SUKKA PÄÄSSÄ

28/08/2012

Eräänä iltana päätin googlettaa sukkanutturan. Tiesin että kaupoissa myydän sellaisia kummallisia donitseja joilla saa loihdittua muhkeita nutturoita. Olin kuullut myös jotain jostain sukkanutturoista. Päätin siis ottaa asoista selvää, olenhan nutturoiden suurkuluttaja!

Ensimmäinen hakutulos vei minut ostolakossa blogiin, joissa olikin tosi hyvä ja kattava juttu sukkanutturoista ja pari youtubesta napattua ”opetusvideoita”. Saksin heti vidossa näytettyyn tapaan yhden sukan ja hetkeä myöhemmin päälaellalani keikkui nuttura jolla olisi valmis vaikka vähän hienompaankin tilaisuuteen. 

Tämä siis kertoo siitä kuinka helppo ja nopea nuttura on tehdä. Itselläni on sellaiset puolipitkät hiukset, mutta tämä on hyvä konsti lyhyempitukkaisellekkin saada vähän lisätukkaa ja muhkea nuttura. Nutturan tekotyylejäkin on muutama, käykää katsomassa nuo videot! Tämän jälkeen minulla on ollut sukka oikeastaan yötä päivää päässä. Tai ei silloin kun minulla on ollut sukan avulla tehtävät kiharat!

Nutturan kokoon vaikuttaa tietysti myös omien hiusten pituuden lisäksi sukan koko. Kuvassa minulla on rinkeliksi rullattu ihan tavallinen nilkkasukka, mutta tässähän voi käyttää polvisukkaa, sukkahousun tai legginssinkin lahjetta.

Nappasin nyt vain nopeasti koko päivän päässä olleesta sivunutturasta kuvan. Meillä on pojat syksyn kunniaksi kipeinä, enkä viime yönä ole oikein saanut nukuttua. Mitään edustuskuvia ei siis ole mahdollista tähän hätään saada. Mutta tästä varmasti näkee idean. Tämä on siis se vaikeampi versio, joka on oikeasti tosi helppo. Tällä tulee myös ne nätit kiharat.

Onko sukkanuttura muille uusi juttu vai ihan vanha tuttu niksi?

Minttu


17 Responses to “SUKKA PÄÄSSÄ”

 1. Mikonpoika sanoo:

  Heh,aikas kätevä! Oli pakko kokeilla,ja nyt sit kuljetaan kans sukka päässä =D

 2. Keväällä hurahdin sukkanutturaan….mieheni kummastelee. Ja nykyään kaupungilla jos hän näkee naisen nutturapäässä tokaisee hän minulle: ”luuletko että tollakin on sukkapäässä”. 🙂

  Ihana, kaunis ja vielä helppo ekologinen ja halapa. 🙂

 3. Taikinanaama sanoo:

  Mä en osaa! Mulla menee hermot! Ihana sulla kuvassa, ihan karsee mulla päässä!

 4. Anonymous sanoo:

  muten toi lähtee pois? osaan kuvitella jos rullaan tyylillä 2 kiukset kokomatkan sukan ympärille niin sit se onkin jumissa.. 😀 sit kirjaimellisesti ollaan kokoajan sukka päässä?

 5. SARA sanoo:

  Mä ostin irlannista sellasen valmis-valkin ja olen sitä aika paljonkin käyttänyt. En tiennytkään tästä teeseitseversiosta. Damn!

 6. Emmm sanoo:

  Toi on tosi näppärä 🙂 Sisko opetti mulle, mut en vieläkään osaa tehä niin hienoa kun se 😀 Mutta toi on hyvä käyttökeino kaikille parittomille sukille : D

 7. *riikka* sanoo:

  Vautsi, tuota pitääkin kokeilla:) Valkki on tuttu (luiustelijaneidon nutturoita joudun alvarrinsa vääntämään..) mutta tuohan on tuhat kertaa helpompaa, valkin kanssa menee hermo, kun pitää olla miljoona pinniä:)

 8. Elina sanoo:

  Sukkanuttura keikkuu usein minullakin päässä ja sen jälkeen kun tuon mahtavan kampauksen äkkäsin jostain blogista olen niitä bongaillut myös kaupungilla kulkiessani 🙂

 9. Kultu sanoo:

  Pakko kokeilla joku päivä 😉

 10. Kultu sanoo:

  Pakko kokeilla 🙂

 11. Anonymous sanoo:

  Olen uusi lukija ja tykkään tosi paljon sun blogista, ihanista pojistas ja tää nutturaki on ihan huippu 😀 Pitkät hiukset sutasin alle minuutissa pään päälle keikkumaan siistille nutturalle!

  Itse hummaan kotosalla 8kk ikäsen rasavillin pojan kanssa ja on kiva lukea teidän elämästä.

 12. Tiinakaisa sanoo:

  Voi vitsit, pitäis kyllä itsekin kokeilla! Hiuksissa riittää pituutta ja lähes joka päivä on nuttis jossain päin päätä. Tuollahan sais vähän uutta meininkiä, kiitos siis vinkistä!

Kommentoi