HITAASTI LÄMPEÄVÄ

25/09/2012

Reilu kaksi vuotta sitten katselin ekaa kertaa Lego-säilytys laatikoita. Sen jälkeen olen pyöritellyt niitä pariin otteeseen Stockhomessa. Mutten ihan syttynyt. Stockallekkin oli tulut, nääh.. Kunnes yhtenä päivänä jotain naksahti. Oli pakko saada Lego säilytysrasia. Parissa koossa. Ja värissä.

Mietin, että johtuuko tämä tykästyminen siitä, kun sattuneesta syystä noita lego-palikoita pyörii jaloissa aika paljon aamusta iltaan. Miksi yhtäkkiä tuntuu niin hurjan hauskalta idealta säilyttää legoja lego-laatikossa? Ehkä vielä älyttömämpää on himoita lego-eväsrasiaa (enenkin jos tietäisitte miltä meidän purnukka-kaappi näyttää). Kumpuaako nämä tavarahimot siitä, kun tapeeksi kauan jotain esinettä tyrkytetään in your face niin lopulta siitä alkaa ihan tosiaan pitämään?

Hitaasti lämpeämistä on havattavissa myös muulla kodin sisutuksen saralla. Olen ihan tosissani alkanut haaveilemaan valkoiseksi maalatusta parketista, pitämään mustasta väristä sisustuksessa sekä harkinnut Ikean blogimattoa. Näin pari vuotta jälkijunassa siis.

Mitään lattioita ei nyt ihan heti olla alkamassa maalailemaan, mutta noita säilytyslaatikoita (ja eväsrasia) on kyllä saatava. Mutta kuinka ollakkaan, ei niitä isompia kokoja meinaa löytyä mistään! Hitto. Päädyin kuitenkin kompromissiin ja ajattelin tilata Lekmeristä* muutaman vähän pienemmän laatikon. Siellä tuntuu muutenkin olevan suuri valikoima värejä ja kokoja sekä vähän halvemmat hinnat. Nyt siellä on myös -10% kamppis kaikista leluista ja toivon että nämä laatikot kuuluisivat samaan kategoriaan.

Onko muita hitaasti lämpeneviä ja löytyykö näitä laatikoita?

Kävin muuten minäKIN katsomassa tänään Lindexillä Missonin malliston. Lämpesin vähän. Voisin ottaa itselleni ainakin sen villatakin, ja jopa siis sen värillisen. Se vauvojen bodykin on kiva. Mitään en kuitekaan ostanut. Entäs te?

Minttu


13 Responses to “HITAASTI LÄMPEÄVÄ”

 1. Anonymous sanoo:

  Funtsinu ja katsellut valkosia lauta,parketti lattioita kauan ja hyvä niin nyt ne jo näyttävät kylmiltä…sisustuksessa no tietty vähän riippuu siitä,

 2. Lara sanoo:

  Meillä on noita laatikoita, ja ne on kyllä käteviä 🙂 mahtuu hyvin sängyn alle, ja on helppo sitten ottaa esiin kun tekee mieli rakentaa legoilla 🙂 Jos meillä olis vähänkin suurempi lastenhuone, niin olis kiva kyllä tehdä noista joku rakennelmakin, mutta huone on sen verran pieni et jysään laatikot suosiolla piiloon 🙂

 3. Mulla on villatakki, just se värikäs! Jos puhut tosta isosta pöyheästä neuleesta! Se on ihana eli kandee hankkia ni ollaan samiksii sitte jossain kökkäjäisissä 🙂 🙂

 4. essi sanoo:

  Mä oon alkanut haaveilla lego-laatikoista ja toivon sydämeni pohjasta, että Lahden Lindexiltä löytyy vielä edes jotain silmää miellyttävää mission-mallistosta!

 5. Meillä ei VIELÄ ole noita Legon laatikoita, mutta just eilen katseltiin Lekmerin sivuilta (!!!) Skip Hop-säilytyslaatikoita, poika tökki läppärin näyttöä niin että siihen tuli kuoppia, nähdessään sen pöllö-laatikon. Olohuoneen kaksi hyllyä on alahyllyt tyhjinä, mietin että jos sinne hankkisi jotkut stylet loodat, voisi kaikki päivän päätteeksi sohvan tyynyjen välistä löytyneet pikkuautot ym työntää sinne piiloon. Meillä on muutoin aina hillitön kokoelma autoja keskellä olohuoneen pöytää, vaikka ”kaikki” kerätään illan päätteeksi lastenhuoneeseen.

  Noi mustat Lego-laatikot olisi musta ihan superhienot…………..

 6. Meillä on käytetty parisen vuotta Legon laatikoita ja ”säilytyspäitä”. Tosi käteviä, näyttää hyvältä ja niihin voi hyvin lajitella erilaiset legot 🙂

  • Ne päät on hurjan kätsyn olosia! Ehkä sitten kun pojat leikkivät enemmän pienillä niin voisi sellaisen hankkia. Nyt vasta ovat enemmän Duplo-ikäisiä ja pikkuleegot odotatvat vielä hyllyn päällä 🙂

 7. Mimmu sanoo:

  Minä olen myös pyöritellyt noita jo muutaman vuoden käsissäni kaupoissa ja yhden päärasian olen hankkinut lahjaksi. Kotiin asti en ole kantanut ihan siksi, että meille tarvittaisiin ihan valtavan kokoinen palikka legosäilytystä varten, tai sitten todella monta pientä. Toisaalta voisihan niissä säilyttää jotain ihan muuta…

Kommentoi