GUGGUU KÄYTÖSSÄ

28/06/2013

gugguu2697gugguu2692gugguu2737gugguu2776gugguu2793gugguu2731
gugguu2817gugguu2862gugguu2874

Ja lisää lastenvaatejuttua heti edelliseen perään. Nytkin kysessä on suomalainen merkki, loppukeväästä myyntinsä aloittanut Gugguu.

Olin todella otettu kun minua yhdessä Magicpoksin Majn kanssa pyydettiin alkuvuodesta Gugguun yhteistyöbloggareiksi. Olen päässyt tutustumaan Guugguuseen, sen syntyyn, toiminta-ajatukseen ja henkilöihin sen takana. Lisäksi kävimme Elviksen kanssa suraamassa malliston kuvauksia, joka oli hauskaa ja mielenkiintoista!

Yhteistyön myötä olemme saaneet pojille Gugguun vaatteita. Vaatteiden materiaalit ovat korkeatasoisia ja testattuja, meillä ne ovat kestäneet hyvin jo useampia pesuja. Mutamissa kankaissa Gugguu huomasi heti alkuun puutteita, ja sehän on toiminnan käynnistyessä aivan ymmärrettävää. Käsittääkseni näihin laatuvaatimusten ali mennneet tuotteet hyvitetettiin kuluttajille, hyvinkin nopeasti ja jatkossa sitten taas tiedetän paremmin. Kyse oli muutamasta kangaslaadusta jonka pintaan tuli ensimmäisessä pesussa reilu pesuhaituva – joka kuitenkin tasottui myöhemmässä käytössä. Gugguulla onkin aivan ihana ja ällistyttävän nopea asiakaspalvelu, senkin myötä Gugguulle on syntynyt nopeasti uskollinen asiakaskunta.

Gugguun vaatteet tutuvat ja näyttävät hyviltä. Trikoo on melko paksua ja todella napakkaa, oikein laadukkaan tuntuista. Vaatteiden ulkonäkö on juuri sitä tyyliä mistä tykkään, hyvin yksinkertaista mutta pieniä jujuja löytyy paljon mm. vinoja leikkauksia. Moni äiti onkin puistossa sanonut että vaatteet näyttävät ihan meiltä. Mikä parasta, laspet tuntuvat viihtyvän hyvin vaateissaan – ne ovat miellyttäviä päällä, joustavat ja ovat pehmeitä.

Gugguulta löytyy erilaisten legginssien lisäksi muutaman bäggyt housut. Kaapolla on niistä nuo ohuemmat vihret versiot, aivan ihanat! Elvis taas on syötävän suloinen ihonmyötäisissä trikoissaan. Ja sitten on noi hupparit – mitähän niistä sanoisi, ne vaan ovat ihanat. Hupparit ovat tosi paksua, kaksinkertaiselta tuntuvaa kangasta. Todella jämäkää mutta pehmeää. Vetoketjun lisäksi hupparista löytyy koosta riippuen vielä yksi tai kaksi nepparia ylhäältä, jolloin kauluksen saa aika ylös ja hupun söpösti kehystämään lapsen kasvoja.

Gugguun kevätmallistosta on taas tulossa vaikka ja mitä ihanaa. Kevätmallistoa alkaa myös myymään useampi jälleenmyyjä, niin suomessa kuin ulkomaillakin. Merkki sevästi pinkaisi heti monen huomioon, ekä ihmettele yhtään. Nyt Gugguuta saa heidän omasta verkkokaupastaan – jossa kaikki tuotteet ovatkin kesä-alessa.

Löytyykö teistä Gugguun vaatteita ja mitä olette niistä käytössä tykänneet? Entäs te joista ei sitä vielä löydy, ovatko vaatteet tyylisiänne? Ja mikä on lempivaatteenne mallistosta?

