PIENET VIHREÄT MIEHET

18/07/2013

vihreä2vihreä1vihreä6 vihreä10vihreä5vihreä9

Nuo Makian vihreät neuletakit ovat yhdet omista suosikeistani poikien vaatteista. Kaapon takki ostettiin viime vuonna Skidit Festareilta ja sen selkämystä koristaa siellä käsin painettu Kuudes Aisti (samaan aikaan olevat aikuisten festarit) printti. En ole juurikaan lasten vanhoja vaatteita säästellyt, mutta tämä festaripaita pääsee ilman muuta muistojen laatikkoon.

Viime talvena ostin myös Elvikselle samanlaisen neuleen kirppikseltä muutaman eron hintaan. Pojilta löytyy muutama muukin Makian vaate ja tykkään niistä, ennenkaikkea ehkä merkin tuoman coolin mielikuvan takia. Vaatteet itsesään ovat aika simppeleitä, mutta juuri sellaisista pidänkin.

Huomasin eräs päivä puistossa, että olin vahingossa värikoodannut molemmat lapset sulautumaan hyvin vehreään kasvustoon. Onneksi meillä päin betoniakin riittää, niin eivät ihan maastoutuneet. Vihreä onkin ollut ollut aina yksi lemppariväreistäni ja lapsilla sitä aina paljon käyttänyt.

Omasta kaapista ei muuten Makiaa löydy vielä yhtään, vaikka talviparkaa olen käynyt sovittelemassa jo usempana vuonna. Jos ette ryntää heti tilamaan nettikauppaa tyhjäksi, niin ehkä pääsen tänä syksynä sulautumaan viereisen lukion oppilaisiin kadulla kulkiessa..


3 Responses to “PIENET VIHREÄT MIEHET”

  1. Mul on se vihreä takki ja ai lööööv it!

  2. Merikuu sanoo:

    Mä kaipailin tonne laivatapahtumaan Makialle lastenpaitoja, mutta olivat ottaneet vaan aikuisten, ihan plääh :/

    Mä puen usein Eemelin ja Freijan jollain tapaa samanlaisiin vaatteisiin, siis et jotain samaa väriä tai esim tänään Eemelillä oli farkkushortsit ja Vansit ja Freijalla farkkuhame ja Vansit 🙂

    Vihreä oli ennen mun öklökkiväri, mutta nykyään ihan yks suosikki.

  3. Mimmu sanoo:

    Vihreä on meilläkin suosikki, niin lapsilla kuin aikuisillakin. Makiaa löytyy toistaiseksi vain aikuisilta, mutta meiltä kyllä senkin edestä. Talviparkat on olleet molemmilla jo kaksi vai kolmekin talvea ja viime talvena kyllä tosiaan tuntui mätsäävänsä jokaisen lukiolaisen kanssa 😀

Kommentoi