KUTSUKORTIT

30/09/2012

Poikien synttärit on nyt juhlittu ja pikkuhiljaa myös toivuttu. Mukavista synttäreistä muistuttaa kodissa vielä täpötäysi jääkaapillinen juhlista ylijääneitä herkkuja. Sekä tietenkin ihania lahjoja.

Juhlajärjestelyiden ja kaiken muun hösän takia postaustahti on ollut hitaanlaista. Nyt onkin sitten hirveästi asiaa. Aloitetaan alkupäästä, eli kutsukorteista.

Nämä hirmuisen herttaiset kotit saimme Happy Mondaysta. Pikkuiset kortit tulevat rasiassa jossa on kymmenen korttia kuorineen sekä pieni tarra-arkki. Kortteja on muutama erilainen; kissa, nalle, pupu, pilvi, maatuska, bussi, kuumailmapallo, sydän ja synttärityttö. Vaikka nämä kortit eivät nyt ihan sopineet synttäreiden väriteemaan, halusin silti käyttää niitä. Sillä sen lisäksi että kortit ovat hurjan suloisia, säästin vaivaa ja aikaa kun ei tarvinnut askarrella kutsukortteja sen kummemmin.

Kannattaa käydä tutustumassa entisen PakItin, nykyisen Happy Mondayn valikoimaan. Korttien lisäksi saimme sielä paljon pientä kivaa synttäreille, mukeja, pillejä, lahjapusseja, teippiä, paperinipsuja…

Ja muistaakahan, Sophie the Giraffe arvonta joka päättyy muutaman tunnin kuluttua! 


5 Responses to “KUTSUKORTIT”

 1. Tessa sanoo:

  Ihania kortteja on kyllä! En voi sille minkään, että sun kirjotusvirhe sai mussa väsyneen naurun aikaan;D Hirveästi aisaa. Hehe..

  • Hehehe, usein ne naurattaa aika paljon itseäni. Kirjoitushäiriöiselle bloggarille välillä (usein)sattuu näitä. Mutta kortit on ihania kyllä!

 2. Eevi sanoo:

  No niin, tänään tekemäni kutsukortit meidän pojan ekoille synttäreille kyllä kalpenee näiden rinnalla. Tosi kivan näköisiä. Ja mie en huomannut mitään aisaa missään, kun mulla mun lukihäiriöä taitaa heittää varsinkin kirjoitusvirheillä maustetut sanat takaisin oikein päin. 🙂

 3. Nanna sanoo:

  Tosi ihastuttavia kortteja! Miten muuten teillä nuo pillit toimi? Mietin vaan oliko lapset tehokkaita vai mikä kun meidän lastenkutsuilla pillit oli koko ajan rutussa.

 4. Saska sanoo:

  Kiitos vinkistä! Tilasin juuri samat kortit pojan synttärikutsuiksi, ja vähän muutakin 😉

Kommentoi