KESKIKESÄ

24/06/2012

Nyt se on sitten melkein ohi, puolessa välissä ainakin. Päivät lyhenee, kohta jo syksy ja sitten talvi. Kesä loppuu pian. No ei nyt ihan, mutta voi kun Suomen kesä on niin lyhyt. Ehkä siksi myös niin ihana.

Juhannus on mennyt meidän osin perinteisesti. Saaristossa ja mökkeillen. Hirveästi hyvää ruokaa, hengailua ja sauna. Oltiin molempina päivinä niin lyhyen automatkan päässä kaupungista, että tultiin yöksi kotiin. Uimaan ei uskallettu, K oli ainut joka kävi edes käymässä rannalla. Suvisaariston lampaat olivat kummallisen kiinnostunaita vain toisistaan, kun menimme aattoiltana kotimatkalla niitä ruokkimaan. ”Äiti, mitä noi lampaat tekee?” – Ööö, leikkii. Nähtiin myös pari kokkoa. Tosin Länsivälylällä ajaessa jossain kaukana, mutta kuitenkin. Heh.

Näistä Juhlapyhistä nauttii ja arvostaa jotenkin enemmän kuin ennen lapsia. Hirveästi aina vaan tekemistä. Miten teidän Juhannus meni? Missä olitte, onko perinteitä ja teittekö taikoja?

Minttu


5 Responses to “KESKIKESÄ”

  1. KRISSE sanoo:

    Ihania kesäkuvia! Toi pienempi mies on kyllä niin mainio 🙂

    Meidän juhannus kului suurimmaksi osaksi kotona. Ihanaa, kaikki mukavuudet, ei hyttysiä 🙂 Mutta mökille on pakko päästä ehkä ensi viikolla! Tai siis sitten kun ei sada…

  2. Ihania Suomi-kesäkuvia <3

    Herkullista ruokaa ja suloisia lapsia.

  3. Ihania kuvia! Onneksi tässä on vielä pari kuukautta, ja toivottavasti paljon aurinkoa ja lämpöä.:)

  4. MIIU sanoo:

    Kaapo <3

Kommentoi