SUOMI-FINLAND

24/05/2013

suomi384suomi396suomi408suomi423

Me ollaan oltu jo muutama päivä takaisin Suomessa. Kuukausi reissun päällä meni uskomattoman nopeasti. Oli samaan aikaan ihana ja kamala palata takaisin. Säät ovatkin meitä heti täällä upeasti suosineet, sade -ja völikausivaatteet on kaivettu jemmoistaan… Mutta kai se on pakko uskoa että on tälläkin aurinko välillä paistanut. Kaikesta harmaudesta huolimatta kaikkialla on niin ihanan vihreää ja vehreää! Saisi se aurinko kuitenkin pian näytäytyä niin pääsisin esittelemään ihanaa rusketustani ennen kuin se haalistuu täällä villapaidan alta 😉

Osa ehkä muistaakin että muutimme vain viikko ennen lähtöä uuteen kotiimme ja kaikki täällä on yllättäen ihan niin kuin lähtiessämme. Minulla on ollut uskomattoman huono tuuri kaikkien ostosteni ja tilausteni kanssa. En edes jaksa kertoa mitä kaikkea on sattunut, sanotaan että kaikki mahdollinen. Meillä ei edelleenkään ole yhtään ruokapöytää, vaikka niitä pitäisi olla kaksi, ja niin edelleen. Jospa ensi viikolla saisi kotiakin laitettua sitten enemmän. Toivottavasti siis pora vinkuu ja maalisudit viuhkuu täällä ja saatte tekin sitten osanne kaikista mahdollisista DIY jutuistani.

Se vielä on sanottava että on tuo reissaaminen ja lomailu melkoisen rankkaa puuhaa. Ei sitä turhaan sanota että lomasta toipumiseen tarvitsisi toisen loman. Nytkin mielessä on vain päikkärit. Viikonlopuksi lähdenkin tapamaan ihania blogi-kollegoitani Tampereelle, jossa vietämme Bella-blogien 1v synttäreitä! Aion nukkua hotellissa supermyöhään!

Olen saanut myös paljon toiveita erilaisista postauksista, liittyen matkaamme lasten kanssa, ja niitä yritäkin toteutella mahdollisimman pian. Joten kertokaahan tähän samaan syssyyn jos on jotain mistä haluaisitte kuulla enemmän!


7 Responses to “SUOMI-FINLAND”

  1. KataMeri sanoo:

    Heiiii! Tervetuloa suomeen:) joo kyllä täälläkin on kesäkelit koettu, vaikka taas välillä on aika välikausivaatteiden. Tähän astisista lomakuvista päätellen sulla on ollut ikimuistoinen loma poikien kanssa (vaikka välillä raskaskin)! Hei sun kokemuksen perusteella kyselisin popin UV-vaatteista,että onko ne sun mielestä pientä kokoa? toinen poika on vauvan pyöreä pullukka ja arvuuttelen kokoa:))))

    • Moikka!! Anteeksi kun vastaan vasta nyt! Oletkohan vaatteet ehtinyt jo hankkimaan? Jos et niin itse suosittelisin ottamaan vain suuremman, jopa kaksi kokoa. Ne ovat aika kireitä, mutta joustavat kyllä. On vain helpompi ainakin märkiä vaatteia riisua kun eivät ole ihan makkarankuoret. Sellaiset vetoketjulliset kokopuvut ovat ehkä vähemmän ihonmyötäisiä kuin paita ja housut setti.

  2. Jeee, nähdään huomenna! :—–)

  3. Tanja sanoo:

    Teidän loma oli kyllä jotenki niin ihana. Mulla oli joka postausta lukiessa sellanen olo et voi ku tunnettas niin oisin voinu tulla mukaan! 😀 Mut hieno juttu kun pääsitte ehjin nahoin kotiinkin ja onnea uuteen tupaan! 🙂
    Sit mun on pitäny kysyä jo pitkän aikaa, että onko sulla tietoa, voiko Helsingissä jostain vuokrata lastenrattaita? Siis ihan sellasia kohtuu kunnollisia, ei aivan 10v vanhoja matkarattaita. 😉 Meidän emmaljungia vaan ei oo tehty ratikoihin eikä ne kovin ketterät ole kaupoillakaan. :/

    • Moikka! Anteeksi kun vastaan vasta nyt!!! reissu oli kyllä huippu ja ihana kommentti <3
      Kannattaa ehkä kysellä lainarattaita esim jotain facebook ryhmistä tai ihan googlettaa, itse en yhtään tiedä. Tai itseasiassa sen verran että Lastentarvikevuokraus Verso ainakin vuokraa rattaita ja ne lähetetään muistaakseni suoraan kotiin tai esim hotellille. 🙂

  4. nennuska sanoo:

    Tämä voi olla liian henkilö kohtainen kysymys.Mutta mikä oli niin iso syy että erositte?Minun mielestä syy pitää olla hyvä kun lapsetkin noin pieniä.Jjos voisit tehdä postauksen siitä.(:

    • No on todellakin aika henkilökohtainen kysymys. En aijo siitä sen enemmän kertoa, ihan jo suojellaakseeni mieheni yksityisyyttä. jokaisen ero on heidän oma asia, ja varmaankin syyt siihen ovat hyvät – olivat ne mitkä tahansa. Siinä ei ulkopuolisten mielipiteillä ole mitäään väliä.

Kommentoi