INSPIRATION

10/09/2012

Lokakuussa tulee blogimaailmaan uusi Inspiration-konsepti, johon blogini on pyydetty mukaan!
Mihin tarkalleen, selviää lähiaikoina.

Inspiration tarjoaa lukijoille ennennäkemättömän tavan seurata blogeja kuvavirran avulla, tietokoneelta ja mobiililaitteilta. Lukija saa (tämän vielä salaisen) sivuston kautta seurattavakseen 300 mukaan kutsuttua laadukasta blogia, jotka tarjoavat inspiraatiota ja ideoita muodin, kauneuden, ruoan, sisustuksen ja lifestylen maailmasta.

Eli tämä blogi pysyy kutenkin jatkossakin täällä vanhassa tutussa osoitteessa, eikä sen suhteen mitään yllätyksiä ole tulossa. Luvassa on siis tulevaisuudessakin juttuja lapsista, vanhemmuudesta, arjesta, lastenvaatteista ja tarvikkeista, äidistä ja ehkäpä vähän enemmän koti ja sisustusjuttuja.

Kirjoitan tietysti itselleni ajankohtaisista aiheista ja kiinnostuksista, mutta toki tahdon myös tietää että mistä aiheista tahdotte minun kirjoittavan?

Blogissani tulee tästä päivästä lähtien näkymään TNS Gallupin toteuttama lukijatutkimus, jossa kartoitetaan blogin lukijoiden taustoja ja kiinnostuksen kohteita. Lukijatutkimus tehdään osana Inpirations-konseptia.

Halutessasi voit osallistua tutkimuksen pop-up –kyselyyn, johon vastanneiden kesken arvotaan palkinnoksi 10 kpl 50e superlahjakorttia. Lukijatutkimus näkyy jokaiselle lukijalle (IP-osoitteelle) vain kerran.


Minttu


5 Responses to “INSPIRATION”

  1. Ihana juttu! Jään innolla odottamaan!

  2. Anonymous sanoo:

    KIva, sanon sitten heipat heti. En periaatteesta lue blogeja, jotka ovat jossain portaalissa.

    • No heippa sitten vaan. Kuitenkin, kuten yllä kirjoitin, EN ole siirtymässä mihinkään portraaliin. Blogiani voi seurata jatkossa kuvavirran avulla vain MYÖS sen kautta, kuten myös vaikka Blogilistan tai Bloglovinin kautta.

  3. Anonymous sanoo:

    Hieno juttu! Minäkin mielenkiinnolla odotan! Ja osallistuin kyselyyn!

Kommentoi