RÄPSYT

5/05/2013

ripsienpidennys
räpsyt9209räpsyt9197

Pari päivää ennen matkamme tuli mieleen että ripsinpidennys voisi olla aika ihana reissussa, voisi viettää päiviä rannalla sekä uida ja näyttää samalla ihmismäiseltä. Koko homma meinasi jäädä ajanpuutteen takia, kunnes ystäväni tuli tekemään minulle lähtöä edeltävänä iltana kotiini.

Otin kolme vuotta sitten ensimmäiset rispinpidennykseni ja pidinkin niitä putkeen noin vuoden. Huolovälinä minulla oli sillon neljä-kuusi viikkoa ja kokeilin vlillä vähän pidempää ja välillä lyhyempiä ripsiä. Silloinen ripsientekijäni oli todella hyvä ja taitava, jatkuvasta käsittelystä kuitenkin silmäni muuttuivat pikkuhiljaa aroiksi. Omat ripset myös lyhenivät huomattavasti, kesti muutaman kuukauden että ripset kasvoivat alkuperäiseen pituuteensa. Aroiksi silmät ovat kuitenkin jääneet. Kirkkaalla ilmalla en pysty olla ilman aurinkolaseja ja silmät rupeavat vuotamaan myös herkästi.

Tästä huolimatta, turhamaisuuttani tahdoin kuitenkin kokeilla ripsiä uudestaan. Muutaman kerran aiemmin olen niin tehnyt tuon vuoden käytön jälkeen aiemminkin eivätkä silmät ole ärtyneet enempää.

Ripsienpidennyksissä on lopputuloksen lisäksi ihanaa niiden laitto. Saa maata rauhassa, silmät kiinni 1,5 tuntia! Olen oikein tyytyväinen nyt kaksi viikkoa sitten laitettuihin ripsiin. Täällä Espanjassa kuitenkin yllätti siitepölykausi, ja niistä sainkin sitten oireita. Etenkin vasen silmä on kutissut ja välillä olen sitä hinkuttanut niin että osa ripsistä on irtoillut.
Minulle laitettiin tuollaiset aika pitkät ripset, en tykkää sellaisista ylipitkistä tekoripsien näköisistä härpäkkeistä, mutta olen sitä mieltä jos ripsienpidennyksen laittaa niin saavat ne hitusen näyttävämmät silti olla. Mitäs itse tykkäätte? (kuvat siis otettu tänään, kirppiksen ja heppatalli reissun jälkeen – kaksi viikkoa niiden laittamisen jälkeen)

Olen monesti sanonut että ripset ovat olleet yksi kotiäitityteni pelastus. On mahtava herätä aamulla, huonostikkin nukutun yön jälkeen, edes vähän ihmismäisen näköisenä. Ja nyt kesällä on ihana kun ei tarvitse meikata muuten yhtään, kokeintaan sipaista puuteria kaupungille mennessä. Silmämeikin käyttäminen ripsien kanssa on mielestäni muutenkin vaivalloista, meikkejä on hankala putsata ja silloin usein myös irtoaa turhaan ripsiä. Käyn mahdolllisesti huollatamassa ripsiä vielä kesän ajan, mutta pidempään en niitä tuskin tällä kertaa pidän, vaikka kuinka ihanat ne ovatkin tulee kuukausittainen huolto myös melko kalliiksi.

Olettekos muut kokeilleet ripsienpidennyksiä, minkälaisia kokemuksia itsellänne niistä on?


25 Responses to “RÄPSYT”

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

    Mullakin oli kerran ripsipidennykset. Viikon. Ei ollut mun juttu. 😀

  2. Ripsienpidennykset on kyllä maailman kätevimmät! Nyt on muutaman kuukauden tauko takana, ja varmasti kesäksi täytyy käydä taas laittamassa 🙂

  3. En kestä miten kaunis oot! ♥

  4. Kaisa sanoo:

    Ei oo ollut pidennyksiä koskaan, mutta pakko sanoa, että oot kyllä mielettömän kaunis!

