AARREKIDIN SYKSYÄ

30/05/2013

aarrekid syksy 2013

Aarrekidiltä tulee tulevana syksynä useampi mallisto. Ensimmäinen, The Rooster, on todella yksityiskohtainen kuosi. Kauniin murrettu turkoosi sekä keltainen sopivat ihanasti syksyyn, kesän kirkkaiden värien jälkeen. Skeittaavan kukon lisäksi Miia Kajaanin suunnittelemassa printissä seikkailee sienä rullaluistimet jalassa keräävä karhu, neulova mustekala sekä robootti. Jokaisella katselukerralla löytää uutta ihmeteltävää.

aarekid rooster 2aarrekid rooster 1

Aarrekidille tunnusomaisen printtimalliston rinnalle tulee myös ihan uudenlainen mallisto, Aarrekid Junior. Itse on tästä todella innoissani! Tämän ensimmäisen Junior malliston ovat suunnitelleet Metropolian muoti -ja vaatetusalan opiskelijat. Mallisto pitää sisällään mm kauniin villakankaisen takin sekä hupullisen viitan. Italialaisesta villakankaasta valmistetut housut olisivat ihanat tulevaksi syksyksi.

aarekid junior 2aarrekid junior 1

Kävimme eilen tutustumassa Aarrekidin liikkeessä syysuutuuksiin aamupalan merkeissä. Kuten taas kerran, oli todella hienoa tavata ihmisiä tämän Suomalaisen design vaatemerkin takana. Vaikka Rooster mallisto tulee myyntiin vasta syksyllä, saimme jo mukaamme pojille huivit ja ne ovatkin olleet heti käytössä aurinkoisista kesäpäivistä huolimatta.

Mikä muuten on teidän kaikkien aikojen suosikkinne Aarrekidin printeistä? Omani taitaa olla Aarremetsä, joka muuteen pysyy edelleen Aarrekidin mallistossa.

arrekid elvis


12 Responses to “AARREKIDIN SYKSYÄ”

 1. Sanna sanoo:

  Ihana tuo uusi kuosi!

  Mutta mistä mahtaa olla tuo aivan mahtava farkkulippis?

 2. Suvi sanoo:

  Aarrekidillä on kyllä ihania kuoseja! Pojalle ostamani body ja housut ovat vaan molemmat menneet ihan parissa pesussa huonoon kuntoon… Värit haalistuivat Puutarhassa-bodysta ja raitahousut & body molemmat aivan pesu-untuvan peitossa. Harmittaa vietävästi noinkin arvokkaiden vaatteiden kohdalla. Sen sijaan tupsupipo on ollut ihan lemppari :)

 3. Noel sanoo:

  Meiltä ei toistaseks löydy ku perus mustamekko :) mutta se onkin mun suosikki valkomustaraitasen kanssa näistä aarrekidin vaatteista! Myös Puutarha-kuosi on aivan ihana eikä toi uuskaan huonolta näytä!

 4. Tuuli sanoo:

  Kivan näköinen kuosi ja uudenlainen väritys! Mun suosikki on Aarremetsä.

 5. Taikinanaama sanoo:

  Wau! Tosi hieno toi uusi kuosi! Tykkään!

 6. Kati sanoo:

  Aarekidin syksy näyttää jännittävältä :D

 7. Tiuhti sanoo:

  Vähän kurjaa kun Aarrekid ei ole enää Made in Finland niinkuin silloin alussa, Aarremetsän aikaan. Aarremetsä siis suosikkini ja tuntuu, et se on laadukkaammin tehty kuin se puutarhakuosillinen. Siis, että värit kesti paremmin eikä nyppyyntynyt yhtä pahasti.

