POP JUTTU

23/02/2013

Pitikin jo eilen kirjoittaa teille POPin Hiitolomaviikonloppu edusta, mutta lähdin juhlimaan ja asukriisi söi kaiken bloggausajan. Nyt olen palautunut villistä bilettäjästä takaisin arkiseksi kotiäidiksi. Joten siihen hiihtoloma etuun; Nimittäin sekä popin myymälöissä että netiikaupassa on kaikki toppavaatteet ja talviasusteet -40% sekä villaiset alus- ja välikerrastot  -30 %. Itse en oikein olla kauas viisas ja ostaa vaikka seuraavalle talvelle ulkokamppeet alennuksesta, vaikka siinä pitkän pennin säästäisikin. Mutta keväässä on jo katse ja ihan uskomatonta että meidän lapsille on väikausivaatetus jo kunnossa! Siis helmikuussa, minähän alan oppia!

Ehkä sadannen kerran hehkutan popin kuorivaatteita ja windfleecejä. Minulta kysyttiin hilajttain erääseen blogiin liittyvän jutun yhteydessä, että kuinka merkkiuskollinen olen popille. Ja vastaushan kuului että melko uskollinen, mutta välikausivaatteiden kohdalla aivan täysin. En oikeastaan edes halua testata muita, sillä kun näihin olen niin tyytyväinen miksi käydä koettelemassa onneaan ja poiketa hyväksi havaitusta. Vedenpitävyys, kulutuskesto sekä ulkonäkö kohtaavat näissä. Kestävyydestä keroo esimerkiksi se, että Elvistä odottaa kaapissa uudenveroinen housut-takki-windfleece setti, joka on häntä ennen ollut käytössä kahdella lapsella, ainakin neljä kautta.

Välikausivaatteissa´- takeissa, housissa ja haalareissa on tänäkin vuonna ihastuttavia värejä. Sininen ja punainen denim taivat olla melkoinen hitti. Ja itseasiassa meilläkin on nyt denimtakki, jonka saimme valita popilta. Toinen monen ihastelema kuosi on tuo kummitus, jota löytyy esim windfleecetakista. Näiden tuttujen tuotteiden lisäksi valikoimissa on täysin uusi tuote, pusakkamallinen, hieman ohuempi kuoritakki, joka menee tosi pieneen tilaan. Toinen ihana takki on Kaapollakin tuossa kuvassa oleva baseball takki, jonka hihat ovat shoftshel-materiaalia ja muuosa tuulenpitävää windfleeceä. Tätä on saatavilla koossa 122-152 cm.

En tiedä olenko vain viimeaikoina katsellut tarkemmin, vai onko popin myymälöiden somistuksessa oikeasti tehty nykyisin jotain toisin, mutta mielestäni mallinukkeja on entistä enemmän ja muutenkin tuotteet ovat jotenkin paremmin esillä. Ja voi että miten ihanasti ne mallinuket on puettu! Niistä saa helposti inspiraatiota vaatteiden yhdistelemiseen (ja lompakon laihduttamiseen). Tuolla Itiksenin liikkeessä oli useampia välikausivaatteisiin puettuja nukkeja, ja tosi raikkaita sekä hauskoja väri -ja kuosiyhdistelmiä.

Jokos muillakin alkaa olla kevään puistovaatetus valmiina, vai alatteko miettiä näitä vasta myöhemmin? Entäs ketkä tekee kevään alennusmyynneistä hankintoja ensi talvelle?


21 Responses to “POP JUTTU”

 1. Hekku sanoo:

  Minä olen onnistunut lähes joka vuosi ostamaan alesta seuraavan kauden talvivaatteet – tai ainakin osan. Useimmiten POPia tai Ticketiä – joista ekan puolesta liputan kyllä nykyään enemmän! Nyt olisin ostanut ainakin toppahousut (netistä), mutta ei ollut enää 146 cm kokoa jäljellä 🙁

  Sen lisäksi, että säästää aina muutaman kympin, on alehamstraamisessa se hyvä puoli, etteivät talven ekat pakkaset tule yllätyksenä, kun on jo kamat valmiina kaapissa odottamassa 🙂

  • Hekku sanoo:

   Ja hups, olihan siellä vielä kokoja jäljellä, joten nyt on sekä takki että lököhousut tilattu ensi talveksi 🙂

   • Aivon totta tuokin, kiva kun vaatteet ovat valmiina eikä tarvitse siitä sitten miettiä tai antaa talven yllätää 🙂 ! Ja voi tosi kiva että oikean kokoiset takki ja housut löytyivät teille 🙂

 2. Merikuu sanoo:

  Tarkoitus oli ostaa ensi talveksi neidille takki, mutta juuri se koko on loppu nettikaupasta ja ainakaan Kampissa ei enää noita toppavaatteita oel ollut vähään aikaan. Mua harmittaa niiiin paljon!!!

  Kevätvaatteet on jo ostettu. Alesta ostin Eemelille ja Freijalle kuoritakit ja windfleecet. Housut Eemelillä on viimevuotiset ja Freijalle ostin viime viikolla vielä kuorikousut. Eli ne on kunnossa 🙂

  • Ai voi harmi :/ Voisiko olla että ovat nyt tämän kampanjan takia otaneet viime kauden toppavaatteet uudestaan esille. Itiksessä oli tortai-iltana pari rekillistä toppaa ja muutama viikko sitten flamingossa vaikka kuinka!

