VIIKONLOPUSTA

27/08/2012

Viime viikonloppu tuntui viikolta. Ei mitään negatiivista sanotavaa, mutta huh! Pikkuveljen sotilasvalaa, talvella kuolleen koiramme hautajaiset, molempien lasten unikoulu, yöimetysten lopettaminen, vauvapuurosta luopuminen, kaverisynttärit muutaman tunnin varoitusajalla ja päälle se normi setti kahden lapsen kanssa. Johan siinä siinä riitti puuhaa. On aika sellainen kaikkensa antanut olo. Maanantai jatkui leikkiluollalla (hop lop tyylinen) ja päivänä joka olikin ihan kesäinen kun luulin että sataa ja on kylmä.

Tuo unikouluntapainen ja yöimetyksien kerralla lopettaminen on aihe josta mielelläni kirjoitan pian vähän enemmänkin. Juttu riittää niin itsellänikin siitä kuin varmasti teilläkin. Kiva kuulla kokemuksianne samasta aiheesta.

Nyt Good Wife nauhalta pyörimään. Tämän (neljännen) yön nukun vielä sohvalla, jottei Elvikselle tule yöllä maidon himoa. Tai Kaapon huoneessa nojatuolissa. Tai Kaapon vieressä lasten kerrossängyssä………

Minttu


9 Responses to “VIIKONLOPUSTA”

 1. MIIU sanoo:

  JEI <3

 2. Taikinanaama sanoo:

  Joo, kerro mullekin miten mä jaksan ikinä lopettaa sen yöimetyksen!

 3. Niina Oivi sanoo:

  NO huuh sentis! Mä tsemppii sulle kovast!!

  Viikonloput on joskus ikuisuuksia. Tai aika ussein. Niin paljon menoo, et hassuks! Ihan oikeesti, mä relaksoidun joskus keskiviikkona!

  Jaksellen jooko : ) ♥

 4. Marika sanoo:

  Munkin veljellä oli vala edellis viikonloppuna 🙂
  Voi, nyt tulee kiinnostava aihe: unikoulu!

 5. Onneli sanoo:

  Huh, mekin oltiin 10h eilen liikenteessä sillä oletuksella että sataa ja on koleaa ja sitten hikihatussa kierrettiin ympäri Espoota aika päämäärättömästi ja mukaan tarttui Lundia-hyllyä jne. ja niiden roudaus ei tietty yhtään helpottanut asiaa 😉 Eikä se että yritin väkisin siirtää päiväunia. Ei toimi! Joten jatketaan kaksien unien linjaa suosiolla ja nyt jo odotan kovasti että pääsee päiväunille, itsekin pitkästä aikaa… Kahdeksan yötä jatkunut yöimetyksen (ennen klo 5) lopetus otti vähän koville viime yönä, aiemmat yöt menneet ihan ok. Kun jatkuva itku oli loppunut niin 5-10 min välein alkoi itku joka loppui parissa sekunnissa, mutta ei siinä sitten ite pystytty nukkumaan kun kuunneltiin sitä pientä nyyhkimistä 😀 Ja samalla yritti pysyä hievahtamatta paikalleen. Koko showhan alkoi sillä kun olin kärvistellyt törkeää vessahätää jo monta minuuttia kun en viitsinyt liikkua kun lapsi haki uutta asentoa. Mut sit oli vaan pakko mennä ja siitäkös se suuttui 😉

 6. Niin ja Elvis teki vklopun aikana myös 3 uutta hammasta!

  <3 Kiitos Miiu juhlista!
  Taikkis, mä raportoin. A-L ohjeilla!
  N.O, ihana taas. Keskiviikkona mä en tee muuta kun relaan! 🙂

 7. Anonymous sanoo:

  Hienoja kuvia!
  H-M

 8. Mama D sanoo:

  Loistava raportti jo pelkastaan kuvina.

Kommentoi