FERIAT

25/05/2013

feriat8696feriat8693feriat8680feriat8682feriat8705feriat8716feriat8755feriat8770
feriat8773feriat8780feriat8804feriat8841feriat8860feriat8874

Palataan vielä vähän lomaamme ja siellä pidettyihin Kansainvälisiin Päiviin. Suurella Feria-alueella viettiin viikon ajan värikkäitä karnevaaleja jossa pääsi tutustumaan eri maiden ruokiin ja juomiin. Alue oli tupaten täynnä ihmisiä, värejä, musiikkia, tanssiesistyksiä, tuoksuja ja muuten vain ihmeteltävää.

Moni eri maa oli edustettuna, maistoinkin Hawajin kojulla ehkä maailman parasta dinkkiä; bananacoladaa, nam! Lapsillekkin oli vaikka minkälaista laitetta, pomppulinaa ja lelukojua. Vaikka me lähdimme aina ajoissa kotiin nukkumaan, jatkuivat kuitenkin feriat kuulemma joka päivä aamun pikkutunneille saakka.

Tuo Fuengirolan Feria-alue on suuri ja muutoin siellä vietetäänkin joka viikkoisia markkinoita sekä kirpputoria. Espanjassa juhlitaan näyttävästi myös kaupunkien omia pyhimyksiä. Silloin koululaisilla on viikko vapataa ja se on tapana viettää tuolla Feria-alueella juhlien.

Toivottavasti tiedän koneet eivät tiltaanneet tämän kuvamäärän takia! Kuvia reisulta on varmaan puoli miljoonaa, saas nähdä riittääkö lomasta juttua ja kuvia vielä ensi joulunakin! Mä olen muuten juuri junassa matkalla Tampereelle, melkein perillä! Mulla on lapsivapaa viikonloppu ja tuntuu aika oudota. Ihana tavata kuitenkin Bellan kollegoita, tulee varmaan kiva ilta!


5 Responses to “FERIAT”

  1. Ihanan värikästä jälleen 🙂

  2. PojanÄiti sanoo:

    Hei! Pikainen kysymys- hankkisitko 2v4kk ikäerolla bugaboo donkeyt? Vai uskaltaisikohan yksösillä pärjätä? Kuinka te hoiditte viime ja toissatalvena esim keskustassa asioinnit, kahvittelut? Pärjääkö näissä tilanteissa ilman tuplia vai tuntuuko mukavan turvalliselta kun kummatkin istuvat? 🙂

    • Hei! Ja anteeksi kun vastailen vasta nyt! Olen tosiaan myymässä donkeyjä nyt pois, vanhempi on reilu 3,5 vuotta. Mutta kyllä ne ovat olleet meillä ennen, etenkin ensimmäisenä vuonna käytössä paljon. Juurikin keskustassa olo, reissaaminen muutenkin, kaupassa käynti yms.. niin aina oli donekyt. Ei tarvinnut myöskään kiirehtiä kotiin päikkäreille kun molemmat nukkuivat rattaissa. Niissä on myös kiva kun ne saa tarvittaessa yhden rattaisksi, jos isompi vaikka pyöräilee tai jompikumpi ei ole mukana.

  3. Elisa sanoo:

    Fuengirolan Feria oli kyllä hauskin juttu ikinä! Tosin siitä, kun olen itse niihin päässyt osallistumaan, on vierähtänyt 14 vuotta (!?!). Mihin aika oikein menee??

Kommentoi