LASTENHUONE

26/09/2013

lastenhuone-sisustus-vaalea-mamigogolastenhuone-sisustus-lehtiteline-kirjahylly-mamigogolastenhuone-kerrossanky-poyta-rand-matto-mamigogolastenhuone-barbapapa-sankylastenhuone-kirjat-ikkunalauta-lastenhuone-sisustus-fatboy-rahi-stockholm-rand-matto-malm-ikea-mamigogolastenhuone-sailytys-malm-lipasto-puulelut-mamigogolastenhuone-sisustus-ikkunalauta-myfirstsony-fisherprice-maapallolastenhuone-sisustus-fisher-price-parking-garage-mamigogolastenhuone-sisustus-naulakko-hangitall-spiderman-mamigogo

Tajusin tuossa hiljattain että olemme asuneet nykyisessä asunnossamme melkein puoli vuotta. Enään ei tekosyy ”vastahan me muutettiin” oikein toimi kun monet jutut kotona ovat edelleen puolitiessään. Eilen ja tänään onkin sitten maalisivellin heilunut ja pora surruttanut. Yksi maalattu seinä ja muutama taulu seinällä – heti näyttää taas vähän valmiimmaalta. Haaveena olisi että viikon loppuun mennessä kaikki listalla olevat hommat olisi valmiina. Tohkenen epäillä, mutta olisipa se vasta hienoa! Sen jälkeen olisi enään selvitettävänä tyhjän seinän ongelma. Ja ommeltava uudet tyynynpäälliset sohvalle. Ja pestävä parvekkeen lasit. Ja istutettava talvikukat.

Kirjoitin tuossa pitkät pätkät poikien huoneesta, mutta päädyinkin jakamaan postauksen osiin – asiaa oli niin paljon. Aiankin tuosta kerrossängystä, ja siinä nukkumisesta, saa aikaan ihan oman kiinnostavan postauksen. Luulisin myös että lasten puolipyöreä pöytä ja tuolit kiinnostavat ainakin jotakuta?

Mutta tällaista täällä meillä, siksi blogikaan ei ole päivittynyt kovin tiuhaan tahtiin. Huominen jatkuu raivosiivoamisella, pyykinpesulla ja toivottavasti parilla DIY/kunnostus jutulla. Palataan pian! Niin ja saa linkittää kivoja lastenhuoneita tähän alle!


41 Responses to “LASTENHUONE”

 1. Tuollaisen pöydän kun löytäisin meidänkin poikien huoneeseen! Mä oon tuskaillut sitä, kun kaikki pöydät vie niin hirveästi muka tilaa ja varsinkin pyöreät.. Tuossa sitä ongelmaa ei olisi! Ja kyllä mä myös odotan, että saisi vielä enemmän tilaa, kun saisi pojat kerrossänkyyn nukkumaan. :—-D

  • Noi puolipyöreät on kivoja! Meillä on täällä kaupungin sellainen työpaja josta myydään esim päiväkotien vanhoja kalusteita. Pöytä ja tuolit on sieltä, maksoivat yht 14 euroa.. 😀

   • annaM sanoo:

    Vau, oikeesti 14€!!? Mikä paikka se oikein on (nettisivut, puh.nro…?) Kiitti!
    ps. Aivan törkeen ihana lastenhuone muutenkin! 🙂

 2. retromoderni sanoo:

  kivan värikästä ja lapsekasta, oikea lastenhuone

 3. Eevi sanoo:

  Teidän lastenhuone näyttää tosi hyvältä! Vaaleat pinnat ja värikkäät lelut – avot! 🙂 Tykkään!

  Ps. Nyt tulee kamala nettiosoitehirviö: http://muumitalossa.blogspot.fi/2013/09/ei-niin-seesteista-kuin-kuvissa.html?m=1

  Noissa kuvissa näkyy vähän meidän lastenhuoneita.

  • Kiitos! Ja kivalta näyttää teilläkin, kiva kun laitoit linkin – juuri muutama päivä sitten itseasiassa luinkin postauksen, en vain ehtinyt kommentoida 🙂

 4. Ai että, ihanan raikasta ja etenkin siistiä!:D Meillä seinien pinnat odottavat käsittelyä ties kuinka monetta vuotta, mutta yhden vauvaleukemian selättäminen ja kahden vauvan (kohta kolmanennen) saaminen ovat mielestämme olleet riittäviä tekosyitä kaikenlaisen remontoimmin laiminlyömiseen, sisällä ja ulkona…Nyt pitää ryhdistäytyä!

  Tuota naulakkoa jossa Spaikku-puku teillä roikkuu olen himoinnut jo jonkin aikaa! Ja meiltä löytyy juuri sama Spaikku-asu, lisäksi Kloonisotilas puku ja Teräsmies-asu:) Pojat, 6v. ja 3v.

  http://mamainprogess.blogspot.fi/

  • No joo, okei ehkä saatte tälläkertaa anteeksi ettette ole käsitelleet seiniä! 😀 <3 ! Noita naulakoita saa tosi monesta paikasta, tuo on tosin ostettu ehkä 6 vuotta sitten Miguesta ja maksoi silloin huimat 15 euroa! Nykyisin esim Tigerissa taitaa samantyylinen olla 3 euroa 🙂

 5. Täällä pohditaan kovasti kerrossänkyasioita, kun kaksosille pitäisi vihdoin hankkia isojen lasten sängyt (kyllä, 3v. lapset nukkuu siis edelleen pinniksissään, tosin laidat on sentään alhaalla). Ja toi pöytä on kyllä ihana, onko se sellainen ”tarhanpöytä”? Me haettiin kierrätyskeskuksesta isohko sohvapöytä piirustuspöydäksi, mutta sehän tosiaan vie sitten jonkun verran tilaa – onneksi kaksosilla on se isoin makkari käytössään, kun meidän parisänky on tungettu siihen pienimipään ”lastenhuoneeseen”.

