STRING 2.0

19/07/2013

string21string24string26string22string23
srting222MG_4860srting211string27

Budjettisisustujan lompakolle sopii String-hylly, jota voi laajentaa pikkuhiljaa, aina taloustilanteen salliessa, mieleisekseen.

Toissa talvena ostettu hylly sai nyt uuden funktion uudessa kodissa, kun aiemmin työpisteenä toiminut hyllykkö muuttui kirjahyllyksi ja tv-tasoksi.

Työtaso lähti siis eteenpäin ja tilasin Finnish Design Shopista muutaman hyllyn lisää, lehtitelineen sekä yhden seinään kiinnitettävän sivupaneelin. Myöhemmin tuota voisi hyvin jatkaa toisella samanmoisella, niin alas kuin yläpuolellekkin.

String Sytemissä tykkään juurikin tuosta muunneltavuudesta. Osia, hyllyjä, paneleita ja kaappeja löytyy jos minkälaista ja kaikki sopivat keskenään yhteen. Hiljattain Sting mallisto laajeni taitettavalla pöydällä, joka on aika näppärän näköinen vaikka pieneen yksiöön.

Muunneltavuuden lisäksi itseäni Stringissä viehättää ilmava ja kevyt ulkonäkö. Valo pääsee liikkumaan hyllyn läpi eikä näytä raskaalta vaikka kokonaisuus olisi kovin suurikin.

Ainut miinus tuossa meidän hyllyssä on se, että telkkari on nyt esillä kokoajan. Ehkä maailman rumin sisustuelementti ja vielä keskellä huonetta! Vanhassa kodissamme meillä tv oli kaapin ovien takana, oli kiva kun sen rumiluksen (ja noi ärsyttävät johdot) sai sinne piiloon.


17 Responses to “STRING 2.0”

 1. Tiinakaisa sanoo:

  Aijai, on kyllä kiva kokonaisuus! Mä haaveilen yhdestä, korkeasta pystyhyllystä ruokahuoneen kulmaan. Sihen sais just kirjoja ja kippoja..

 2. marika sanoo:

  Maatuskat <3

 3. Sulla on niin kaunis hyllykokonaisuus 🙂 <3

 4. jadore sanoo:

  Hyvältä näyttää ja noi maatuskat! <3<3<3

 5. Mun tekemä sanoo:

  Mielettömän upea String-kirjahylly jo kasassa! Upeita maatuskojakin kaunis rivistö =)

 6. Lähiömutsi sanoo:

  Nättiä on! Mä olen himostellut sitä taittopöytää – se on nerokas! Se olisi kiva pieneen lastenhuoneeseen, kun olisi pöytä piirtelyä ja muita tärkeitä juttuja varten, mutta samalla sen saisi kipattua ylös enemmän tilaa vaativien leikkien tieltä. Saisi sitten minityyppi viedä koko komeuden halutessaan omaan ekaan yksiöönsä, jossa taittopöydälle on tarvetta. Siis a.) jos siitä malttaisin luopua ja b.) meillä ylipäätään on koskaan varaa ostaa komio 😀

 7. Heidi Pii sanoo:

  Eikä! Mua ärsyttää aina, kun vahingossa innostunkin jostain designjutusta, jota ensin oon pitänyt hönön näköisenä. Niin kuin noi hyllyt. Ihan superhieno. En haluaisi haluta semmoista (ehkä epäonnistumisen pelossa en uskalla tavoitella cooliutta?), mutta mutta…

 8. Vaari sanoo:

  Kuka onkaan tuo komea nuorukainen mustavalkoisessa valokuvassa viime vuosituhannelta? 🙂

 9. Pirre sanoo:

  Hieno on kyllä, mutta ei minusta kyllä budjettisisustajan juttu lainkaan, ihan liian kalliita kaikki stringit, että niitä ei kyllä minimiäitiysrahoilla osteta ikinä. String pocketin alesta (99€) voi ehkä ostaa jos saa säästettyä, mutta noi muut osat kun on reilun 200€/kpl niin ei toivoakaan, valitettavasti :/

  • No joo, mä muistelen että pelkällä öitiysrahalla ollessa ei tullut kyllä osteltua mitään muutakaan ylimäärästä – tai välillä edes tarpeellista..
   Mutta sitä tarkoitin että ihan totta tätä hyllyä jos haluaa niin voi hyvinkin ostaa pikkuhiljaa, halvimmat osat on hyvinkin alle satasen lisäksi niitä löytyy käytettyinä tai mallikappalemyynneistä hyvin vielä edullisemmin. Ja kun kaikki saman syvyiset osat käyvät yksiin – myös ne joskus 70-luvulla valmistetut. Olisihan ne mukava jos nämä olisi vaikka vain euron, mutta edes ikeasta ei saa mitään niin halvalla.

Kommentoi