RETRO REVOLUTION

26/02/2013

Poikien huoneessa on jotain uutta, raikasta ja retrohtavaa. Nimittäin Elodie Detailsin Retro Revolution Light kuosiset lakanat ja muuta pientä kivaa uudesta Home-mallistosta. Huone on nyt todella kirjava, sillä en nyt vain jaksanut vaihtaa uusien lakanoiden myötä mattoa ja verhoja (vaikka sellaiset löyvätkin). Mutta saahan lastenhuoneessa olla väriä!

Elodielta tuli hiljattain markkinoille Home-mallisto jossa on lakanoiden lisäksi säilytyskoreja, unipusseja sekä pinnasängyn pehmusteita. Värejä on kolme, tämä kuviollinen retro, vaaleanpunainen jossa prinsessateksti sekä ihan valkoinen jossa lakanoissa on kauniit pienet laskokset. Kaikki materiaalit ovat luomupuuvillaa ja etenkin nuo valkoiset lakanat ovat ihan mielettömän pehmeät, kuin silkkiä.

Pussilakanat taitavat olla tarkoitettuja vauvan pinnasänkyyn, mutta vaikka Kaapo jo nukkuu isossa sängyssä on hänellä käytössään vielä tuollainen vähän pienempi peitto. Niin pussilakanoiden kuin peittojenkin koot vaihtelevat paljon valmistajasta riippuen. Kaapon, muistaakseni Askosta ostettu, untuvapeitto sattuikin sopimaan juuri hyvin Elodien pussilakanaan jonka koko on 100x130cm. Näitä lakanoita voi siis mielestäni käyttää kokonsa sekä ulkonäkönsä puolesta ainakin jonnekkin koululaiseksi saakka.

Kivoja ja yksinkertaisia pinnasängyn suojuksia ei mielestäni ole myöskään markkinoilla yhtään liikaa. Näissä Elodien pehmusteissa on vielä kätevä tasku jossa voi vaikka säilyttää varatutteja ja vesipulloa. Säilytyskorit myös tuntuvat ja näyttävät kivoilta. Ne ovat tukevia, todella tilavia sekä konepestäviä.

Vaikka en ole mikään suuri retrohenkisten kuosien ystävä, tässä Elodien raikkaassa kuosissa on jotain mistä pidän, ehkä se on nuo värit, yksityiskohtaiset kuviot sekä juurikin se raikkaus. Retro Revolution Lightiä löytyy nyt myös muista Elodien tuotteista, kuten vilteistä, tuteista ja ruokalapuista. Lisäksi myyntiin on nyt tullut muutaman lukijankin kyselemät Alpple Of My Eye-kuosin tarvikkeet. Se taitaakin olla tällähetkellä myös oma suosikkini.


12 Responses to “RETRO REVOLUTION”

 1. Avatar Anonyymi sanoo:

  TOOOSI ihanalta näyttää Teidän pitsujen huone. Lakanoista tykkään myös kovin ja ne taitaa ostoskoriin pian päätyä ;-) Ikeassa on kokovalkoisia pinniksen suojuksia, mutta pitkään olivat kokonaan loppu.

  • Kiitos :) Lakanat ovat ainakin pitkäikäiset joten suosittelen myöskin sen puolesta! Ja samaa olen Ikean suojista kuullut ystävältäni. Mutta nää on kyllä muuten vielä hienommat kuin ne ;-P

 2. Avatar Emilien sanoo:

  Onpa kyllä ihana kuosi! Ja kiva huone pojilla :)

 3. Avatar Tiuhti sanoo:

  No etkä vaihda verhoja ainakaan…oisko noista oma vanhempi postaus, musta noi verhot vaan on tosi kivan näköiset, mitkä ne ovat?

  Saa ollakin kirjavaa ja vähän levotonta :)

 4. Avatar Janica sanoo:

  Ihanan raikasta :)

 5. Avatar Janina sanoo:

  Hienot on! Mukavan raikkaan ja piristävän väriset. :-)

 6. Avatar Johanna sanoo:

  Hienoa! Teidän pojilla on tosi kiva huone! Mä tykkään myös väreistä ja toivon että meillä olis pian lastenhuone jota pääsis sisustamaan… Nyt on lelut olohuoneessa joten olisko siinä mahdollisuus ja hyvä syy hankkia muutama tuollainen ihana säilytyskori?! ;)

  Meillä taitaa muuten olla tuo sama kuvio tulemalla pohjalla vaunujen lämpöpussissa…? Bongasin paikallisesta prismasta viime syksynä -30% ja heti piti ostaa. Mutta hyvä vaan kun hetken päästä oli olivatkin taas normi hintaisia ja uusia samankuosisia vieressä…

  • Voi kiitos! :) Pikkuhijaa se alkaa näyttää kunnollisesta :)
   Nuo korit ovat juurikin ihania juuri vaikka olohuoneeseen, ovat niin nättejä!

   Ja joo, toi on mielestäni se sama kuvio, mutta vain valkoisella pohjalla! Hyvään saumaan onnistuit huomaamaan tuon lämpöpussin alen! Olen aina ihaillut niitä!