RIIKAN PÄIVÄ

19/07/2013

riikanriikan5riikalla3riikan6riikan7riikan11riikan9riikan12riikan1riikan14riikan10riikan4riikan2riikan13

Ei tarvitse sen kummempaa syytä kuin vaikka nimipäivät, niin Bellan sielunsiskot (vai oliko se rappioäiti-jaosto?) kokoontuvat yhteen vaikka ympäri suomen.

Riikan luona Hunajassa päivä hurahti taas aivan liian nopeasti.  Syötiin hyvin ja vaan oltiin, lapset leikkivät ja innostuivat jopa ulos kaatosateseen – nakuina.Paluumatkalla junassa oli todellakin tunnelma katossa, kun täpötäydessä vaunussa matkasi kolme yliväsynyttä pikkupoikaa. Onneksi senkin kesti kun takana oli ihana ja rentouttava päivä (ja mukana tablettia ja iPuhelinta).

Pitää muuten jatkossakin tyrkätä lapset alasti sateella ulos – voi kuinkaa hauskaa (meillä kaikilla) oli! Ja muistan omasta lapsuudestakin sen, miten kivaa oli mennä kesällä kaatosateessa ulos ja kastua läpimäräksi.

Onnea vielä Riikalle ja samalla kaikille muillekkin nimipäivää tänä vuonna viettäville!


12 Responses to “RIIKAN PÄIVÄ”

 1. Eevi sanoo:

  Hauskoja kuvia! :-)
  Tosi kaunis hame sulla. Mistä olet sen hankkinut?

  Ja ette te mikään rappioäiti-jaosto ole, vaan todella mahtavia naisia.:-)

 2. Onneli sanoo:

  Noi uudet Pisaroit on niin herkkuja. Sattui olemaan kaupassa jo tällä viikolla kun kävin niin pakko oli ostaa ettei jää ilman, tosin hankin sen taskullisen mallin. Johan tässä muutama kuukausi tuli odoteltua. Tälläkin hetkellä päällä. Ei millään malttais riisua tai laittaa pesuun :D

  iPad osottautui meilläkin automatkalla aika korvaamattomaksi, tai ainakin sai itse pienen lepohetken viihdetoimistoltaan. Junassa onneks vielä leikkivaunu vetää puoleensa.

  • Ne on ihania! Se taskullinen taisi vaan olla 199 eur jos oikein muistan… :O !

   Niin ja me tultiin taajamajunalla, siinä ei ole leikkivaunua… Huh ja huh! :-D

   • Onneli sanoo:

    Mä oon suosiolla yrittänyt nipistää rahoja ic-junaan jos sellanen vaan kulkee, tosin talvella jollain 40 min matkalla se on vähän yhtä tyhjän kanssa kun puolet ajasta menee pukemiseen ja riisumiseen ;D

    Ei se taskullinen ollut kuin ”vain” 129 €, halvempi kuin tuo :)

    • Noi kun oli (yli) puolet halvemmat ja sattuivat menemään vielä oikeaan aikaan niin… Ens kerralla ehkä ic. Mutta viimeksi Turkuun mennessä ei edes oltu leikipaikalla, siellä oli niin paljon porukkaa ja juna heitteli niin katsottiin suosiolla piirretyyjä läppäriltä omalla paikalla :-)

     Ja aih, niin HALPA ;-P !!

     • Onneli sanoo:

      Joo, hintaero on järkkyjä mut joskus tulee satsattua siihen. Ja kivoja tarjouksiakin usein, mut aina ei lapsiperheessä uskalla ennakoida :/ Jos työttömät ja perhevapaallisetkin sais puolet alea niin olis paljon kivempi. Pitää varmaan ryhtyä varusmieheksi tai hankkia pressikortti niin sais alea :D

 3. jadore sanoo:

  Ihania elämän läheisiä kesäkuvia! :)

Kommentoi