DAGEN EFTER

30/06/2013

after8after1
after3
after4
after5

Mulla oli eilen täällä viisi ihanaa tyttöä kylässä. Viettiin oikein kunnon tyttöjen iltaa. Tai oikeastaan päivä aloitettiin jo aiemmin shoppailulla Essin ja Riikan kanssa. Haettiin ruokaa mukaan, poksatettiin kuohuviinit auki ja laittauduuttiin iltaa varten. Myöhemmin meille tuli vielä Elsa, Miiu ja Martta. Tanssittiin, kikatettiin, läkytettiin viiniä ja vaihdeltiin vaatteita. Ilta jatkui vielä Kalliossa ja aurinko taisi olla jo noussut kun Essin kanssa lopulta palattiin takaisin kotiin.

Niin hauskaa kun eilen taas olikin, eivät nämä juhlimista seuraavat päivät ole todellakaan mitään herkkua. Tänä aamuna oli kuitenkin kivaa kun kaveri oli heti siinä samoissa tunnelmissa muistelemassa eilistä. Muutia kuvia iilastamme löytyy Instagramista niin omalta tililtäni, kuin Miiulta ja Riikaltakin.

HUOM HUOM – Bloggerin Google Reader toimii tänään viimeistä päivää. Blogeja ei siis jatkossa voi enään seurata sitä kautta. Hyviä tapoja seurata kaikkia blogeja yhdestä paikasta on Blogilista tai Bloglovin. Blogloviniin saat tuotua myös kaikki seuraamasi blogit Bloggerita helposti. Paina yläpalkin sydämestä alas valikko, josta löytyy Import from Google Reader. Bloglovinin kautta voit seuata blogiani myös suoraan tästä (follow), sitä kautta postauksista voi myös tykätä sydäntä painamalla.


2 Responses to “DAGEN EFTER”

  1. sillipilli sanoo:

    Hauskat kuvat seuraavalta aamulta. Mekot roikkumassa sängyn seuralla ja pullot. Oli varmasti hauskaa!

Kommentoi