MUUMIT JÄÄLLÄ

7/12/2012

Sain lukijalta Tapahtumakalenteri-postaukseen hyvän vinkin Muumien jääshowsta. Käytiin  Kaapon kanssa katsomassa Muumipeikko ja Jäärouva, pieni Muumi-fani oli kovin innoissaan. Näin itse ei niin kohderyhmänä antaisin showlle arvion ihan kiva. Näytöksiä ei nyt näytä olevan enään loppuvuodelle, mutta ehdottomasti omasta arviostani huolimatta suosittelen tätä alle kouluikäisille lapsille. Esitys tosin oli myös paikoin aika jännittävä ja kolmevuotiasta hämmensi puheet kuolemasta. Onnellisesta lopusta huolimatta Jäärouva on kuulemma kakkanen.

Käykää hei vinkkaamassa edelleen kivoja menoa ja ja kaikenlaisia tapahtumia edelliseen postaukseen! Saadaan siitä mahdollisimman kattava. Moni on tullut kiittelemään kommentein ja kasvotusten kivasta ideasta koota kaikki hauskat tapahtumat yhteen. Valitettavasti en pysty tapahtumia aina ihan realiaikaiseti päivittelemään ja etsimään, mutta aina kun jotain sattuu tielle niin lisäilen sinne.

Joku Mitä tehdä lasten kanssa Helsingissä yms, tyylinen postaus on myös pitkään ollut mielessä. Sinne voisi koota kaikki kivat lastenteatterit, työpajat ja muut koko perheen tekemiset ja näkemiset.
Me käytiin tänään lasten kanssa Heurekassa. Monta tuntia vierähti tuosta noin vaan, molemmat pojat tykkäsivät tosi paljon. Viikonloppuna on taas hurjasti kaupungissa kaikenlaista tekemistä, saas nähdä mihin mennään vai pysytäänkö vain kotona.


7 Responses to “MUUMIT JÄÄLLÄ”

  1. MIIU sanoo:

    Voi ihanaa!
    Mäkin oisin halunnut mennä Valon kanssa, mutta eihän se malttaisi pysyä sekuntiakaaan paikoillaan, joten ehkä sitten ensi vuonna 🙂

    • Jep. Suosittelen ainakin kahden vuoden ikää (ja eväitä) jos haluaa oikeati nauttia esityksestä 🙂 Ensi vuonna sitten! 🙂 Meidän puisto muuten tekee retkiä erilaisiin esityksiin, mm helsingin luistelijoiden näytöksiin. Viimeksi esittivät Dumbon. Silloin liput ovat vain pari euroa ja aikuiset ilmaiseksi, pyydän teitä ens kerralla mukaan!

  2. Marluska sanoo:

    Me kans ihan hetken mietittiin tätä, mut taitaa olla liian pelottava vielä. Meidän neiti saanut joistain muumeista painajaisia :/ Jätettiin muumit toistaseks pois.

    • Voi. Meilläkin oli vähän aikaa sitten esim Muurahaiskarhu-jakso esityskiellossa :/ Aiheutti hieman liian suuria tunteita (paniikkia). Muuten kyllä Muumilaskon tarinoita on yksi parhaista lasten tv-ohjelmista (ne ekan ”kauden” jaksot siis).

  3. Toi Mörkö on ehkä sympaattisinta mitä olen tänään nähnyt :D! Aivan ihana, vaan varmasti pienistä katsojista myös hyvin jännittävä!

  4. […] minulla oli testissä uusin EOS 650D ja sillä otettuja kuvia näkyy esim tässä ja tässä postauksessa. Tuon lainan jälkeen on oma kamera tuntunut ihan antiikkiselta, vaikka ihan yhtä […]

Kommentoi