TEHOKASTA VAPAA-AIKAA

9/06/2013

minttukoti23minttukoti28minttukoti54minttukoti37minttukoti52minttukoti56
minttukoti89

Lapset lähtivät keskiviikkona koko loppu viikoksi mökille. Olen siis ollut ihan itsekseni melkein viisi päivää. Ihanaa ja todella kummallista samaan aikaan.

Keskiviikon ja torstain pyhitin vain kodin kuntoon laittamiseen. Olen maalannut, maalannut, järjestellyt ja maalannut. Kaksi lipastoa, tuolit, vaatekaapin ovet sekä yöpöytä saivat uutta väriä pintaan. Nuo minttuiset tuolit on mielestäni ihanat!

Perjantaina päädyin aamupalatapaamisen jälkeen haahuilemaan kaupungille. Oli todella omituista kun ei ollut kiire minnekään, kukaan ei odottanut kotona tai kitissyt rattaissa. Lopulta löysin itseni vielä Ikeasta. Sain siis vihdoin loputkin julisteet kehystettyä sekä tyynynpäällisiin täytettä.

Lauantaina nukuin myöhään, kävin ostamasta naapuridivarista kolme kirjaa ja paunuin eväineni ottamaan aurinkoa. Luin siis kirjaa keskytyksettä tuntien ajan varmaan ensimmäistä kertaa neljään vuoteen.

Ystäviä ja krebailua mahtui toki myös viikonloppuun, samoin kun löhöilyä. Tätä olin todella tarvinnut. Seuraavaksi tarvitsisin jalkahoidon! Apua, katsokaa nyt noita yli kuukausi sitten lakattuja kynsiä ja uusien kenkien tekemiä rakkuloita.

Olen muuten sattumalta törmännyt viime päivinä moniin ihaniin lukijoihoin jotka olevat tulleet juttelemaan. On ollut tosi ihana tavata teitä!

Loistava ja todella antoisa viikko siis takana, näin nämä vapaat tulisikin viettää. Vähän hommia ja asoiden hoitamista ettei tule ihan huono omatunto sitten löhöilystä ja omasta ajasta. Ihana myös saada kohta pojat takaisin kotiin ja sotkemaan kaiken mitä olen viikon aikana järjestellyt!


12 Responses to “TEHOKASTA VAPAA-AIKAA”

  1. Mama D sanoo:

    Kylläpä kuulostaa reuntouttavalta, Tuommoiset päivät pitäs olla äidille lakisääteisiä vaikka kerran kuussa!

  2. Reetta kumpulasta sanoo:

    Oi! Teillä näyttää niin ihanalta! Minttuisalta <3
    Sun oma aika ja se miten sen käytit kuulostaa enemmän kuin hyvältä.

  3. Kiki sanoo:

    Ihanan tehokasta ja lopputulos näyttää erittäin hyvälle! Kyllä tuollainen loma tekee hyvää!

  4. Marjo sanoo:

    oi ihana sävy tuolissa! tuli hirmu himo päästä maalaamaan jotain 😀 kertoisitko mikä maali ja sävy? 🙂 ja nuo leggarit <3

    • Toi on kyllä niin ihana väri!, muutaman värin välillä pähkäilin ja onneksi päädyin niistä vaaleimpaan. Purkki on nyt jemmassa, sitä sävyä en ole muistanut katsoa mutta yritän vaikka huomenna! Maali on kiiltävä Helmi kalustemaali.

  5. Minttu 🙂 Mikä maali (merkki ja sävy) on tuo ihana tuolin turkoosi?

  6. Liljakukka sanoo:

    en löydä maalin sävyä edelleenkään mistään… Saisikohan sen?

Kommentoi