DESIGN MARKET KUVINA

10/09/2012

Kuten aiemmassa postauksessa kävi jo ilmi, kävin jälleen sunnuntaina Kaapelitehtaalla Design Marketilla.
Nämä kaksipäiväiset markkinat on järjestetty jo vuodesta 2005 ja kasvaneet joka vuosi. Suosio on on ollut suurta, kun valikoidut designmerkit ovat myyneet varasto, malli, kuvaus -ja muita tuotteitaan sekä kakkoslaatua edullisesti.

Myynnissä ja esitteyssä oli niin sistustustuotteita, kuten huonekaluja, lamppuja, mattoja ja sälää sekä vaatteita aikuisille ja lapsille, laukkuja, koruja ja muita asusteita. Osa tarjouksista oli mielettömän hyviä ja osa taas ei. Kivaa kuitenkin oli ja nähtävää paljon. Osastot oltiin jaettu selkeästi kahteen halliin, toisessa sisutustavara ja toissa vaatteet.

Yksi stalkkeri (heh heh) kertoikin jo nähhneensä minut tuolla, entäs oliko paikalla muitakin lukijoita?

Minttu

Mulla on huomenna synttärit, kääk. Arvatkaa paljonko täytän ;D


7 Responses to “DESIGN MARKET KUVINA”

 1. Tessa sanoo:

  Ihania juttuja, moni kelpaisi mullekkin:D!

 2. essi sanoo:

  Voi tuonne minä vielä joskus haluan päästä! Liikaa kaikkea ihanaa. :—D

 3. Byääh, mä oisin halunnut – rahapula, yövuoro ja surkeat aikataulut tuhosi tän vuoden Design Market-fiilistelyn. Nyt harmittaa vieläkin enemmän :D .

 4. Jotenkin toi valikoima ei tunnu muuttuvan mitenkään, ainakaan kuvista päätellen. Samoin on tainnut käydä kierrätystehtaalle, että tapahtuman sisältö alkaa toistamaan itseään. Vai mikä on sun mielipide?

  Meillä K meni erään vanhemman leidiystäväni kanssa tonne ja mun lukija oli bongannut pelkän lapsen :D Hassua, mutta sama lukija bongasi meidät viime vuonna yhdessä sieltä, aika sattuma!

 5. Anonymous sanoo:

  Onnea syntymäpäivän johdosta! Kuvista päätellen täytät tietysti 19-vuotta!

 6. Nanna sanoo:

  Voi mitä juttuja tuolla olisikaan!

  Valtaisat synttärionnittelut!

 7. Koo sanoo:

  No perskutarallaa, tää ei ainakaan ollut. En tajua, miten tuo koko häppeninki meni multa ihan totaalisen ohi! Niin kivoja kuvia, että harmittaa vielä lisää, pah, pah ja PAH! Mut hei, ei se mitään, tiukka budjetti täälläkin, joten turhaa itsensä kiusaamista se ois ollutkin ;-)

  Ikävuosia on vaikea arvioida, kun itse olen saavuttanut sen pisteen, että täytän vuodesta toiseen 25. Kaikki näyttää tästä perspektiivistä niin nuorilta. Toivotan kuitenkin paljon onnea!

Kommentoi