OMAKUVA

9/02/2013

Selailin facebookissa omia kuviani ja kiinnitin huomiota suureen määrään kuvia omista varpaistani! En oikeastaan nykyään ikinä ota itse itsestäni kuvia, julkisella paikalla en edes kehtaisi. Paitsi varpaista.

Me lähdetään viikonloppuna reissuun ja edessä onkin kahdet synttärit, 90v ja 2v. Blogissa on siis muutaman päivän hiljaisuus. Pääkupunkiseutulaisten kannattaa suunnata viikonloppuna tiedekeskus Heurukaan, jossa vietetään lasten lääketieteen päiviä, VAPAA PÄÄSY! Ja sunnuntaina tietysti pulkkamäkeen. Täällä meilläpäin on ainakin Alppipuistossa on kaikenlaista laskiaissunnuntain tapahtumaa. <3

MUOKS. Varvaskuvia löytyy varmasti muiltakin, ”haastakin” teidät tekemään omista kuvista kollaasiin. Linkatkaa sitten tänne, kiva nähdä kuinka monta niitä viikonlopun aikana tulee. Ainakin Elsa ilmoitti jo lähtevänsä mukaan!


33 Responses to “OMAKUVA”

  1. Kaisa sanoo:

    Voi ei, tosi ihania, hauskoja kuvia! Varvaskuvat kertovat yllättävän paljon. 🙂 Kivaa reissuviikonloppua teidän perheelle!

  2. hah, huomasin ihan saman omalta kohdalta ja olin itseasiassa postaamassa aiheesta. Ja pakkohan se on nyt tehdäkin 🙂 huomasin asian sen kollaasin kautta minkä tein viime viikolla.

  3. jadore sanoo:

    varvaskuvat on kivoja!

  4. Marluska sanoo:

    Mä aloitin viime kesänä kuvailee kans varpuleita 🙂 Että ei ihan niin paljon vielä ole, mutta kyllähän niistä pieni kollaasi tulee 🙂

  5. Mullakin on aika hyvä jalkakuvakokoelma. Kyse ei kylläkään ole mistään fetissistä vaan siitä että Käyttis ei kauheasti tykkää kuvata ihmisiä (tylsimys) ja mulla on korkea kynnys pyytää ketään kuvaamaan meitä. Kuvaan siis itse itseäni – eli jalkoja.

    • Ah, hyvä että selvesit ettei kyse ole mistään perv..sellaisesta! Ei mullakaan! Ja munkin kanssa elää ihminen joka ei tykkää kameroista, enkä ikinä kehtaa ketään muuta ottamaan kuvaa 😀 Joten, Varpaat on jees !

  6. mari sanoo:

    Hei,
    Löytyykö alppipuiston laskiaiatapahtumasta jostakin tarkempia tietoja? Googlettamalla en löytänyt mitään…

  7. Ting sanoo:

    Beautiful photos! X

  8. […] järjettömin ajanviete ikinä: jalkavalokuvaus! Minttu oli huomannut ihan saman mitä minä valokuvakollaasia tehdessäni, eli että jalkavalokuvia on tullut otettua. […]

  9. Nonariina sanoo:

    Haha! Täältä löytyy vastinetta http://www.lily.fi/juttu/varvaskuvat :D.

  10. Jermia sanoo:

    Täytyykin katsoa kuinka paljon itseltäni löytyy =)

  11. Norsis sanoo:

    Osallistuin haasteeseen! Jeij 😀

  12. Noel sanoo:

    Vanhalla kännykällä kuvailin kans paljon jalkakuvia 😀 Mut niitä ei taida olla missään tallessa! Vois alotella harrastuksen uudestaan!

    Ihania noi kuvat kyllä, varsinki raskausmaha <3 (ja joka kuvassa eriväriset varpaankynnet 😀 ootpa ahkera!)

    • Voi harmi! Mullakin hajosi puhelin ja monta varvaskuvaa sen mukana. Eli lisää vain räpsimään ;-D

      Varpaankynsiä en huomannutkaan , mutta raskausmaha jossa varpaita ei enään edes näy on mun suosikki 😀

  13. Lähiömutsi sanoo:

    Hahhaa! Mun piti vuodenvaihteessa aloittaa blogi, jossa pääosassa ovat varpaat. Mutta se jäi. Kunhan jaksaisi askarrella blogipohjan, materiaalia kyllä löytyisi. Jospas tämä inspiroisi saamaan vauhtia varvasblogin perustamiseen!

  14. Tiuku sanoo:

    http://sateenkaaritaivaanalla.blogspot.fi/2013/02/jalkakuvakollaasi-taallakin.html

    Mä todellakin oon jalkakuvaaja 😀 Enemmän löytyy noita hobittijalkoja ku omaa naamaa. Hauska tää!

  15. NeMi sanoo:

    Ensiksi ajattelin, että en minä vaan.. Kunnes selasin kuva-arkistoja ja tajusin, että kyllä minäkin teen ihan samaa! 😀

  16. Johanna Koo sanoo:

    Haha, mun jalat ja varpaat ovat miljuunis kuvis…mä oon kautta aikojen kuvannu kans ballerinojani;)

  17. […] kirjoittelin varvaskuvista täällä ja huomasin etten tosiaankaan ole ainut joka niitä kuvaa. Omia jalkoja on helppo kuvata ja ne ovat […]

Kommentoi