VASTAA JA VOITA (ELI ARVONTA)!

29/05/2013

cuponation

Uskoisin ettei monikaan teistä lukijoista ei ole noviisi mitä tulee nettishoppailuun. Eroja varmasti on, osa tilaa kaiken netistä ja osa taas vain sen mitä ei tavallisesta kaupasta saa, ja loput siltä väliltä.

Netistä tilaaminen yleistyy kokoajan ja myös kauppoja tulee lisää, niin uusia kuin kivijalkaliikkeenä aiemmin tunnettuja. Tilataan niin Suomesta kuin ulkomailta ja usein aina selvitetään ensin löytyisikö jostain alennuskoodia.

CupoNation on hiljattain nettiin avattu sivusto jonka tarkoituksena on tarjota paljon alennuskoodeja sekä muita erilaisia tarjouksia kuluttajielle yhdestä paikasta. Alennusten etsimistä helpottaa se että sivustolla on lajiteltu alekoddit kategorioittain, kuten vaikka Lastenvaatteet -ja tarvikkeet.

Jotta Cuponation voisi jatkossa tarjota vielä laajemmin ja enemmän alennuskoodeja nettikauppoihin, tahtosivat he kuulla teitä! Eli millaisia tuotteita ja mistä kaupoista niitä mieluiten tilaisitte? Nyt on siis mahdollisuus vaikuttaa!

Vastaamalla noin minuutin mittaiseen, muutaman kysymyksen sisältävään kyselyyn osallisut samalla Stockmannin 50 euron lahjakortin arvontaan! Kyselyyn pääset suoraan TÄSTÄ. Käy siis ihmeessä kertomassa hieman nettishoppailuistasi ja mihin kauppoihin mielellään alekoodeja tulevaisuudessa tahtoisit ja osallistu arvontaan. Sähköpostiosoite kysytään vain mahdollisiesta voitosta ilmoittamista varten, voit myös halutessasi tilata viikottaisen uutiskirjeen

Keskustelua saa mielellään jatkaa myös kommenttiboxissa! Kuinka usein käyt nettikaupoissa, missä ja minkälaisia kokemuksia niistä on?

Onnea arvontaan, arvonta päättyy torstaina 6.6. Ja osallistumaan pääsi siis TÄSTÄ.

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT! KIITOS KAIKILLE! ARVONNAN VOITTI MINTTU K. ( ei minä ;-D) JA HÄNELLE ON ILMOITETTU VOITOSTA =)


One Response to “VASTAA JA VOITA (ELI ARVONTA)!”

  1. […] vielä huomisen voimassa olevasta arvonnasta! Kysessä on siis pienimuotoinen kysely nettishoppailusta, ja kaikkien vastanneiden kesken arvon 50 […]

Kommentoi