SYNTTÄRITYTTÖ

11/09/2013

mamigogo-synttaritytto-4mamigogo-synttarit-1mamigogo-synttarit-2mamigogo-syksy-synttarit

Vuosi sitten kirjoittelin olevani ikäkriisitön ja allekirjoitan tekstin lähes kokonaan nyt myös 27-vuotiaana. Pieni kriisikin tosin meinasi syntyä kesällä, kun muistin seuraavaksi täyttäväni  jo 28 vuotta. Kriisi tuli lähinnä ajatuksesta että, mihin tämä aika on oikein kulunut! Pieni laskutoimituksen tarkistus ja johan oli taas helpompi hengittää. Vaikka kieltämättä tuntuuhan se aika hurjalta lähestyä kolmenkympin ikää.

Tuntemattomat ihmiset kyselevät jatkuvasti ikääni. Luulen sen johtuvan siitä että minulla on lapsia. Jostain syystä minut jatkuvasti luokitellaan teini-äidiksi, eivätkä kaikkit ihmiset katso asiaa kovinkaan suopeasti. Olen usempaan kertaan saanut selitellä tuikituntemattomille että kyllä minä olen näiden lasten äiti, en teini-ikäinen lastenhoitaja. Välillä se huvittaa ja välillä taas ärsyttää. Noh, luultiin minua hiljattain apteekissa myös 18 vuotta vanhemmaksi äidikseni.

Tällä tytöllä oli tänään mukava synttäripäivä. Pojat järjestivät kotonamme pienet yllätysjuhlat ja lahjaksi sain timantteja, yksi niistä roikkuu kuvissa kaulassani.

jakku: Vaasankadun kirpputori, farkkuliivi: Pull and Bear, tuubihuivi: H&M, paita: Springfield Women, hame: Bershka, kengät: Vans, koru: Uhana Design


36 Responses to “SYNTTÄRITYTTÖ”

 1. Karoliina sanoo:

  sä olet UPEA ilmestys!

 2. Ihanat värit sun vaatteissa 🙂

  Jotkut ihmiset ovat kyllä erittäin huonoja arvioimaan ikää. Musta toi sun äitiin sekoittaminen on jo huonon ja katastrofin välissä 😀

  Onnittelut synttäritytölle!

 3. Mutsimatskua sanoo:

  Synttärionnea!
  Kumpa itsekin käyttäisin kahden lapsen jälkeen noin hehkeältä ja nuorelta kuin sinä!
  Nimim. ekan äitiysvuoden aikana ainakin 10vuotta vanhentunut ja rupsahtanut

 4. Ragdoll sanoo:

  Paljon onnea! 🙂 Parempi 18v, kuin kahdeksantoista vuotta omaa ikää vanhempi. 😉

 5. Masu sanoo:

  Olet kaunis 🙂

 6. KataMeri sanoo:

  Oi onnea sulle, minäkin juhlin tänään omaa vanhenemista 🙂

 7. annu sanoo:

  Hups, mä luulin sua hieman vanhemmaksi, itseni ikäiseksi… Ööö siis 10 vuotta vanhemmaksi. Tai sitten mä vaan näytän erityisen nuorelta 😉 Kaunis olet silti, ei hätää…

 8. supervain sanoo:

  ihana neito <3 haluan kans tommosen hamosen

 9. Onnea synttärisankarille. Ei se teiniäitiys ole mikään pahasana. Tarkoittaa olet nuorekas äiti.

  • Kiitos! Ja ei tosiaan teiniäiteydessä ole mitään pahaa, joillain tuntuu vain olevan nuoria äitejä kohtaan negatiivisia ennakkoluuloja joista minäkin olen saanut osani, vaikka en nyt ajattele mitenkään eritysen nuori äidiksi olevani. 🙂

 10. Caritainen sanoo:

  Onnea näin jälkikäteen! 🙂

 11. Elisa sanoo:

  Älä turhaan kuluta aikaasi kriiseilyyn, ikä on numeroita. Tosin sun ikäisenä mäkin kriiseilin. Kun on korkannut kolmosen, ei enää tunnu missään. 🙂

  Ihana tuo jakku, ja tietenkin se on sit kirpparilta. Noihin koruihin pitää kyllä tutustua, ne on tosi kauniita.

