VIERASPOSTAUS: PLAYTRAY-TESTAUS

27/02/2013

Innolla julkaisen nyt ensimmäistä kertaa blogissani lukijan tekemän postauksen. Tämä ensimmäinen juttu koskee taannoin arpomaani Playtray-tarjotinta Stokken Tripp Trapp tuoliin. Moni oli halukas pääsemään testaajaksi ja vieraskirjoittajaksi, tällä kertaa joukosta vaitsin Katjan ja hänen hiljattainen vuoden täyttäneen tyttärensä. Mutta ehdottomasti jatkan tätä viesraspostaus-sarjaa jatkossakin! Ehdotuksia aiheista saa laittaa! Tässä tulee Katjan kirjoittama kiva juttu, söpöine kuvineen, tarjottimen tastaamisesta:

Onnetar suosi meitä joitakin viikkoja sitten, kun voitimme oman Playtrayn täältä Mami go go-blogista. Posti kiikuttikin vauhdikkaasti kauniin ja käytännöllisen palkintomme, jota olemme saaneet rauhassa testailla. Omaa silmääni meinaan miellyttää kovasti sekä moderni muotoilu että maitolasin omainen väri, josta kuultaa hieman läpi.

Playtray tarjoaa lapselle ruhtinaallisen tilan touhuta tai syödä omalla tuolillaan tilavan pöytälevyn ääressä. Pöytälevyn kunnolliset laidan (n.2cm) huolehtivat, ettei eväkset tai aarteet vahingossa pääse tippumaan pienten hyppysten ulottumattomiin. Vaan toki vikkelät sormet ehtivät nakata välistä laidan ylikin yllätyksiä vanhemmille sekä vanhempia innokkaammalle koiralle. Laidat pitävä myös läikkyneet juomat paremmin asioissa, sekä on oivallinen sormiruokailijan ”työkalu”. Lautaset voi nakata nurkkaan, kun gourmet voi asettaa suoraan Playtraylle herkuteltaviksi.

Playtrayn asennus on uskomattoman helppoa. Pöytälevy yksinkertaisesti vain nostetaan paikoilleen ja pois, ei monimutkaisia asennuksia. Tämä yllätti positiivisesti! Playtray todella lunastaa lupauksensa nopeasta irrottamisesta ja helposta puhtaanapidosta. Pöytälevyn mentyä sotkuun, se on kädenkäänteessä nostettu irti, tiskipöydän luona, harjalla ja pesuaineella harjattu puhtaaksi. Huuhtelussa tosin saa käyttää hieman taituruutta tiskipöydän luona pestessä. Yksitasoisessa asunnossa menisinkin kylppäriin suihkun alle huuhtomaan levyn, vaan meillä en viitsi toiseen kerrokseen lähteä, kun onnistuu pienellä taiteilulla keittiössäkin. Pienemmät sotkut on helppo pyyhkäistä rätilläkin pois.

Ja nyt on testattu käytännössäkin, että Playtray passaa mainiosti ja ongelmitta myös vanhemman malliseen Tripp Trappiin, koska meidän tuolimme on suvussa kulkeva ”perintökalleus” vuosimallia 2002. Vauvasetin kaaren ja pöytälevyn reunan väliin jää 1-4cm vaihteleva rako, joka ei mielestäni häiritse käyttöä. Tätä rakoa ei ilmeisesti tule uudempaan malliin asennettuna tai sitten se on pienempi.

Ainoa miinus (jonka nyt ehkä vähän tekemällä väännän) on se, että pöytälevy on niin tilava, että muodostaa isohkon kokonaisuuden yhdessä tuolin kanssa. Eli jos on ahtaat tilat, kannattaa mittailla mahtuuko levyä käyttämään järkevästi. Plussana taas tähänkin se nopea asennus paikoilleen ja pois, jolloin levyn voi nostaa säilytykseen pystypäin seinän viereen tms. sopivaan rakoon, jolloin se ei vie tilaa muina aikoina.

Suuret kiitokset vielä tästä upeasta palkinnosta! 1-vuotiaalla synttäritytöllämme piisaa vielä rutkasti ruokailu- sekä askarteluhetkiä Playtrayn ääressä.

— Kiitos vielä Katjalle perheineen!

Playtray tarjoaa lukijoilleni loppuviikon (2.3 saakka) -15% alennuksen kaikista Playtray-tarjottimista koodilla MamiGoGo. Tilausta EI voi valitettavasti maksaa verkkomaksulla, vaan koodi kirjoitetaan viestikenttään, ja 15% alennus huomioidaan laskussa.

Playtrayn facebook sivulla on myös käynnissä tarjottimmien arvonta, joten jos sellainen kiinnostaa niin klik tykkäämään ja mukaan arvontaan.


9 Responses to “VIERASPOSTAUS: PLAYTRAY-TESTAUS”

  1. Avatar sini sanoo:

    Olipas kiva lukea tämä juttu ja mikä suloinen tyttö ja muutenkin kivat kuvat! :)

  2. Kiitos alennuskoodista ja jutusta! mä tilasin vihdoin tämän meidän 1-vuotiaalle, kuukausien jahkailun jälkeen. On nimittäin mielestäni vähän turhan tyyris tarjottimeksi ja sen lisäksi on hassua että tätä ei voi ostaa muualta kuin netistä (luulisin). No mutta nyt on kuitenkin näpytelty tilaus menemään!

  3. Avatar jenna sanoo:

    Moikka, meneekö tuo tarjotin ainoastaan stokkeen vai käykö myös kopioihin esim emma, pikkupiia?? ;)

  4. […] muassa Mami GoGo on blogissaan kerran käyttänyt vieraspostaajaa. Nyt me haluaisimme tietää keitä te lukijat olette, ja järjestämme kilpailun. Voittaja saa […]