TERKKUJA HABITARESTA

18/09/2013

habitare-unessanoma-helsinginsanomat-mamigogohabitare-out-of-the-dark-lamppuhabitare-2013-poydathabitare-2013-mamigogohabitare-keramiikka-pullo-maljakkohabitare-finnishdesignshop-mamigogohabitare-marimekko-saapaivakirja-pilvethabitare-hoyhen-lamppuhabitare-2013-unessanoma-sisaankaynti-mamigogohabitare-pipari-matto-mamigogohabitare-saana-ja-olli-mamigogohabitare-HEIJASTIN-Elina-Ulviohabitare-tipico-light-mamigogohabitare-kupla-eero-aarnio-mamigogo

Käväisin tänään Habitaressa. Täytyy sanoa ettei siellä ihan hievästi ollut mitään minulle. Tai oli paljon kivoja ja kauniita juttuja, mutta odotin ehkä enemmän. Kuvittelin näkeväni enemmän uutuuksia, uusia innovatiivioita, enemmän jotain. Itseäni eniten kiinnostava juttu oli Suunnittelukilpailu, jossa oli mukana neljän Aalto-yliopiston opiskelijan unitila-aiheiset työt.

Tapasin messuilla muutamaa ystävää, kuten Riikkaa, joten sen puolesta päivä oli kuitenkin kiva. Eivätkä messut nyt olleet kuitenkaan mikään hullumpi tapa viellää sateista syyspäivää. Ja sain sen verran inspiraatiota, että voisin yrittää askarrella lasten kanssa samanlaisen Unessanoma mökkin, kuin tuo Mira Köymärin tekemä hieno teos. Nyt vain vanhoja hesareita ja kananverkkoa hommaamaan.

Onko teistä moni aikeissa käydä habitare-messuilla?


4 Responses to “TERKKUJA HABITARESTA”

 1. http://hunajaista.bellablogit.fi/2013/09/18/habitare-fiiliskuvin/

  vertaappa mun kuvia, ollaan nähty monta asiaa ihan samalla lailla 🙂 <3 oli ihana nähdä pikaisesti!

 2. annimari sanoo:

  JEP Habitare on nielaissut minun mieheni ihan kokonaan, että täällä odotetaan messujen loppumista kyllä 😉

 3. Maria sanoo:

  Ihania juttuja! Marimekko ei petä koskaan.
  Kiitos vinkistä, Bellapuoti testattu ja nyt olen iloinen Uhana-korvisten uusi omistaja ♡♡♡

 4. karmi sanoo:

  Kävin tänään. Luin juttusi nyt. Minäkin petyin, odotin kanssa jotain UUTTA ja IHMEELLISTÄ. mieleen jäivät ehkä eniten tuo heijastus kaappi/seinä/huone/whateva. Ja toi neon/pleksi lamppu. Ps. Ollaan kuvattu aika lailla samat jutut (ja varmaan vitjasti paljon muutakin).

Kommentoi