PO.P MAMA MARKET

26/01/2013

Tänään ja huomenna vietetään Flamingon Polarn O. Pyret myymälässä Mama Markettia. Esillä on paljon erilaisia äitiys -ja imetysvaatteita, kaikki -50%. Tapahtuman aikana jaetaan myös sadalle ensimmäiselle Äiti-tuotteen ostajalle lahjapussi, joka sisältää pieniä tuotelahjoja sekä etuseteleitä. Lisäksi myymälässä voi osallistua Mother to be -lahjakortti arvontaan.

Raskauksien ja imetyksen lisäksi olen tykännyt käyttää Popin mama vaatteita myös aivan normaali(äiti) tilassa. Etenkin popin erilaisia mekkoja minulta on löytynyt vaikka kuinka, osan olen ostanut aivan ilman mitään raskaussyitä, siksi vain kun ne ovat olleet niin kivoja ja hyviä päällä. Mama vaatteissa toistuu myös sama hyvä laatu sekä rentous kuin lastenvaatteissakin.

Kannattaa käydä pyörähtämässä Mama Marketissa jos on mahdollisuus, rekeistä löytyy paljon nättejä kesämekkoja, paitoja, neuleita ja äitiyshameita. Lisäksi imetyspaitoja, farkkuja, shortseja, fleecejä, legginssejä, masutuubeja…. Äitituotteen ostaja saa myös perusmalliston raitabodyistä vielä -20% alennuksen.

Löytyykö teistä lukijoista myös lastenvaatemerkkien äitimallistojen käyttäjiä? Siis muulloinkin kuin raskaana? Itselleni en ostanut mitään, mutta kaverille kyllä. Olipa ihana shoppailla ilman että rahaa kului!


2 Responses to “PO.P MAMA MARKET”

  1. Voi että.. Just tälläisten juttujen takia, olisi niin kiva asua lähempänä helsinkiä!

Kommentoi