HELPOT PIKAKIHARAT

25/02/2013

Törmäsin muutama pävä Livboxin facebook sivulla pikakiharaohjeeseen.
Tämä on kaikessa yksinkertisuudessaan niin loistava, että pakko jakaa se myös kanssanne.

Nämä pikakiharat voi tehdä useammalla tavalla ja alla kuvien kera yksi tapa. Kuvat on viime perjantailta, näytän vähän hassulta kun hösään jotain samalla ja meikkaaminenkin on kesken. Näistä kuvista muuten huomaa että meikkaan aina aluksi liikaa. Niin, näistä ja kylppärissä lojuvista meikkitahraisista puhdistupyyhkeistä, pumpulilapuista ja topsipuikoista.


Rullaa muotoilutuotteilla käsitellyt hiukset yhdelle tai muutamalle osiolle. Mitä löysempi rulla, sen suuremmat laineet.Käsittele hiusrullat kauttaaltaan suoristusraudalla. Älä käytä rautaa kosteisiin hiuksiin!Avaa rullat sormilla haroen, valmis!

Todella yksinkertaista, helppoa ja nopeaa siis! Tämän saman voi tehdä kosteisiin hiuksiin ja kuivattaa rullat hiustenkuivaajalla. Tai kaikista helpoin (ja hieman itse varioitu, arvaa missä kohdin) tapa on kääriä kosteat hiukset rullille, kiinnittää ne pinnin avulla rintaiivien sisään tai olkaimein alle kuivumaan, hoitaa kaupungilla asioita ja lounaaseen mennessä on päässä kauniit ja luonnolliset kiharat, heh.

Itse tykkään sellaisita aika suurista laineista ja juurikin tulloin kuvia ottaessa vedin rullat vähän liian kireälle ja tuloksena on pikkaisen liian käkkäräiset kiharat, ainakin latvoista. Hyvällä muotoiluraudalla saa myös helposti tehtyä kiharoita ja samalla saa hiuksiin kauniin kiilloon. Valitettavasti tuo omani, Braunilta saatu, ei ole hyvä vaikka siinä mukamas kihartamiseen soveltuva hionta onkin (en siis suosittele, ostakaa ghd). Onneksi on rintsikkarullakiharat!

Tästä linkistä pääsee myös kurkkaamaan perjantai-illan kikkurat in action, en viitsnyt sitä eräästä pikkusyystä tähän postaukseen suoraan laittaa 😉

 


13 Responses to “HELPOT PIKAKIHARAT”

 1. Tanja sanoo:

  Kiva vinkki! Oon laiska tekemään raudalla kiharoita, vaikka se onkin se maailman paras ghd. 😉 Tykkään ehä enemmän loivista laineista. Huikea tuo kuva sinusta ja Jallusta. 😀

 2. Veera sanoo:

  Hauska idea Minttu, aijon pian testata! 😀 Ton vois ehtii tehdä jopa työaamuna. 😉

 3. Inka sanoo:

  Hei kiitos KIITOS Minttu tästä vinkistä! Mulla hiukset kasvaneet vihdoinkin haluttuun mittaan, ja olen tuskaillut päivittäin niiden laiton kanssa. Ovat kun jo aika pitkät, vaativat laittoa, mutta itse olen todella huono (ja kiireinen) vääsäämään hiuksiani. Tämä testauksen arvoinen juttu! 🙂 Toivottavasti tästä vaikka tulisi mun laitteille suorille hiuksille se vakkari juttu kiireisiin päiviin 😉

 4. viiru sanoo:

  Tai noi sivulle rullatut ”letit” voisi vaikka päiväksi laittaa pään päälle ristiin kruunuksi, ja illalla olis sitten iltamenoihin valmiiksi laineet kun ne avaa.

 5. Noel sanoo:

  Ompa loistava vinkki!
  Jaksan kyllä harvoin kiharrella hiuksia ku mullon tyhmät luonnonkiharat ja joudun tekee silleen et ensin suoristan mun paksut hiukset(menee ikuisuus) jonka jälkeen kiharran ne kihartimella =D
  Mutta tota pitää kyllä kokeilla!

  Kuva linkin takana <3 ja mikä ihana tatuointi!

  • Mullakin on luonnonkiharat jotka suorisistan oikeastaan aina, meinasin myös nyt, mutta menivätkin kivasti ilman. Kannattaa siis ihmeessä kerran kokeilla, jos vaikka saisit uudet helpon tavan laittaa hiuksia!? )

   Ja KIITOS :))!!!

 6. Mäkin kiitän! Mulle kampaaja teki kiharat suoristinraudalla, mutta enhän mä omalla suoristajalla osannut. Tän mä ehkä opin – ja haaveilen siitä ghd:stä joka varmaan tekisi ne kiharat ihan ajatuksen voimalla…

 7. eliisa sanoo:

  Aivan tosi makee juttu!! siis mikä oivallus!

 8. Nanna sanoo:

  Kiitos todella kivasta vinkistä! Rikoin tosin kiharien teon yhteydessä minisuoristusrautani, se vaan raksahti poikki kun painoin hiuspötkylän päältä, tästä lähtien käytän kiharoiden tekoon vain isompaa rautaa 🙂

Kommentoi