KOTONA

27/05/2013

kotona497kotona480kotona465kotona496

Meillä täällä uudessa kodissa on kaikki vielä ihan kesken. Hyllyt ja taulut odottavat sienälle pääsyä, tuolit ovat maalaamatta (ja maalit ostamatta), keittiön aamupalapöytä puuttuu ja muutenkin hankintalistalla on kaikkea matoista verhoihin ja paistinpannusta uuteen sijauspatjaan.

Kaaoksesta huolimatta (tai ehkä juuri siksi) täällä alkaa kuitenkin tuntua kotoistalta, suurinosa tavaroista on jo löytänyt oman paikkansa (eli ne on isketty suoraan laatikosta johonkin paikkaan) ja joka huoneesta löytyy jopa katosta lamppu.

Monet meidän sisustusratkaisuista ovat varmasti jo aikaa sitten sisususlehdissä ja blogeissa nähtyjä. On mustaa ja valkoista, raitaa ja palloa, hempeää minttua ja lastenhuoneessa keltaista. Jos tahtoisin olla mukana sisustusmuodin kuumimmissa trendeissä, löytyisi meiltä paljon puuta, kuparia, ryijymattoja ja rustiikkista tunnelmaa. Ehkä jopa suolakivilamppu ja pahkapöytä. Mutta koska haluan kotimme näyttävän meiltä, ja lämpenen muutenkin aika hitaastii uusille trendeille, on meillä kotona paljon blogikliseitä. Mutta mikäs siinä jos se näyttää ja tuntuu kodilta. Ja kuvia katsellessa, onhan siellä paljon väripilkkujakin ja juttuja aikaa ennen blogeja. Sellaista meidä kotona.


9 Responses to “KOTONA”

 1. Lähiömutsi sanoo:

  Ihana ikioma ja omannäköinen koti! Meillä on suolakivilamppu, ryijystä haaveilen ristopistotyötyynyjen ja räsymattojen seuraksi, mutta pahkapöytää ei kyllä ikinä tule.

  • Teillä näytti tosi ihanalta, sen verran mitä eteisestestä kurkkailin <3 Nähdään muuten pian ja palautan sulle sen koneen!! :) Niin ei koskaan saa sanoa ei koskaan ;-P

 2. Meri sanoo:

  <3<3<3<3 Tahdomme kutsun kylään!

 3. onks skumppalasit? ;)

 4. Henna sanoo:

  Mekin juuri viikko sitten muutettiin ja myönnetään, että meiltäkin löytyy paljon juuri sitä mm. blogeissa nähtyä, mutta vaikka kaikilla olis samanlaisia elementtejä niin mun mielestä kaikkien koti näyttää siitäkin huolimatta aina persoonalliselta :) Meillä nyt on kaikki ”vähän sinne päin” ja tulee hankittua paljon Ikea kamaa jos vaan ne silmää miellyttää :) Keltaistakin aion tunkea pojan huoneeseen, kunhan sopivia juttuja löytyy, mustavalkoinen alkaa olla muuten koko koti :D

 5. annimari sanoo:

  Tervetuloa takaisin :)

  Olittekin pitkään reissun päällä, niin vaikka matkalla on aina ihanaa, niin kiva varmaan päästä myös kotioloihin uutta arkea harjoittamaan. Zemppiä :)

  Ihana keittiövaaka <3

Kommentoi