Minulta voi myös kysellä mm koko-infoa ja muuta jos mieleen tulee, vastaan mielelläni. Nuo kokomerkinnäthän vastaavat todella hyvin ilmoitettua, ne eivät ole erityisen reiluja ja pieniä. Kuvissa Elviksen kaikki vaatteet ovat kokoa 92 ja Kaapolla 110.


17 Responses to “GUGGUU KÄYTÖSSÄ”

 1. Taikinanaama sanoo:

  Siis mä en kestä tota Elvistä! Niin ihana iloinen makkara!

 2. Laura sanoo:

  Meiltä löytyy yksi paita, ja sille on käynyt vähän hassusti. Rintaan on ilmestynyt jotain tahraa, joka ei lähtenyt pesussa, vanish-liotus poisti väriä (epätasaisesti tietenkin) ja sitten vielä onnistuin pesemään paidan tummien pyykkien joukossa ja värin sävy harmaantui. Ja tämähän ei tietenkään ole Gugguun vika! :) Ihana paita, ja harmittaa että tuo taitaa olla mennyttä kalua… :/ On tuossa kyllä ehkä vähän turhan paljon pesuhaituvaa pinnassa ollakseen pesty vasta noin viitisen kertaa.

  • Oho, voi ei :/ Oliko paita siis keltainen? Laita ihmeessä viestiä Gugguulle jos yhtään siltä tuntuu, vaikkakin tummien joukossa peseminen varmaan on ollut syy harmaantumiseen. Voisiko reilu pesuhaituva johtua vahishilla hinkkaamisesta? Mutta tosiaan, Gugguu ottaa enemmän kuin mielellään vastaan kaiken palautteen vaatteista, joten viestiä vaan sinne jos mietityttää :-)

 3. Juuli sanoo:

  Elvis on kyllä niin suloinen noissa trikoissan <3! Meillä ei vielä Gugguuta ole, mutta näistä kuvista kyllä innostuin. Taidanpa klikkailla itseni tuonne aleen siis.. :)

 4. Paula sanoo:

  Ihanat pojat ja vaatteet :) Asiasta tuhanteen, mitkä sängyt teillä on pojilla? Meillä yksivuotiaalla pinnasänky, mutta toinen lapsi syntyy marraskuussa ja sänkyhommat mietityttää… Mielenkiintoinen tuo Kaapon (?) laidallinen puusänky, mahtaisitko jaksaa kertoa siitä enemmän? Taidetaan tosin alkuun mennä kahdella pinnasängyllä… Kiitokset jo etukäteen! :)

 5. Rea sanoo:

  Ei vitsi kuin ihanat lapset, kivaa pilkettä silmissä:) nams mikä tyyli lyyli :) jäämpäs seuraamaan lisää.

 6. Noel sanoo:

  Voi että! Noi kaksvärihousut on ihania ja oonki jo pariin kertaan klikkaillu ostoskoriin keltaharmaat ja mustavalkoset mut sit aina jättäny tilaamatta kun en ollu varma kokohommeleista yms :)

  Ehkä mä kuitenkin huomenna pistän tilaukseen sen verran nää kuvat kannusti:D<3

  • Tilasitko jotain? meillekkin tuli vielä musta-harmaan, ihanat on <3

   • Noel sanoo:

    Tilasin kuitenkin vaan ne keltaharmaat :) jos ne osottautuu hyviks ni sit tilaan kyllä vielä vähintäänkin mustavalkoset isommassa koossa jemmaan! Tommonen hupparikin ois kiva mut paidat on toistaseks osottautunu aika epäkäytännöllisiks tämmösellä vauvalla joka ei vielä kävele!

 7. Miltsu sanoo:

  Aivan ihanan näköisiä noi Gugguun vaatteet. Pitää varmaan joku kerta kokeilla niitä lapsille. Niin ja suloiset ovat nuo mallitkin, varsinkin pieni kiharapäinen hurmuri :)

 8. Elisa Riikonen sanoo:

  Minkä pituisia pojat ovat? Ihan vaan mielenkiinnosta kyselen :)

Kommentoi