ELLOKSEN ALE

23/11/2012

Ihan pakko vinkata alesta Elloksella*. Saat 40 euroa alennusta jokaisesta vähintään 80 euron ostoksesta (160 eurosta 80e alea) 
ja jos tilaa yli 100 eurolla säästää myös toimituskuluissa. Voimassa 25.11. saakka.

Paljon tuotteita on näyttänytkin loppuvan eilisen päivän aikana, mutta paljon vielä on jäljellä.
Kivoja pikkujouluvaatteita, kenkiä, sisustusjuttuja ja tietenkin joululahjoja.

Ite selaisin itseaisassa ensimmäitsä kertaa eilen illalla Elloksen tuotteita läpi ajatuksen kanssa. Ja niitähän on aivan mielettömästi! Naisille ja miehille vaatteita ja laadukkaita kenkiä vaikka kuinka! Kotiin mitä vaan, muunmuassa Zara Homen tuotteita ja Ferm Livingin tapetteja ja seinätarroja. Lapsille myös kaikkea mahdollista! Vaatteista leluihin, melkein tilasin Lunbyn nukkekotikaluseitakin, olivat vaan niin ihania! Jos Duploja tai ulkovaatteita halajaa niin kannattaa olla nopea!

Alennuksen saa aktivoitua klikkaamalla Elloksen sivulla bannerissa pyörivää maniosta ko. alennuksesta ja alennus lasketaan maksuvaiheesa.

postaus sisältää *mainoslinkin, mutta postaus tehty ihan vain vinkiksi muillekkin hyvästä tarjouksesta.
Kuvat Elloksen sivulta.


8 Responses to “ELLOKSEN ALE”

  1. Sissi sanoo:

    En tiedä, mistä johtuu, mutta minulla on sinun viime aikaiset postaukset näkyneet niin, että niissä on osa tekstistä kuvan vieressä n. 1cm:m levyisenä kaistaleena ja sitä on tosi vaikea lukea, kun on vain pari kirjainta per rivi. Tämä siis vain silloin, jos kuva on sijoitettu keskelle tekstiä.

    • Sissi, hyvä kuin sanoit kiitos! Omalla koneella ei tietysti noin näy, harmi että sinulla on oudosti. Johtuu ehkä siitä että parissa uudemmassa postauksessa olen laittanut kuvat vasempaan reunaan aiemman keskityksen sijaan? Jatketaan siis jatkossa vanhalla tutulla keskitiellä 🙂

  2. Anonymous sanoo:

    Kiitos vinkistä! Nyt on suurin osa Joululahjoista hankittu! Huh ja helpoitus! Ostin legoja 200 eurolla ja sain meilkein puoleen hintaan =D

  3. Meirän Maja sanoo:

    Mulla tulee lähes kaikkiin tuotteisiin se ”ei alennusta-tuote”-merkki. Eiköhän siitä tarvi välittää?

  4. Hmmm, jos ne on sellaisia tosi roimasti alennettuja tuotteita tai outlet tuotteita, joissa lukee jo valmiiksi että ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, niin niistä ei varmaakaan tule? Nyt en valitettavati osaa sanoa varmasti tai pysty selvittämäänkään, kokeile mennä sinne kassalle saakka, siihähän sen sitten näkee että tuleeko alennus. Toivottavasti 🙂 !

    • Meirän Maja sanoo:

      Jeps. Ihan normi hintaisia tuotteita ne oli, mutta tuohon kampanjaan näyttikin kuuluvan vaan osa heidän valikoimastaan. Harmi, mutta löysin sieltä silti kaikenlaista.

  5. Anonymous sanoo:

    Joo oli vähän pettymys tuo huippu tarjous, kun lähes kaikki mitä kivaa oisin löytänyt, niin oli niitä tuotteita joista tarjousta ei saanut ja muutenkin ovelasti tarjous suunniteltu, kun vain 160e oli voimassa.. MArkkinointikikkoja taas, mut kannattaa olla tarkkana..

Kommentoi