IHANA JOUTSEN

23/09/2013

joutsen-untuvatakki-okra-alppila-makasiinit-minttujoutsen-kevyt-untuvatakki-okra-martina-mamigogojoutsen-untuvatakki-minttu-mamigogo-minttu-mantysaloJoutsen-untuvatakki-minttu-mamigogo-syksyjoutsen-kevyt-untuva-takki-mahtuu-pussiin

Pääsin tutustumaan hiljattain blogiyhteistyön kautta vähän paremmin kotimaiseen Joutseneen, sen historiaan, ideologiaan sekä tuotteisiin. Joutsenen untuvaiset tuotteet ovat itselleni jonkinverran tuttuja etenkin nuoremmalta iältä. Muistan miten ihana oli päästä täidilleni yökylään, Joutsenen pehmoisiin peittoihin ja tyynyihin. Omistin joskus myös Joutsenen punaisen, parka-mallisen untuvatakin. Takki oltiin ostettu käytettynä ja lopulta, sen jäädessä pieneksi, se jatkoi kulkuaan taas uudelle käyttäjälle.

Sain valita Joutsenen uusista kevyttoppatakeista itselleni mieluisen mallin ja värin. Pitkä malli on heti ehdoton valinta, pitkä takki nyt vain on mielestäni niin paljon monikäyttösempi, mutta väri taas sellainen jota en olisi ikinä voinut edes päälleni kuvitella. Ennen kun sovitin sitä.

Oljen värinen kevytuntsikka on ihanan ultakevyt ja laadukkaan untuvan ansioista se sopii myös lähes ympärivutiseen käyttöön. Viileinä kesäiltoina sen voi vetää mökinpihalla päälle lämmittämään ja talvella se taas kuitenkin pitää lämpimänä hyvin pikkupakkasillakin – kerrospukeutumalla vielä kylmemmillä säillä. Tulevaisuudessa otan takin varmasti mukaan kaikille matkoille, se nimittäin menee todella pieneen tilaan. Katsokaapas tuota alinta kuvaa, siellä se takki on pussissa! Reissussa takkia on ihana pitää vaikka peittona auton kyydissä tai lentokoneessa matkatessa.

Neutraalia väriä on helppo yhdistellä monen kanssa, ja se näyttää kivalta myös vaatekaappini lähes kokonaan valoittaneen mustan kanssa.  Koska kyseessä on vuosia ja vuosia eteenpäin kestävä takki, on ajattomuus myös mallin ja värin suhteen tärkeää. Vai mitä tykkäätte?

Joutsen-untuvatyynyn onnekas voittaja on nyt arvottu ja ylellinen tyyny menee…
Uninen: Meillä nukutaan (ja välillä valvotaan) äiti ja tyttö tällä hetkellä samassa sängyssä. Untuvatyyny olisi ihana saada kun ei nyt itsellä mahdollisuutta sellaista ostaa. Mukana siis arvonnassa!


16 Responses to “IHANA JOUTSEN”

 1. Tuo väri sopisi hyvin myös sellaisten kuparinväristen yksityiskohtien kanssa. Oon tykännyt omasta takista sen mitä sitä on vielä käyttänyt, se on ihanan pehmeä päällä jalämmin, odotan jo et tulis viileempää et sais käyttää joka päivä.

  • Totta! Mitään sellaisia ei kyllä löydy, mutta saas nähdä myöhemmin talvella. Toi takki on kyllä ihana, ja tuli testattua vesisateessakin heti – hyvin piti vettä ja kylmää 🙂

 2. Noora sanoo:

  Voih, tuollainen takkihan saa melkein odottamaan kylmiä ilmoja! 😉

 3. JohannaK sanoo:

  Upee takki! <3

 4. Sini sanoo:

  Ihana takki ja kaunis nainen! Blogisi on muutenkin aivan ihanaa luettavaa/ katottavaa, aivan liian harvoi kerkeää vaan kommentoimaan.

  • Voi ihanaa, kiitos paljon! Ja kiitos kun kommentoit, itselläni myös tuntuu ettei aika ikinä riitä siihen, vaikka tietääkin kuinka kivaa on kommentteja saada 🙂

 5. Upea on takkikin, mutta mä en vaan pääse tästä yli… joka postauksessa tuijotan sun hiuksia 😀 Ihanan väriset ja sopii sulle hyvin.

  Se on talvi tulossa, kun väriä tekee mieli. Aika ajoin tekee mieli punertavaa. Ja silti palaan aina vaaleaan. Kampaajaa on varoitettu ailahtelevasta luonteenlaadusta 😉

 6. Maria sanoo:

  Kaunis takki ja vielä kauniimpi Minttu! Täälläkin podetaan hiuskriisiä: otsis vai ei? Aina kun vierailen täällä niin mietin että Todellakin!

  • Kiitos!! <3 !! Ja otsis on ihan paras! Olin ihan varma että alan kasvattaa sitä heti (taas) takaisin kun sen sadatta kertaa leikkautuin, mutta nyt on ja pysyy 🙂

 7. Iina sanoo:

  Ihana takki! Onko tämän malli Martiina? Saanko udella kuinka pitkä olet ja minkä kokoisen takin otit? Kiitos!

  • Kiitos! Takki on malliltaan tosiaan tuo Martina ja malli on sellainen aika tyköistuva. Itse taas tykkään että takki saa olla vähän reilumpi – etenkin talvella. Olen 166cm ja tämä on koko XL. Joutsen takeissa koot muuten menevät XS:tä aina kokoon XXXL saakka, joka on tosi kiva!

 8. Merkku sanoo:

  Ihana kaulahuivi! Saako udella, mistä se on?

Kommentoi