PINKISSÄ

28/06/2013

zpinkki943zpinkki2928
zpinkki3015
zpinkki3035

Arvaatkas mitä tein? No kuvista jo ehkä huomasitte, värjäsin hiukset pinkeiksi! En sentään kokonaan, mutta nuo latvat. Minulla on muutenkin liukuvärjätyt hiukset, tyvestä tummaa ja alaspäin kuparisempaa. En ollut varma miten tämä pinkki shokkiväri näkyisi suhteelisen tummissa hiuksissani, mutta koska en halua vaalentaa hiuksiani päätin testa ihan näin. Ja kivahan siitä tuli, vai mitä tykkäätte? Ei liian raju tai teini?

Pinkkiä löytyy nykyisin usein myös huulista. Sain jokin aika sitten mattapintaisen huulilakan ja nyt kun olen oppinut sitä laittamaan, en voisi kuvitellakaan elämää ilman sitä. Huulilakka näyttää ja tuntuu ihan tavalliselta huulikiillolta, mutta hetken päästä levittämisestä se jämähtää huuliin ja muuttuu mattapintaiseksi. Huulilakassa on ihanaa se, että se pysyy huulilla tuntikausia, eikä tartu edes juomalasin reunaan. Räikeissä ja näyttävissä huulissa on myös se hyvä puoli, ettei välttämättä muuten tarvitse miekata ollenkaan – kuten tein tänään. Nyt tahtoisin huulilakkaa vielä muissakin väreissä, kuten kirkkaana oranssina.

Pinkit Mohedan puukorkkarit ovat taas todella hyväntuntuset jalassa. Swedish Hasbeenseihin verrattuna niissä on erona noin puolet halvempi hinta ja se että ne valmistetaan ihan oikeasti Ruotsissa. En muuten osaa pitää korkoja, mutta nämä kengät ovat niin tukevat että ostin hilajattain kirpparilta myös toiset, puuterinvärisellä nahalla ja tummalla puu-osalla.

Pitäähän sitä tytön välillä pukeutua pinkiin vielä aikuisenakin, eikö vaan? Entäs löytyykö teiltä pinkkiä vaatekaapista, meikkipussista, kenkähyllystä tai jopa päästä?


25 Responses to “PINKISSÄ”

 1. Tiina sanoo:

  Ihanat huulet, minkämerkkinen huulilakka on kyseessä? Oliko se heti levitettäessä mattapintainen vai kiillon kuluessa jäi tavallaan pelkkä pigmentti jäljelle?

  • Kiitos :) Huulilakan merkki on wet´n´wild ja se on käsittääkseni ns. markettimerkki. Joku sanoi nähneensä Seppälässä sitä. Huulilakkaa näyttää ja tuntuu aluksi ihan tavalliselta huulikiillolta, levittyy hyvin, mutta nopeasti se ikäänkuin kuivuu huulille ja muuttu mataksi :)

 2. KataMeri sanoo:

  Joo joo, pinkki kuuluu joka mamin vaate varastoon. Sinuna uskaltaisin laittaa sitä pinkkiä ”koko päähän”, oletan sun laittavan ns. suoraväriä, tarttuu vaan huokosempiin kohtiin, eli tummaan ei muuta kun kiiltoa tuomaan, tummimpiin vaaleisiin tummempana fuksiana ja vaaleampiin osiin kirkkaana. Olisit tarpeeks rohkeen ihqu kantamaan sitä, silti ei olis mauton, vaan just sopivasti cool:) Ihanat kengät<3

 3. Emilia sanoo:

  Niin kivat noi pinkit latvat! muutenki tosi kivan näkönen toi sun asu :—)

 4. Maria sanoo:

  Hei mageet hiukset ja sopii sinulle todella hyvin!

 5. Niina sanoo:

  Jee, kiitti vinkistä! Oon noin viikon pähkäillyt mitkä swedish hasbeensit tilaan ja nyt mieli muuttu täysin ;) ihanaa kesää ja kiitos kivasta blogista! :)

 6. hanna sanoo:

  Sopii sulle kyllä tosi hyvin :)

 7. ONIA sanoo:

  Sä olet Minttu kyllä tosi upean näköinen! Ja is it just me, vai ootko jotenkin kevään ja kesän aikana…ömm…alkanut kukoistaa uudella tavalla? Siis niin että vau :) Kengät on myös varsin valloittavat, mistähän noita löytyisi…

  • Siiis WOW, kiitos.. Ihan punastuin. Ehkä se on tämä kevät ja kesä.. :-D Nuo kengät on kyllä ihanat, pinkkejä ei ainakan Mohdan omassa nettikaupassa nyt ollut, mutta söpöt vaalenpunaiset esimerkiksi.. ;-)

 8. Hienot on!
  Mun on pitänyt kokeilla tuollaista huulilakkaa jo jonkin aikaa, mutta se on unohtunut. Kiitos siis muistutuksesta!

 9. miiu sanoo:

  WAU mikä mami <3

 10. Hei mitä muuten sanot noin the blogityynyjen omistajana. (Keh, itseltänikin sellainen löytyy.) Olisiko tässä tulevan syksyn uusi blogityyny? Blogityynyjen uusi sukupolvi? ;)

  http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/blogityyny-vol-2/

  • Hah, no kyllä, potentiaalia kyllä on edhottomasti :) Vähän näistäkin tulee mieleen Fermin Half Moon kuosi ..

   • Joo ihan samaa mietin. Minusta on vähän hassua, että Ellos myy Ferm Livingiltä ainakin tapetteja ja sisustustarroja, mutta Elloksen omissa mallistoissa on tyynyjen kuoseissa ja sisustustavaroissa ilmeisen paljon samoja ideoita kierrätetty (mm. robottityyny ja yksi metallikori ja tuo ”blogityyny”).

 11. m sanoo:

  Olet kaunis. Lisäksi näyttää, että olet positiivisella tavalla itsevarma ja tyytyväinen omaan ulkonäköösi, ja se välittyy muille ja lisää kauneuttasi. Olet esimerkki meille muille naisille.

 12. Mrs KS sanoo:

  Ah, (pinkit) puukengät, niissä koluutellessa tuntuu kesältä!

Kommentoi