SKIDIT FESTARIT

29/07/2012

Tänään aurinko helli. No ei oikeasti, se paahtoi, sulatti ja salpasi hengityksen. Huh hellettä! Suunnattiin heti aamusta Kallioon Skidit Festareille. Nopeasti sisäpiha oli tupaten täynnä porukkaa. Paljon tuttuja mahtui myös mukaan, moi vaan vielä kaikille!

skiditfestarit2

Lasten ilmaisfestareilla oli hirveästi kaikkea hauskaa! Lapsille skeittikoulu, jogaa, muskari, esiintyjiä, tanssiopetusta, elokuvia, disko. Lisäksi erilaisia työpajoja, sarjakuvien piirtämistä, koruaskartelua, värikylpyjä, animaation tekemistä, kirjastoauto, pomppulinna ja vaikka mitä. Brunssia, lounasta, kahviloita, kojuja. Nyt viikonloppuna samalla paikalla pidettävän Kuudes Aisti festareiden ansiosta Skideillä oli myös hienot lavat ja skeittiramppeja.

Kaikesta ruokatarjonnasta huolimatta käytiin välissä syömässä muualla sushia ja wokkia. Teki ihan hyvää käydä hengähtämässä vähän väljemmällä. Tukalasta helteestä, joka oli paikoitellen jopa minulle liian tukala, ihmisryysästä ja perus väsy ja nälkä raivareista huolimatta oli oikein iloinen ja onnistunut päivä. Taas jälleen on ylistettävä, ihana kesä ja ihana Helsinki. Ja tietty ihana Kallio. Voisko täältä muka ikinä muuttaa pois? Ens kesänä taas uusiksi. Silloin ehkä myös tämä äiti ottaa osaa tuohon aikuisten festariin.

Muuten kotiinpäin festareilta lähtiessä jäin vielä jumittamaan Elviksen kanssa Coston autolle, jossa oli myynnissä uniikkikappaleita lasten hatuista. Käteistä ei tietenkään ollut tuossa vaiheessa tarpeeksi ja ai hitto kun en nyt saa mielestä yhtä hattua. Edes kuvaa en tajunnut ottaa. Se oli Elviksen päässä super ihana, oli kuin sille tehty. Costo voisi hyvin ottaa E:n vaikka vauvamallikseen ja maksaa palkan hattuina. Että vink vink sinne suuntaan vaan, heh 😉

Noo, muuta materiaa kuitenkin lähti matkaan. Pojat saivat Makian paidat uniikeilla Kuudes Aisti – festaripainatuksilla.

Mites te muut olette viettäneet hikistä hellepäivää? Mun tekisi vielä mieli lähteä jonnekkin uimaan, mutta ilta menee ehkä pakkaillesta huomista reissua varten. Lähden lasten ja äitini kanssa pariksi päiväksi Tampereelle ja Ikaalisiin. Lasse jäi kotiin yksin. Mutta minä saan puolestaan ensi vkloppuna breikin, kun jään yksin kotiin!!!

Minttu


14 Responses to “SKIDIT FESTARIT”

 1. Anonymous sanoo:

  Lapsimalleilta vaaditaan vähän muutakin kuin että äiti haluaa ilmasia hattuja, että vink vink vaan sinne suuntaan, heh 😉

  • Ai voi helvetti, no mitä niiltä sitten vaaditaan? Heh heh ja vink vink vaan sullekkin 😉 Jos tämän blogin huumorintaju ei uppoa niin mene muualle, ole niin ystävällinen äläkä lässytä täällä.

 2. Elvis oiskin mitä suloisin Coston malli! Sitä paitsi lapsimalleilta ei kyllä vaadita mitään erikoisempaa, mun poikaa on kysytty taaperomalliksi useampaankin paikkaan ja aivan yhtä persoonallisen näköinen poika on kuin Elvarikin :)Tosin anonyymeiltä vois vaatia jonkinlaista älyä päähän, vink vink vaan ja oma naama kehiin.

 3. laukku sanoo:

  Oi mutsi mutsi puhuu asiaa! Elvis ois niin hyvä malli 😉

  Hellepäivä meni mökillä ja nyt ilta meneekin kotona jäätelöä syöden!

  Meilläkin edessä Tampereen reissu Väinön kanssa kaksistaan! Tiistaina mennään ja ollaan pari yötä (vähän nolo myöntää, tää on mun kolmas kerta Tampereella ja ois niin paljo nähtävää:D) 🙂 Hauskaa reissua teille!

 4. Anonymous sanoo:

  No huh Minttu. Kuuma päivä, kuumat tunteet.. Jos laitat lapsistasi kuvia nettiin, asetat lapsesi kaikkien armoille. Meitä mahtuu monenlaisia tänne ja juuri siitä syystä omistani ei ole netissä mitään julkisia kuvia, vaan lapset saavat itse isoina tehdä omat valintansa asian suhteen.

  • Anonymous sanoo:

   = tässäpä esimerkillinen vanhempi. Nyt ottamaan kaikki mallia! 😀

  • Taikinanaama sanoo:

   Elvis olisi mallien malli ja toi anonyymi voisi kommentoida omalla nimellään jos on jotain sanottavaa..Muussa tapauksessa ei ole pakko kommentoida lainkaan, tai ainakaan haukkua jonkun lapsen ulkonäköä.

 5. Taikinanaama sanoo:

  Ja muuten, ihana toi farkkuliivi! Muista Tampereella ne legginssit!

 6. Anonymous sanoo:

  No huh huh anonyymia. Äiti, joka arvostelee muita äitejä ei ole yhtään sen parempi roolimalli lapselleen. Päin vastoin.

 7. Daniela sanoo:

  Minttu pysyy siellä nyt omana itsenään ja viis veisaa turhanpäiväisistä kommentaista. Sun Blogi on ihana ; sun lapset on ihania, kauniita ja suloisia. Ja varmasti olet mitä parhain äiti sun omille lapsillesi.

  Aurinkoista Tampereen reissua teille 🙂

 8. Anonymous sanoo:

  lapsesi on ehkä maailman suloisin lapsi, ja sopisi mainiosti kaikkiin mahdollisiin kuviin ja mainoksiin! älä välitä kaiken maailman kateellisista perusnössöistä, joiden on pakko aukoa päätään joka paikassa. t. Jenni A-K (sori, ei oo tunnuksia tänne niin vastaan ihan näin, oon taikkiksen fb-kamu) kiva blogi!

 9. […] neuletakit ovat yhdet omista suosikeistani poikien vaatteista. Kaapon takki ostettiin viime vuonna Skidit Festareilta ja sen selkämystä koristaa siellä käsin painettu Kuudes Aisti (samaan aikaan olevat aikuisten […]

Kommentoi