  Eli joo, vaikka just uhosin että en sisusta, enkä kysele sisustuksesta, niin pyörränpä hetimiten sanani ja kysyn: miten toi kerrossänky teillä on toiminut ja myös mistä se on hankittu? 🙂

  • Toi kerrossänky on kyllä loistava kun jää enepi tilaa muuhun. Me saatiin tuo jo kai yli vuosi sitten, mutta vasta kuukausi sitten Elvis siirtyi pinniksestä tuohon ja Kaapo meni yläkertaan. Hyvin ovat kumpikin siellä pysyneet 😉 Kirjoitelen varmaan pian lisää tuosta!
   Ja se on siis Virolaisen Suwemin (blogiyhteistyön kautta saatu) Pikku-Liisa 🙂 Tosi näppärä ja vähän pienempi kuin normaalit kerrossängyt.

 6. Kivalta näyttää! Erilaisia karttapalloja olen katsellut ”lastenhuonesilmällä” jo pidempään eikä tämä ainakaan auttanut asiaa. Lastenhuoneemme on aika pieni, joten kaikkia hankintoja pitää punnita melko kauan…

  http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/2013/05/21/kuva-ja-sen-kaverit-lastenhuone/

 7. […] kytemään, ja rupesin googlailemaan – ja samaan syssyyn Mami go go:n Minttukin juuri laittoi kuvia lastenhuoneesta, joissa esiintyy kerrossänky (ja sellainen trendikäs matto ja lelut nätisti laatikostossa. […]

 8. No nyt mä jäin sitten pohtimaan tätä kerrossänkyasiaa. Tossa teidän mallissakin näyttää olevan aika hyvä laita, eli vahingossa sieltä ei taida päästä tippumaan?

 9. Terttu sanoo:

  hey, mistä noi seinällä olevat kirjatelineet on hankittu? 🙂 just tollaset pienemmät tarttisin 😉

 10. Tiina sanoo:

  Ihanan pirteä lastenhuone!
  Meillä yhdestä huoneesta tehdään jo pikkuhiljaa teinien huonetta, tytön huone on koko ajan vähän vaiheessa (johtuneeko äidistä vai tyttärestä? 🙂 ) ja sitten seuraava projekti odottaa kun ollaan siirtämässä vajaa 2 vuotiasta omaan huoneeseen (kunhan se huone ensin taiotaan jostain 🙂 ) Jotain tuollaista pirteää ja värejä olisi aikomuksena loihtia pienen miehen huoneeseen. Kiitos inspiroivista kuvista!
  Ja mulla nyt ei ole kuin pienen pieni siivu isompien koululaisten huoneesta blogissani. Olisiko syynä ne etenemättömät projektit?? 🙂

  http://mistanaurualkaa.blogspot.fi/2013/09/kuvia-rottinkituolista.html

  http://mistanaurualkaa.blogspot.fi/2013/09/kiitollisuutta-kuminauhoista.html

 11. Maija sanoo:

  Onpa raikas ja pirteä huone lapsille, juuri niin kuin kuuluukin! Tykkään!

  Olen miettinyt, miten Ikea blogimatto näyttää aina niin hyvältä, valkoiselta ja raikkaalta eri blogeissa, mutta Ikeassa kermaiselta ja hiukan likaiselta. 🙂

 12. annimari sanoo:

  Mä vielä odotan pienten poikien lastenhuoneen sisustamista.. Nimimerkillä kolmiossa kolmen lapsen, kahden koiranja yhden miehen kanssa asuva äiti 😉

  http://sisuvoima.blogspot.fi

 13. Saga sanoo:

  Tosi nätti lastenhuone, ihania värejä. Mä rempparin just pojan vähän vauvamaisen huoneen paremmin isommalle pojalle sopivaksi.

  http://niittykulma.blogspot.fi

 14. Saga sanoo:

  Niin ja se linkki vielä siihen oikeaan juttuun.

  http://niittykulma.blogspot.fi/2013/09/mustavalkoinen-muutos.html

 15. Ashley sanoo:

  Love this kids’ room! So eclectic and colourful.

 16. Jan O. sanoo:

  Kivoja ja todella raikkaita värejä! Meillä on viellä suunnitteilla värimaailma tulevan lapsemme huoneeseen. Uskon että itse kyllä päädymme hieman neutraalimpeihin väreihin pikku poikamme huoneen väreissä 🙂 Saa nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan! 🙂 meistä voi myös käydä lukemassa http://citydaddy.blogspot.com

 17. Mama D sanoo:

  Onpa ihanan pirtsakan värinen lastenhuone.

  • Kiitos! Tykkään väreistä, ja vaikka yritän muuta asuntoa saada vähän harmonisemmaksi niin lastenhuoneessa saa väriä mielestäni olla 🙂 !

 18. Juuli sanoo:

  Tosi kiva tuo pöytä ja koko huone näyttää myös kivalta :)!

 19. Veera sanoo:

  Hyvältä näyttää! Joku kyselikin seinällä olevista kirjatelineistä, joissa Puppe ja Peppikirjat ovat. Minkä nimisestä liikkeestä ne ostit ja millä nimellä niitä siellä myytiin? Tuollaisia olen etsinyt, mutta vaikea googletella, kun ei tiedä mitä nuo oikeastaan nimeltään ovat 🙂

 20. JohannaK sanoo:

  Oi oi, näyttää niin kivalta!! <3 Kuule I love your style tyttö 🙂

 21. […] ja missä lelut säilytetään. Aiemmin poikien huone on ainakin vilahdellut vähän enemmmän täällä ja […]

Kommentoi