  5. Larry Kwas sanoo:

    Sun silmät ja hymy saa mun sydämen hymyilemään joka kerta. <3

  6. miiu sanoo:

    kaunokainen <3

  7. BIKKE sanoo:

    Mä niin haluaisin pidennykset. Mutta se tarkoittaisi piilareiden pitoa ja olen laiska 😉 Siis saan syyttää ihan vaan itseäni etten ole räpsy-dolly.. Mutta on ne niin hienot!

  8. Paula sanoo:

    On ne ripset vaan niin hienot ja helpot, kesäksi olisi itsellänikin ajatuksissani laittaa! Muistatkos minkä pituisia ripsiä sulla on nyt? Näyttävät juuri sopivilta, riittävän näyttävät, mutta ei liikaa. Kaunis olet kyllä muutenkin!

  9. Ida-Lotta sanoo:

    Pidennykset todellakin on kotiäitien pelastus! Pitäisi itsekin käydä laitattamassa ripseni uudestaan kuosiin. On se olo ja ilme räpsyjen kanssa vain niin paljon freesimpi!

  10. Bianca** sanoo:

    Vau ku oot nätti ja räpsyillä tai ilman niin noita suklaanappeja kannattaakin korostaa! Hassua, kun sanoit tosta laitattamisesta..mun hidaste ripsipidennysten uudelleen ottamiselle on just se kahden tunnin makaaminen minkä koen kärsimyksenä 😀 (äläkä käsitä väärin, EN OLE se tyyppi jolla pitää olla kokoajan puuhaa tai ei maltaisi istua edes elokuvan ajaksi sohvalle röhnöttään) Mutta jotenkin en osaa rentoutua kun silmiä sörkitään, ei saisi räpsyttää ja selkäkin jumittuu siitä jännittämisestä ettei vain räpsytä..ripsarilla ja taivuttimilla siis mennään:)

    • No voi ihana, kiitos! ja niin jotkut ovat erilaisia tässäkin asiassa 😀 ! Pitäisi kehittää joku pikamenetelmä, tai odottaa että nukahdat ;-D

  11. JohannaK sanoo:

    Mulla on ollu jo reilut puoli vuotta. Todella mahtava homma. Ainut on hinta…maksaa paljon :/ Mulla on välillä ollu pidempi huoltotauko ja näinkin sen miltä omat alla näyttää. Olivathan ne lyhyemmät, mutta ei todellakaan niin kun monet pelkäävät et omat ripset kuolee kokonaan. Mun huoltoväli on 4-5 viikkoon ja ihan kohtalaisiltä näyttävät vielä 4 viikon tietämissä. 5 viikoa niin ovat jo aika harvassa ja vaatii ripsivärillä paikkaamista. Muuten en ripsaria pidennyksissä käytä. Pidennyksissä on laatueroja. On sellasia jotka ovat kovat ja kankeat ja sitten niitä jotka ovat pehmeämmät ja elastisemmat. Valitettavasti ne elastiset ja pehmeet ovat kalleimmat. Kokeilin kerran toistakin merkkiä jotka maksoivat puolet vähemmän, mutta eivät vetäneet vertojaa Extreme Lasheseille 🙂 Hehe, neljän lapsen kotiäiti hehkuttaa 😉

  12. iitu sanoo:

    Ihanat! Vitsit nyt mulle tuli vaan pakottava tarve laitattaa ripset ennen ens viikolla koittavaa lomamatkaa…hmmmm….saattaisin vielä saada ajankin jostain.

    • Noniiin! On ne vaan huiput! Täälläkin on kuulemma hyviä ripsipaikkoja ja puolella hinnalla suomeen verrattuna… Taidankin huollattaa nämä täällä vielä ennen lähtöä 🙂

  13. Merikuu sanoo:

    Mulla on nyt ollut muutaman kuukauden tauko, mutta parin vk päästä menen taas ottamaan.
    Mulla on monet luulleet, että on omat, koska mulla on se lyhyin mistä tykkään eniten, näyttävät ne on silti. Pidemmätkin on olleet, mutta ne menee helposti sikinsokin.
    En tykkää meikata ollenkaan, en edes meikkivoidetta ja ripset on helpottaneet ja nopeuttaneet arkea 🙂

Kommentoi