MODEÉRSKA HUSET

29/05/2013

modeerska husetmodeerska husetmodeerska husetmodeerska huset

Matkalta palatessamme meitä odotti kotona ihana ylläripaketti Pikkulinnun Kaupasta. Suloisesta paketista paljastui Modeérska Husetin legginssit pojille. Olen jotenkin onnistunut välttämään tämän Ruotsalaisen merkin ihan kokonaan, joten olikin jo aika tustustua siihen paremmin.

Tällaiset yllätyslahjat ovatkin ihania siinä mielessä, että paketista saatta tulla jotain mitä ei ikinä itse olisi osannut ajatella tai ostaa. Enpä ehkä ikinä muuten olisi tutustunut merkin vaatteisiin, ken tietää! Modeérska Husetin käsin piirretyt prinit ovat hauskoja ihanan yksityiskohtaisia. Printeissä tapahtuu paljon ja ne ovat myöskin loistavat meneville pojillemme, ruokatahra siellä ja kynätahra täällä ei paljoa silmille hypi. Molempien leggareissa on sopivasti kasvunvaraa ja vyäröltä löytyy kiristettävä kumppari.

Me olemme viettäneet tänään jotenkin oikein meille perinteistä kesäpäivää. Aamulla puistoon jossa oli liuta ihan parhaimpia ja ihaninpia äiti-ystäväiäni, extempore lounaalle yhdelle heistä, puuhailua kotona ja kaupungille pyörimään ja syömään koko perheen voimin, ratikasta pois jääminen muutamaa pysäkkiä omaa aiemmin ja kiva pikku iltakävely leikkipuistoon piirtelemään uusilla katuliiduilla, kotipihalla tutustuimme vielä muutamaan uuteen naapuriimme jotka olivat juuri istuttamassa kaikille yhteistä yrttitarhaa. Aika ihanaa.


2 Responses to “MODEÉRSKA HUSET”

  1. oona sanoo:

    Hei, saako noita lippiksiä mistään nettikaupoista? 🙂

Kommentoi