  Onnea kauniille sankarille!

  • En kriiseilekkään 😀 Ja ne jotkut kriisintynkäsetkin liittyvät enemmän ajan nopeaan kuluun kuin itse vanhemiseen 🙂
   Ja kiitos ja kannattaa käydä ihmeessä katsomassa Uhanan korut ja muut vaatteet 🙂

 12. Laura sanoo:

  Hei, onnea! Ja täällä ilmoittautuu toinen teiniäiti: viimeksi viikonloppuna sain kuulla ventovieraalta rouvalta ihmettelyjä siitä, miten mahdoin olla TODELLA nuori tullessani äidiksi ja näyttäväni hänen 17-vuotiaansa ikätoverilta – jos siis edes olen puistoon tuomani pojan äiti. Ehkä tuo jossain vaiheessa jo imartelee, viimeistään sitten, kun ensi vuonna mittariin pärähtää kolmekymmentä.

 13. Terhi sanoo:

  Olisin veikannut 25-30 ikävuoden hujakoille. Itse olen 31-vuotiaana aika nuorennäköinen mutta ikävä kyllä nuo rypyt pikkuhiljaa paljastaa todellisen iän. Sulla sen sijaan on tosi kaunis iho, ja vitsi että sulle sopii hyvin punatut huulet. Oot kyllä tosi kaunis! Onnea synttärisankarille!!!

 14. ONIA sanoo:

  Ihanaa syntymäpäivää! Olet taatusti timanttisi ansainnut 🙂 Ja hei, sähän olet supernuori – terkkuja vaan toiselta syyskuun synttäritytöltä, mähän olen nyt 28-vuotiaana ihan ikäloppu 😉

 15. Mama D sanoo:

  Paljon onnea!

 16. Oijoi, omasta ikäkriisistäni alkaa nyt olla 4 vuotta aikaa…Mutta kun rajusin että mittariin tulee 30 niin ihan vallan yököttävä olohan siitä tuli. Ihan kunnolla, en tiedä miksi:) Nyt tuntuu että parhaat asiat olen tehnyt nimenomaan 30 rajapyykin jälkeen, joskin rakkaan esikoiseni sain vähän reilussa 28 vuoden iässä. Kolmenkympin jälkeen odotan numero nelosta, olemme taistelleet lapsen todella vakavan syövän kanssa ja voittaneet ja fyysinen kuntokin on raskaudesta huolimatta kohdallaan.

  Eli ei se vanheneminen niin kamalaa kumminkaan ole!:D

 17. Bianca** sanoo:

  Ihanaa syntymäjuhlaa sulle kaunis 🙂

 18. Laura sanoo:

  Eikä! Mä oon seuraillut blogiasi jo jonkun tovin ja vasta nyt osasin yhdistää sut siihen tyttöön jonka oon nähnyt useasti kolmos-sporassa. Hahaa, no eipä muuta, ihana blogi, sulla on kiva tyyli, söpöt pojat ja silleen!

 19. annimari sanoo:

  Onneksi olkoon Minttu 🙂

  Itse täytän marraskuussa 34-vuotta, mutta onneksi on tuo kuusi vuotta nuorempi mies joka pitää mielen virkeänä ettei aina muista kuinka vanha sitä itse olikaan 😀

  Minun ongelma on kuitenkin ääni – joka toinen lehtimyyjä tai vastaava kysyy puhelimeen vastattuani uudelleen, että olinhan itse kyseessä ja joka kymmenes kysee suoraan, että olenko jo täysi-ikäinen :/ – olenkin miettinyt keinoa ääneni möreyttämiseen 😀

Kommentoi