TUOTESAFARI

22/06/2012

Jokin aikaa sitten minuun otti yhteyttä P&G edustaja ja kyseli kiinnostustani lähteä pohjoismaissa järjestettävään tuotesfariin mukaan. Vasta viestiä pidemmälle lukiessani minulle selvisi mikä edes on P&G. No mikä? Se on siis yksi maailman johavista kuluttajatuoteyshtiöistä. Sen tuotteissa on paljon tavalliseen arkeen liittyviä kauneus-ja hygieniatuotteita sekä pienkodinkoneita. Sen merkkejä ovat Braun, Pampers, Clearblue, Pantene, Swifer, Vicks, Wella, Gilette, Venus, Olay, Always, Tampax, Oral-B, Olay, Aussie, Fairy, Ariel, ShockWaves, Duracell, Envive, Head&Shoulders. Eli siis tuotteita joita löytyy varmasti monen kotoa.

Tuotesafarin ajatuksena on etsiä kotoa P&G:n tuotteita. Itse ainakin yllätyin kovasti kuinka paljon niitä löytyikään. Itse osallistun tuotesafariin suomessa muutaman muun blogin kanssa kuvaamalla kotoamme löytyviä tuotteita. Safariin osallistuvat blogit saavat kuvaamiensa tuotteiden tilalle uudet päivitetyt versiot. Mutta mikä parasta, myös lukijat voivat osallistua! Osallistumalla pääset mukaan laadukkaan Braun Multiquick 5 keittiökoneen arvontaan.

Parhaillaan nyt pyörii myös KULTAETU-kampanja, kuka on nähnyt? Se liittyy P&G:n yhteistyöhön Oympialaisten kanssa. Siihen on helppoa ja ilmaista osallistua. Jäsenohjelmaan rekisteröidytään joko nettisivun tai puhelimen applikaation kautta ja siinä kerätään pisteitä rekisteröimällä ostoksensa sivustolle. Pisteillä saa sitten tilattua palkintoja, kuten jalkapallo, lasten jalakapalloasu, sähköhammasharja… Etenkin tuo puhelimen appsi on superhelppo, siinä vain luetaan puhelimen kameralla tuotteen ean-koodi ja pisteet menevät tilille sitä kautta.


TUOTESAFARI ARVONTA!
!!!ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!!! 
Kiitos osallistujille, palataan pian asiaan.
Osallistuaksesi tuotesafariin ja Multiquick sekoittimen arvontaan tulee sinun toimia näin:
– Lähetä kommenttikenttään lista mitä kaikkia P&G tuotteita kotoasi löytyy.
– Muista laittaa mukaan myös tunnistettava nimimerkki sekä s-posti osoite voiton ilmoittamista varten.
Arvon voittajan 1.7 klo 12.00 ja siihen saakka on aikaa osallistua. Voittajan on lähetettävä kuva tuotteista ja kuva julkaistaan blogissa. Kun nämä ehdot vain täyttyvät voi hieno keittiölaite olla sinun! Väliä ei siis ole kuinka paljon tuotteita kotoasi löytyy, mutta uskoisin että yllättävän monta!

Niin ja IHANAA JUHANNUSTA kaikki !!! <3 !!

Minttu


24 Responses to “TUOTESAFARI”

  1. Miima sanoo:

    Meiltä löytyy Braunin lasten sähköhammasharja sekä ilmakiharrin (jota en ole enää vuosiin kyllä käyttänyt :D), Pampersin housuvaippoja sekä Duracellin paristoja.

  2. Ripu sanoo:

    No hei meiltä tuosta listasta löytyy: Braun sauvasekoittaja, Pampers vaippoja, Clearblue raskaustesti (vanha) nyyh ja yöks! :D, Pantene shampoota on ukkia varten, se ei mun hopeashampoista välitä, vaikka voisikin saada hyvän twängin omaan hopeahkoon kuontaloonsa, Vicks salvaa, Wella hiuslakkaa vuodelta miekka ja kypärä, Gillette shavingjuttuja, Venus shavingjuttuja, Fairy keittiöstä, Ariel pesukoneesta, Duracell pattereita.

  3. Lauren sanoo:

    Meiltä löytyi nopealla vilkaisulla ainakin nämä: gilette ja venus ihokarvanpoistojuttuja, always siteitä, fairy astianpesuainetta kahdessa muodossa (käsin- ja konepesu) ja ariel pyykinpesuainetta. neppulijee @suomi24.fi

  4. jope sanoo:

    meiltä löytyy ainakin pampersin vaippoja,braunin sähköhammasharja,pantenen shampoota,fairyn astianpesuainetta,gilleten partateriä..vicksin salvaaki saattaa vielä olla..
    jonnaloisa@windowslive.com

  5. Hanseka sanoo:

    Nolla kpl löytyy meiltä 🙁

    katja.hansen@hotmail.fi

  6. Ylva sanoo:

    Meiltä löytyy kaksi kappaletta Braunin lasten sähköhammasharjoja, kaksi kappaletta aikuisten sähköhammasharjoja, Braunin hiustenkuivaaja ja saman merkin suoristusrauta, Pampersin vaippoja ja puhdistuspyyhkeitä, Vicksin kurkkupastilleja, Wellan shampoota, Venuksen höylä ja vaihtoteriä, Fairya, Duracellin pattereita, Alwaysin siteitä… ja varmaan jotain mitä en edes muistanut kirjoittaa, melkoinen lista siis.

