KALLION PUISTOKIRPPIS

28/07/2012

Vimme kesänä alkanut Kallion Puistokirppis tuntuu olevan kerta kerralta suositumpi. Ideana siis on että kuka tahansa voi tulla puitoon ilaiseksi myymään ja tietysti ostelemaan. Kirppistavaran lisäksi myynnissä on kaikenmoisia leipomuksia ja juomia. Paikalla usein myös DJ tai muuta elävää musiikkia sekä kierrätyskeskuksen auto, jonne voi kirpparin loputtua nakata myymättä jääneet kamat.

Puistokirppiksille olen usein osallistunut ostajan roolissa. Mutta tällä kertaa lähdimmekin Miiun ja molempien perheiden kanssa löyömään rahoiksi. Olimme paikalla hetkeä enne tapahtuman alkua, mutta puistossa olikin jo täysi kirrpistohina päällä, eikä meille meinannut löytyä kunnollista kirpparipaikkaa. Lopulta oli pakko jäädä puiston laitaan, vähemmän vehreimmille nurkille, kuten hätäisesti otetuista kuvista huomaa. Sijainnin merkityken kyllä huomasi, etenkin kuin viimeiseksi myymään tulijat eivät voineet muuta kuin ryhmittyä myyntipaikamme ympärille.

Myyjiäkin tuntui olevan ostajia enemmän, silti kaikilla oli kiva ja iloinen kirppistunnelma. Ja joitain roposiakin saimme kasaan. Melkein puolet voittokassasta sain eräältä ihanalta naiselta… Hyssyttelin Elvistä rattaissa uneen kun joku nainen huikkasi minulle pitkältä että sattuisiko rattaissamme oleva Aarekidin peitto olla myynnissä. Vastasin jotain heh heh-tyylistä ja jatkoin hyssyttelyä. Nainen tuli luokseni ja kysyi uudestaan ihan tosissaan, möisinkö Avaruusmatka peiton hänelle. Kieltäydyin kunnes tuli puhe rahasta. Möisinkö peiton hänelle 50 eurolla? – ööö, no okei. Ja niin tämä rahanahne äiti möi peiton nukkuvan lapsensa päältä. Lohdutukseksi minulle, peitto pääsi oikein hyvään kotiin. Ja etenkin Lasse oli tyytyväinen kaupoista.

Dallapepuiston sijainti on meille loistava, ainut haastepuoli siinä on välittömässä läheidyysessä sijaisteva mäkki, heh. Oli niin kivaa että päätettiin mennä ensi kuussakin myymään. Mutta tällä kertaa haukkana paikalla jo aamupäivästä. Enkä ehkä ota lapsia mukaan. Ainakaan koko päiväksi.

Ihana Kallio-liike, joka tällaista meille järjestää. Kiitos! Huomenna Skidit Festareilla myös pienimuotoisempi lasten puistokirppis, jossa siis myynissä vain lastentavaraa. Sinne olemme menossa ja raporttia tulossa varmasti myöhemmin!

Tänään oltiin monta monta tuntia perheen kesken Kumpulan maauimalassa. Mitä parhain tapa viettää hellepäivää. Tosin niin monen monen muunkin mielestä. Mä tykkään niin helteestä ja kuumuudesta. Rumista rusketusrajoista en niinkään.

PLAYTRAY arvonta on vielä käynnissä huomisen, eli sunnuntain! Ihanan paljon osallistuneita on jo mukana. Naputtelin nimiä exeliin ja muistaakseni yhteensä 107 arpaa on tällähetkellä mukana. Jos siis et ole vielä käynyt, niin mene ihmeessä osallistumaan! Ja niitä lisärpojahan sai liittymällälukijaksi + jakamalla kuvaa 😉 Uusia lukijoitakin on viimepäivinä tullut lisää, ihanaa, kivaa ja tervetuloa! Kohta paukkuu 300 lukijan raja. Elokuussa muuten taas arvotaan, Crocseja!

Minttu

Ainiin, ja Crocs ale-koodi (mami10) voimassa vielä muutaman päivän! Kauheeta mainostusta.


9 Responses to “KALLION PUISTOKIRPPIS”

 1. Anonymous sanoo:

  Oliispaas meilläkin täällä maalla (:

 2. Anonymous sanoo:

  EIKÄ:D Hauska tuo peittotarina!

 3. Merikuu sanoo:

  Mä tein hyviä löytöjä Kallion kirppiksellä 🙂

 4. MIIU sanoo:

  Aaawwwww <3

 5. MIIU sanoo:

  aaawww <3

 6. jope sanoo:

  mä mietin pitkään tota puistokirppistä mut enpä jaksanu lasten kera lähtee sinne asti junailemaan..pakko tulla siis elokuussa:D mekin oltiin kumpulassa ja satuttiin bongaamaan kaapo pomppulinnasta ku pepin kanssa siellä samaan aikaan riehuivat:D

Kommentoi