MELKEIN VALMISTA. TAI EI LÄHESKÄÄN

28/09/2012

Mulla on sormi ihan kipeänä vatkaamisesta (huom ei ranne). On pitänyt niin ahkerasti painaa sekottimen vatkausnappia.
Kuulostaako toi muistakin ihan hirveän kaksimielisestä, vai olenko vaan ihan hirveän väsynyt?

Vietetään huomenna poikien kaverisynttäreitä. Lapsia on tulossa kahdeksan, mikä on varmasti ihan hyvä määrä. Missään nimessä enepää ei mahtusi. Vaikka olisinkin tahtonut kutsua vaikka kuinka paljon väkeä.

Olen siis siivonnout, järjestellyt, askarrellut ja LEIPONUT. Tykkään tehdä ruokaa, mutta mikään leipoja en todellaan ole. Siitä tulee niin hirveä sotku! Ja sormi kipeytyy.

Leipomishommia olisi vielä vähän, tulin koneelle odottamaan suklaamoussen vetäytymistä. Sitten vielä kermavaahto ja majoneesi. Eli lisää vatkaamista (napin painamista). Ihan oikea sähkövatkain olisi ollut hyvä, jos olisi vain tajunnut pyytää lainaan.

Olen koko viikon tehnyt pikkuhiljaa etukäteisjärjestelyitä. Leiponut muffinsseja pakkaseen, ostanut kaupasta aina muutamia juttua valmiiksi. Eilen tein elämäni ensimmäistä kertaa vaahtokarkkitahnaa. Järjetöntä (ja super-sotkuista) hommaa, toivottavasti siitä tulee hyvää.

Ihan täysin en ole seonnut tähän juhlasuunnittelijan ja järjestäjän rooliin, mutta toki jotain pientä näpertelyä ja pipertelyä on tullut tehtyä. Miehen mielestä kai vähän enemmän. Laitoin nimittäin äsken kulhoon esille pieniille vieraille tarkoitettuja smoothieita sekä lakuja. Tokaisin että näyttävät tyhmältä, jotenkin rumilta, ihan kuin jostain mainoksesta. Mieheni vastasi siihen että no, äkkiäkös sä virkkaat niihin kaikkiin päälle jotkut kivat pussukat.. Hah! No hyväntahtoisesti naljaillen kuitenkin, mutta ihan oikeassahan hän on. Olen tälläinen hassu pipertäjä. Tänäänkin kun ruvettiin yhdessä siivoamaan niin minä ensitöikseni tyhjensin Kaapon vaatekaapin ja rupesin järjestelemään sukkia.

Mulla on kyllä ihan hyvä luotto siihen, että tällä kertaa olen hyvän (ajatustasolla) oraganisoinnin lisäksi onnistunut tavoitteessa. Eli jospa näillä synttäreillä kaikki tarjoilut, kahvit ja koristelut olisivat valmiina kuin vieraat saapuvat. Tai nostan vielä rimaa, jospa kaikilla meillä olisi myös (juhla)vaatteet päällä, itsellä tukka laitettuna ja meikit naamassa. Se vasta olisikin jotain.

Nähtäväksi jää, toivotaan parasta. Nyt klo 0.45 lähden tekemään majoneesia. Tää on niin tätä.

Minttu


7 Responses to “MELKEIN VALMISTA. TAI EI LÄHESKÄÄN”

 1. Avatar Ripu sanoo:

  Oi että! Samoja fiilksiä! Meillä juuri synttärihulinat nro 1 ohi, ja täytyy sanoa, että ihan itkettää. :D Siis ilosta, ja varmaan vuoden valvomisesta, ja ehkä pikkuisen Veuve Cliquotin pullonpohjista, jotka just huitaisin huiviini. Toivottavasti oli hauskat juhlat!

 2. Avatar Ira sanoo:

  Hei onko muuten Crocksin arvonta suoritettu jo? Vai onko se mennyt multa ihan ohi :D

  • Moi! On arvottu..kuukausi(?) sitten :) Kuten postauksessakin luki, ilmoitan arvonnan voittajille henk koht. :) Valitettavasti tällä kertaa aerpaonni ei siis osunut sinne, 50e lahjakortin voitti Ennie.

 3. Avatar Anonymous sanoo:

  moi! vaahtokarkkimöhnä kuulostaa mahtavalta! miten sitä tehdään? :)

  marketta

 4. Avatar Anonymous sanoo:

  moi! miten vaahtokarkki möhnää tehdään? kuulostaa mahtavalta! :)

  marketta

 5. Avatar Meri sanoo:

  Kiitos ihanista synttäreistä <3