 3. hans sanoo:

  osa ensi vuoden talvikamoista on hommattuna alesta (haalari, housut ja riskillä ostin kengätkin kun löyty bisgaardit hullun halvalla). yleensä on mennyt arviot nappiin. jos on tullutkin huti, syksyllä (tai viimeistään pakkasten tullessa!) näistä saa kyllä omat takaisin kun muut (normaalit :D) alkaa talvikamppeitaan miettiä. mut aleprossan täytyy olla vähintään 40%, yleensä meille tulee ulkovaatteet käytettyinä.

  windfleeceä on meillä pidetty aina vain sellaisenaan, tykkään laittaa kuoritakin alle mielummin villaa kuin fleeceä. täytyy ehkä testata takin allakin, vaikka kyllähän nuo kuoritakit tuulenpitäviä onkin. tuo fleece on kyllä tosi hyvä ja pitkäikäinen, nykyinen on ollut jo parisen vuotta käytössä. sais jo käydä pieneksi, aivan ihanat värit uusissa takeissa!

  • Noniin, sielläkin yksi kaukaa viisas! 🙂

   Wndfleece on tosiaan ihan mahtava takkina myös sellaisenaan ja uudet värit on kyllä tosi ihania! 🙂

 4. FoxLady sanoo:

  Heippa! Kiitos kivasta blogista! Löysin tämän vasta pari viikkoa sitten ja heti jäin koukkuun. 🙂 Meillä yksivuotiaan kuopuksen setit valmiina, kahden vanhemman vielä puolitiessä. Kuopukselle löytyy täältäkin poppia (ja mini rodinia). Mulla blogissa uusin postaus juuri niistä, tervetuloa vierailulle. 🙂

 5. Terhi sanoo:

  Minulla ei Popin ulkovaatteista ole kauhean paljoa kokemusta. Yhdet vk-housut on ollut ja ne oli kyllä hyvät ja tänä talvena meillä on ollut toisella pojalla Popin toppahaalari. Se on ollut kyllä hieman pettymys. Näin luminen talvi ja polvet ovat jo aivan karheumilla. Molon haalari on täysin priimakunnossa vielä. Niitä denim-kuosisia takkeja ihailin nettikaupassa, mutta livenä eivät säväyttäneet yhtään, joten jäivät kauppaan.

 6. -S sanoo:

  Täällä myös suositaan pitkälti Po.pin ulkovaatteita, ne on vaan niin loistavia!
  Hankittuna on jo kevääksi kuorivaatetta ja windfleece.
  Ensi talveksi hankin alesta icepeakin setin pojulle, saa nähdä millanen se on ominaisuuksiltaan, kovat oli lupaukset 😉
  Toiseksi puvuksi tulee varmasti Po.pin kokopuku…
  Onko muuten sulla kokemusta Ticketin talvivaatteista?

  • Ne ovat! Ticketin tavivaatteista ei ole omakohtaista kokemusta, olen kyllä kuullut pääosin vain hyvää. Itselläni on jäänyt väliin kun koot ovat niin reiluja ja ulkonäkö ehkä vähän liian pliisu.
   Toivottavasti tykkäätte tuosta icepeaksin setistä ja se on hyvä 🙂 !!

 7. Janina sanoo:

  Meille kotiutuu koko välikausi molemmille lapsukaisille popista. Eipä tarvitse arvuutella laadun ja istuvuuden suhteen. 🙂 Olen todella huono ostamaan ulkovaatteita jemmaan. Jotenkin tuntuu kamalan hankalalta arvuutella lasten kasvua ainakin tässä vaiheessa, kun ovat vielä niin pikkuruisia.

 8. Maria sanoo:

  Kävin katselemassa alennusmyyntiä edeltävänä Sellon Popissa nuo villavaatteet, ja siellä olivat niin vähissä ettei niistä riittänyt enää meille, jossain muualla olisi varmaankin saattanut olla meidänkin kokoja, mutta jätin suuremmat etsinnät väliin.
  Meillä on esikoiselle kävääksi punainen denim-takki, se on ihana 🙂 Sitä sinistä en pysynyt tytölle myymään, mutta onneksi sen punaisen voi kierrättää myös pikkuveljelle. Tänä keväänä myös molemmille testaukseen windfleecet, olen kuullut niistä tosi paljon hyvää ja odotukset ovat korkealla!

  • Ai harmi, menivät varmaan nopeasti tai sitten siellä ei enään sattunut olemaan enempää. Itsekkin mietin että olisi ollut järkevä ostaa vaikka noita villoja, mutta mutta…

   Se punainen on ihana! Oli vaikea valinta valita niiden väliltä, se käy tosi hyvin pojalle ja tytölle. Ja kerran kun käytät lapsille windfleeceä et tuskin voi enään elää ilman :DD

 9. Katja sanoo:

  Meillä on ollut POP:n talvihaalari jo toista talvea käytössä. Ostin puolella hintaa ja todella ollut hintansa väärti. Pesty vähintään kerran viikossa ja varsinkin tänä talvena testattu myös pyllymäessä kankaan kestävyys. Tyytyväinen olen, vaikka ei juuri kokemusta muista merkeistä, mihin vertailla. Kokona 92 ja reilu koko, jonka saanut vyötärökuminauhalla viime talvena hieman pienemmäksi. Nyt olisin halunnut ostaa alesta seuraavan koon, mutta eipä löytänyt. Windfleece myös ollut käytössä ja sekin kestänyt todella hyvin pesua. Nyt mietin ostaisinko tuon pinkin windfleecen isompaa kokoa kuin edellinen oranssi. Oranssi on ollut ihana, kun se sopii meidän oransseihin rattaisiin niin makeasti 🙂

  • Kiva kuulla! Ne tosiaan kestävät kovempaakin menoa!

   Windfleeceen voit varmasti ottaa suuremassa koossa, meilläkin taisi jo viime syksynä vahemmalle olla koko 110 vaikka oli 98cm pitkä 🙂 !

Kommentoi