KESÄPUUHIA

12/07/2012

Kesätekemistä on taas riittänyt. On tää kesä vaan niin mun juttu. Ja Helsinki myös. Ollaan oltu leikkipuistoissa, tavallisisissa puistoissa, piknikeillä, puistokonserteissa, nähty kavereita ja sukulaisia, oltu rannalla, Seurasaaressa, Korkeasaaressa, Suomenlinnassa, Linnanmäellä. Juostu, leikitty, uitu, puhallettu saippuakuplia, syöty herkkuja, pyöräilty, skeitattu, no ihan kaikkea. Aamusta iltaan oltu ulkona. Paisti yhtenä (sade)päivänä piti pestä pyykkiä.

Joku voisi pitää tätä liikana suorittamisena, mutta minä (ja muu perhe toivottavasti myös) nautin tästä. Ensi viikolla Turkuun, loppukuusta Tampereelle. Sukulaisten mökille Lappeenrantaankin olisi kiva vielä ehtiä. Kesä, älä lopu vielä pitkään aikaan!

Mitä TE olette tehneet? Ja mitä vielä meinaatte? Meille saa ehdottaa myös tekemistä niin täällä Helsingissä kuin Turussa ja Tampereellakin. Niin ja anteeksi tämä kuvapaljous, näitä on vaan niin kiva itse jälkeenpäin katsella!

Minttu

Go Imges lahjkorttien voittajia julkaisen tässä ihan lähitunteina/päivinä!


21 Responses to “KESÄPUUHIA”

  1. Tampereella, meidän huomisessa kohteessa, kivaa on ainakin…

    Rauhanniemen uimaranta. Ilmainen & ihana. Paluumatkalla voi pysähtyä Lapinniemessä ja juoda vaikka Vinyylin tai kylpylän terassilla yhdet.

    Vohvelikahvila – se aito ja alkuperäinen Ojakadulla.

    Särkänniemi on ehkä näin pienten kanssa rip-off (mulla 2 v 2 kk ja 5 kk) mutta isomman ajattelin viedä eläinpuistoon, jonne pääsee vähän halvemmalla.

    • Hei, Kivaa reissua teille! Uimaranta kuulostaa kivalta ja Vohvelikahvilaan on pakko päästä! 🙂 Imatran kylpylässäkin ajateltiin pulahtaa. Särkänniemeä pitää miettiä, se vauvaeläintarha voisi olla kiva, ja K tykkäisi hulluna Lituperli – eli Angry Birds puistosta! Kiitos vinkeistä!

    • Kotiuduttiin just Tampereelta ja oon ihan in love.
      Siellä on superkivoja leikkipuistoja aivan keskustan kupeessa – Pikku Kakkosen puiston lisäksi Sorsapuistossa (siellä on myös lintuja & kivat piknikpuitteet) ja Tammelantorilla (missä on taas kirppiksiä ja mustaa makkaraa!).

      Ja superkivoja kauppoja. Laitan omaan blogiin alkuviikosta juttua, mutta olin unohtanut miten kiva ja lapsiystävällinen kaupunki onkaan.

    • Armis sanoo:

      Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    • Ja siis härskisti mainostan että nyt on Manse-rapsaa blogissa http://periaatteennainen.blogspot.fi (ja oih, kahden Blogger-tilin riemut…).

  2. Marika sanoo:

    Sehän on vaan hyvä juttu kun mennätouhottaa lasten kanssa. Mua on pienenä viety jokakesä pitkin suomea ja hyvällä vaan sitä muistelen. Meidän kesä menee kotona autotallia ja pihaa tehdessä. Poikakin on niin pieni ettei sen kanssa vielä oikein mennä mihinkään. Ensikiesänä sitten!

    • Niin minustakin, ja kiva kuulla että tykkäsit! Musta tuntuu että halian tehdä kaikkea mitä itsekkin pienenä. Lautalla korkeasaareen, reissun päätteeksi nalletikkari yms 😀

  3. Anonymous sanoo:

    Bodyt puetaan housujen alle eikä päälle!!!

    • essi sanoo:

      Päälleppäs!

    • Höpöhöpö ano, mä kiedon bodyn vaikka turbaaniksi vauvan päähän jos haluan. Ja sehän on supersöpö noin, body housujen päällä, vai mitä Essi ;D

    • Lähiömutsi sanoo:

      Päälleppäs-ääni myös täältä! Niin ja teidän kesätekemisiin, miten ihanaa! Me ollaan nyt oltu reilu viikko maalla, ja vaikka kuinka ihanaa onkin, mua alkaa tylsyys ja ikävä Helsinkiin vaivaamaan. Sadesäällä voi toki olla tekemistä asian kanssa. Oli miten oli, taidetaan karata takaisin tekemisen ääreen vähän suunniteltua aikaisemmin.

  4. jadore sanoo:

    Me ollaan vaan oltu töissä. Me ei olla tehty mitään erikoista! Leikkipuistoissa käyty kun ennätetty. That’s it! Mut ei hätää, meidän loma on viel edessä. Lapsilla vielä ensi viikko päiväkotia ja sit jäävät isin kanssa kotiin. Mä joudun vielä siitä pari viikkoa töitä tekee, mutta ehkä vapaat käytetään johonkin kivaan. Meillä on etelän reissu tulossa, joka varmasti kruunaa koko loman, mutta korkeasaari, suomenlinna, uimarannat ja kotieläinpuisto ainakin suunnitelmissa. Sitten ehkä maakuntamatkailua pienesti sukutilalle ja siinä yhteydessä särkänniemi. Ehkä, saa nähdä 🙂

    • No mutta kuulostaa kivalta! Me vaan lomaillaan (eli velttoillaan ;D) joten aikaa on tehdä kaikenlaista. Etelänreissu meilläkin haaveissa, saas nähdä miten sen käy.

  5. Johanna sanoo:

    Tampereella ilmaisia iloja Hatanpään Arboretum, Tallipiha, Pyynikin näkötorni munkkeineen, Pikkukakkosen puisto Tammerkosken kupeessa, Sorsapuisto Tampere-talon vieressä..

  6. Zodya sanoo:

    Ehdottomasti menette Turussa käymään ensi viikolla Colourscapessa: http://www.turku2011.fi/uutiset/supersuosittu-varilabyrintti-colourscape-palaa-turkuun-177-582012_fi
    On siis Kupittaalla, sinne löytää helposti.

    On varmasti ainutlaatuinen kokemus sekä lapsille että aikuisille! Suosittelen ihan ehdottomasti, nyt varsinkin kun se sattuu juuri olemaan täällä, kun myös te tulette tänne 🙂 Olin viime vuonna siellä pojan (6kk) kanssa kantorepussa ja tänä vuonna mennään taas ehdottomasti, kun poika on 1,5v ja osaa jo itse kävellä! Varautukaa jonotukseen, mutta se on oikeasti sen arvoinen! Colourscape on vaikea selittää, se pitää kokea, mutta siis kyseessä iso iso väriteltta/labyrintti, jossa jokainen huone on eri värinen ja siellä on livemusiikkia (sellasta rauhallista ja mystistä) ja viime vuonna mut ja poika vedettiin mukaan tanssiterapiaan 🙂

    Suosittelen suosittelen!!

  7. Anonymous sanoo:

    Ihania kuvia, teillä on suloiset pojat. Kävitkö tuossa Ukko-laitteessa?

  8. […] kirppareita, puistokonsertteja ja Helsinkiretkiä. Ja uusi otsatukka. Lempipostaukset 9 KUUKAUTTA, KESÄPUUHIA, SKIDIT FESTARIT, […]

Kommentoi