Miten voi pienet olla noin cooleja…

 6. Juuli sanoo:

  Ihania kuvia ja ihanat pojat :)! Ja noi Kauneven villat on tosi mahtavan näköisiä, pitää käydä katsomassa paremmin.

 7. Nina sanoo:

  Ihania kuvia 🙂 Ei sulla muuten sattuis olemaan tulossa mitään alennustarjousta noihin kauneven huiveihin? Mun täytyy varmaan ostaa meille sellainen kans 🙂

Kommentoi