 8. […] Satumetsä on tällä hetkellä Aarrekidin mallistossa pysyvänä kuosina, sitä löytyy paitoina, bodynä, legginsseinä, mekkona, pipoina, tumppuina, huivina ja peittona. Tuo peitto onkin ihan suosikkini, en yhtään häpeile paljastaa että se roiukkuu rattaissamme enemmänkin vain koristeena – vaikka se tarpeellinekin onkin. Aarrekiditä meiltä löytyy muutamia vaatteita myös Avaruusmatka sekä rannalle -kuoseissa, ihania tietysti ovat nekin. Syksyn uutuuskuosista, The Roosteristä sekä Aarrekid Juniorista kirjoittelinkin jo aiemmin TÄÄLLÄ. […]

 9. Aarrekid sanoo:

  Aarrekidin tuotteista kaikki Aarremetsä -kuosilliset vaatteet ommellaan edelleen Suomessa. Myös osa sesonkituotteista ommellaan Suomessa. Yleensä käytämme neliönmallista niskalappua täällä valmistettuihin tuotteisiin, mutta valmistusmaan voi varmistaa myös pesulapusta. Nettikaupassa ilmoitamme jokaisen tuotteen kohdalla valmistusmaan. Valitettavasti kokonaan Suomessa teettäminen ei ole enää ollut mahdollista suuren kysynnän vuoksi. Meillä on kuitenkin tarkka seula tehtaiden suhteen ja tarkistamme ne aina erittäin hyvin ennenkuin ryhdymme yhteistyöhön.

  Olemme pahoillamme, että Puutarhassa ja Raita -kuosimme ovat tuottaneet joillekin asiakkaistamme pettymyksen. Olemme tutkineet paljon asiaa ja päätyneet ratkaisuun, että vastedes kaikkien Aarrekidin vaatteiden suositeltu pesulämpötila on 40 astetta kuosista riippumatta. Käytimme ensimmäistä kertaa kyseisissä kuoseissa laajoja mustia pintoja, joihin 60 asteen lämpötila ei ole paras mahdollinen. Saimme valitettavasti tehtaalta aluksi väärää informaatiota. Pesulämpötila ei ole kuitenkaan ainut suositus vaan kuten yleensäkin, niin painetut tuotteet tulee aina myös pestä nurinpäin käännettynä ja samanväristen kanssa eli kuosilliset tai printatut vaaleapohjaiset vaatteet tulee pestä vaaleiden tekstiilijen kanssa, jotka eivät päästä nukkaa pesun aikana.

  Kankaanpainotekniikkana käytämme pigmenttipainatusta, joka jättää painovärin kankaan pintaan eikä imeydy kankaan kuituihin. Se on paljon ympäristöystävällisempi ja myrkyttömämpi painotekniikka kuin reaktiivipainatus, jossa väri läpäiseen kankaan kuidut. Käyttämämme värit ovat testattuja ja stardardisoituja kuten myös kankaat, joita käytämme. Voimme siis taata ettei niistä ole haittaa lapsen herkälle iholle. Vaatteen huollolle ne kuitenkin asettavat enemmän vaatimuksia, koska juuri esim. painotekniikasta johtuen nurinpäin kääntäminen vaatetta pestessä on erityisen tärkeää. Pesuaineessa ei saa myöskään olla valkaisuaineita, koska ne kuluttavat värejä eikä kuivausrumpua tule käyttää. Kuosittelu kosteana ja silittäminen antavat myös vaatteelle ryhtiä. Olemme tehneet useita pesutestejä ja näillä ohjeilla myös Puutarhassa ja Raita -kuosilliset tuotteemme ovat pysyneet hyväkuntoisina useista pesuista huolimatta.

  Toivomme, että luottamuksenne meihin säilyy edelleenkin, koska teemme todella paljon työtä sen eteen, että saamme tarjottua asiakkakkaillemme hyvälaatuisia ja mielusia vaatteita. Otamme mielellämme vastaan kaikenlaista palautetta, koska haluamme jatkuvasti kehittää tuotemerkkiämme vastaamaan asiakkaidemme toiveita ja tarpeita. Meille voi lähettää palautetta osoitteeseen info(at)aarrekid.com

Kommentoi