VIRTAHEPO OLOHUONEESSA

8/12/2012

Olen menneellä viikolla känyt varmaan kolme kertaa ehkä ihanimassa krääsäkaupassa, Tigerissä. Joka kerta ihmetyttää liikeeseen astuesa kuinka sitä yhtäkkiä tarvitsee erilaista yövaloa, suolaisirotinta, purkkia, pilliä, melkeinpä mitä vaan. Joka kerta mukaan on lähtenyt kaikenlaista, vaikka tarkoituksena oli mennä katsomaan vain että onko yövaloja tullut lisää.

Samanlainen tollanen hiomakonehan me ehotomasti tarvitaan – tunne tulee usein myös ainakin Clas Ohlsonnilla, mutta Tigerissä ne ostokset oikeasti lähtee mukaan kun kaikki maksaa siellä vain euron-pari. Kuten tämä pinkki virtahepo pyyhekumi. Ja herätyskello. Ajattelin lakata virtahevon, jolloin sen kestäisi ehkä lastenkin leikeissä, pyyhekumina en raaski sitä käyttää. Ostin muuten ekan joululahjakin, Tigeristä tietty.

Tämä ei ole yhteistyöposastaus, ei sisällä mainoslinkkejä enkä saa tästä mitään hyötyä.


12 Responses to “VIRTAHEPO OLOHUONEESSA”

  1. Saana sanoo:

    Tiger on minunkin lempparikauppa. Sieltä tarttuu mukaan aina kaikkea kivaa ja tarpeellistakin. Ja mikä parasta kukkaro ei juurikaan laihdu noista ostoksista.

  2. Meirän Maja sanoo:

    Eikä, ihanuuksia! Löysin monta ihan ehdottoman tarpeellista tavaraa. Vähän niinkuin Tiimari joskus 20 vuotta sitten. Ehkäpä loppukuusta pääsen piipahtamaan, jos vaan silloin muistan!

  3. tuo virtahepohan on mahtava! tottakai sitä tarvitsee! 🙂

  4. Apua. Mä en tiennyt mitään koko kaupasta kun oon niin lähiöitynyt mutta en kestä, tollanen paikka varmaan on kohtalokas tälläiselle krääsähullulle.

  5. karo sanoo:

    oon niin katkera kun kaikki hehkuttaa tigeria eikä oikeen täältä jyväskylästä käsin pääse siellä piipahtaa! jo pelkästään nettisivuja katellessa tulee tarve kaikelle sille kamalle.. 😀

  6. Jennijee sanoo:

    Tiger on mullekin uusi tuttavuus, pari kertaa olen siellä käynyt ja aina tarttuu jotain mukaan. Oletko huomannut, että siellä on tosi hauskoja postikortteja?

  7. anzu sanoo:

    Itse en ole kans kuulut koko kaupasta mitään paitsi nyt sun blogin kautta ja olihan sinne pakko mennä heti tänään 🙂 mukaan kyllä lähti vaikka mitä vauvalle oli pakko ostaa ihana pöllöpehmo pinnikseen koristeeks ja aivan innoissaan olen naulakoista joissa on ihanan erinväriset pallot :)noita virtahepoja oli nyt vain sinisenä aika iso kokoisia ovat :). kiitos sulle tiger mainostuksesta muuten en olis tienyt ollenkaan koko kaupasta!

  8. Eevil sanoo:

    Sulla on mieletön blogi!! Mulla ei itelläni ole lapsia enkä oikeastaan muutenkaan samaistu mutta nautin tämän blogin ilmapiiristä älyttömästi. Ps.kiitos eritoten tästä mahtavasta, jopa hieman vinoilevasta ”otsikko vs. sisältö” -postauksesta 😉

Kommentoi