  7. höpsö sanoo:

    Multa löytyy Pamperssia (aina! ;)), Always-suojia, Tampaxia tottakai, Oral-B, Fairya, Arielia, Duracellia varmasti jonkun kaukosäätimen sisältä 😀 ja Head&Shouldersia. Siinäpä net, aikamoinen lista!

    tiia.poikela@gmail.com

  8. Anonymous sanoo:

    Meiltä löytyy Oral-B sähköhammasharja, Fairy pesutabletteja, Fairy ”rasvanpoistajaa”, Head&Shouldels -shampoota, Aussie shampoota, hoitoainetta ja hiuslakkaa, Gillette Venus höylä ja teriä, miehellä myös Gillette höylä ja teriä, Arielia, Braunin sauvasekoitin ja Swiffer-taikasieniä.

    salmi_heidi@hotmail.com

  9. Onneli sanoo:

    Meillä on ihana vanha oranssi Braunin hiustenkuivaaja, Aussien shampoo ja hoitoaine, Braunin sauvasekoitin ja jopa yksi Pampers-vaippa jeesusteipillä tuunattuna, kun siinä oli se tarrajuttu rikki ja piti yökylässä saada yövaipaksi käyttöön. Onneksi lapsi pysyi kuivana yön, sillä kaikkeen kykenevä jesari petti tällä kertaa ja vaippa oli auennut yön aikana 😀 En kuitenkaan raaskinut heittää pois vaan seuraavalla kerralla jos tulee tarvetta niin kietasen sitä teippiä koko vaipan ympäri ;D Siinäpä ne taitaakin sitten olla.

  10. Riina sanoo:

    Meiltä löytyy: Braun, Pampers, Vicks, Gilette, Venus, Always, Fairy, ShockWaves ja Duracell. 🙂

  11. Heidi sanoo:

    Meiltä löytyy ainaki arielia, pampersin vaippoja, Pringles-tölkki, Swiffer-dustereita on ainaki löytyny (en tiedä tämän hetkistä tilannetta, mies tykkää välineurheilla, mulle piisaa rätti ja vettä), fairya ja shockwaves-tuotteita 🙂
    heidi.springare@gmail.com

  12. Anonymous sanoo:

    Pampers-vaippoja ja head&sholders-minishamppoita (ladyline lahjonut salilla kävijöitä) julfred82@gmail.com

  13. rosa sanoo:

    meiltä löytyy braun sähkis, gillette karvaleikkuria yms 🙂

  14. Kati sanoo:

    Äkkietsimällä löysin: Braunin sähköhammasharjan, siivouskaapista löytyi Swifereitä, lääkekaapista Vicks VapoRub, kylppäristä löysin Venukseni ja paketillisen Alwayseja sekä Oral-B hammastikkuja. Löysin myös Aussie hoitoainetta. Keittiöstä löytyi Fairypullo ja olohuoneen lipastonlaatikosta Duracell paristoja. Olen varma, että osa jäi löytämättä, mutta näillä mennään!

    ei.ihan.viela@gmail.com

  15. Hansu sanoo:

    Tässä etsiskelyn tulos: Oral-B- sähköhammasharja + harjoja ja floss, Pantenen shampoo, Venus Breeze laite + höyliä ja Wellaflex mousse =)

  16. Anonymous sanoo:

    Löytyy ainakin Pamperseja, Braunin ilmakiharrin & hiustenkuivaaja, Venus, Oral-B-sähköhammasharjoja (ja oiskohan käsikäyttöinenkin) sekä varmaan jokunen Duracell-paristokin. Fairyakin on yleensä hajusteettomana, mutta viimeksi oli loppu niin mukaan tarttui Pirkan vastaava käsitiskiaine :).

    Hanna

    marshmeadowÄThotmail.com

  17. Kirsi sanoo:

    Onpas kiva arvonta ja upea palkinto!! Ei kovin montaa tuotetta löytynyt: Wella hiuslakka ja muotovaahto, Fairy konetiskitabletteja ja Pantene shampoo. Braunin sähköhammasharja löytyy, mutta se on niiiiiin vanhan, etten löytänyt paketista P&G mainintaa.

  18. Anonymous sanoo:

    Yllättävän paljon löytyi P&G-tuotteita mm. Arielin pesuaineita, Vicks VapoRub, Alwaysin siteitä, Fairy, Duracellin pattereita ja Oral-B:n sähköhammasharja. Hmm, jäiköhän jotain kaapista löytyvää mainitsematta… 🙂

    Mirva
    mirva.maki@suomi24.fi

  19. Mari sanoo:

    Meiltä löytyy Braunin vatkain, Fairy tiskiaine, Allways siteitä ja pikkuhoususuojia, Braunin sähköhammasharja, Oral-B sähköhammasharja, Braunin kiharrin, Gilette partavaahto, Gilette höylä, Duracell patterit, Pampers vaippa, Wella hiuskiinne ja Vicks salvaa.
    mari@elamaajaunelmia.fi

  20. Mia sanoo:

    Meiltä löytyy Alldays pikkuhousunsuojia, Pringles purkki, Swiffer pölynkerääjiä, Fairy astianpesukonetabletteja ja käsitiskiainetta. 🙂

    poikientyyliin@gmail.com

  21. MIIU sanoo:

    Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  22. MIIU sanoo:

    Tästä kodista löytyy:
    -Braun sähköhammasharja
    -Braun sauvasekoitin
    -clearblue raskaustesti
    -swiffer pölyjutskis
    -tampaxeja
    -Gilette satin care

    miiarant@gmail.com

  23. K E R T T U sanoo:

    Meiltä löytyy:
    – Braun sähköhammasharja
    – Gilletten höylä & geeli
    – Pringles purkki
    – Fairy ja fairy astianpesutabletteja
    – Pampers vaippoja (tietty!)
    – Tampaxeja
    – Wellan hiustuotteita

    61nelioo@gmail.com

Kommentoi