ELVIS 8kk

19/06/2012
Viime viikolla pikku-Elvari täytti jo kahdeksan kuukautta. ’Virallisiin’ 8kk kuviin toi pientä lisää unisen hassunaaman lisäksi musta silmä. Täytettyyään seitsemän kuukautta Elvis otti muutamassa päivässä hurjan spurtin. Ihan yhtäkkiä se alkoi ryömimään käsittämätöntä vauhtia, seuraavaksi konttasi vieläkin kovempaa, nousi polvilleen ja seuraavaksi seisoskeli jo ihan kunnolla ja kokoajan.
Kun yhtenä iltana Elvari sai kammettua itsensä pinnasängyssä pystyyn on suunta ollut vain ylöspäin. Seistä on pitänyt siitä saakka ihan koko ajan. Onneksi kuitenkin pääosin vain hereillä ollessa, toisin kuin isoveljensä.. Muutaman viikon ajan olimme sydänsyrjällään kun tyyppi nousi kaikkea vasten ja kaatui. Ja kaatui ja kaatui ja kaatui ja kaatui. Sitten se oppi laskeutumaan, huh. Haavereita toki sattuu edelleen mutta vähenevässä määrin. 

Ryöminen vaihtui kokonaan pelkkään konttaamiseen. Tyyppi liikkuu nykyisin myös tukea pitkin kävelemällä. Uusin juttu on liikuvan tuen, kuten lelurekan avulla polvillaan kävely. Seuraavaksi se irroittaa otteen, vähän jo selvästi sitä harjoittelee. Sitten kohta se jo juoksee. Ja menee kouluun.
Uusi söpö juttu on myös tuulettaminen. Elvis nostaa kädet ensin ylös ilmaan ja sitten taputtaa. Se vilkuttaa myös tosi söpösti. Ja matkii ääniä. Nauraa paljon ja on kaikinpuolin vaan niin ihana. Hirveän utelias ja kiinostunut kaikesta.
Kiinteiden syöminen ei edelleenkään oikein suju. Muutama luskikallinen menee, mutta pääasiassa E syö edelleenkin maitoa. Onni on että kuitenkin pullo myös kelpaa. Joten saan paljon mennä ja tehdä myös yksin. Sormiruokailua harrastetaan osittain. Vain osittain siksi että itse syöden ruoat E.N ovat oikeastaan kaikki jokapaikassa muualla paitsi suussa. Yöllä hän herää kolmisen kertaa syömään ja nukkuukin osan yöstä (kuten Kaapokin) vieressämme.
Hampaita suussa on edelleen pyöreät nolla. Tukkaa sitäkin enemmän.
huppari H&M, body Mini Rodini, shortsit Polarn O. Pyret, kengät Converse.

Minttu


15 Responses to “ELVIS 8kk”

  1. Voi miten toinen on suloinen! Ihana tuo tukka! 🙂

  2. Lähiömutsi sanoo:

    Näitä on huippua lukea! Saa vähän osviittaa siitä, millä taidoilla meidän minityyppi saattaa vanhempansa yllättää muutaman kuukauden kuluttua. Mut on tää teidän kaveri vaan etevä, menevä ja söpö!

  3. Marika sanoo:

    Itse suloisuus tuo teidän Elvari 🙂 Ja niin taitava jo!

  4. Anonymous sanoo:

    <3

  5. Suski sanoo:

    Voi että miten suloinen rokkipoika tuon tukkansa kanssa 😀 !

  6. MiaMatleena sanoo:

    Ihana tukka! Oikein söpö poika <3

  7. Voi söpöhöpönassua! Ihanat hiukset toisella. Tuo ikä vaihe oli niin kiva kun liikkumaan oppivat. Nyt kun meitin poikanen on sen 9pvä päälle 1-v niin odottelen että milloinka uskaltaa ottaa ensimmäisen askeleensa. -Tiina

  8. Norppa sanoo:

    on kyllä niin suloinen poika että oksat pois! 😀

  9. Emilien sanoo:

    Mahtava tukka pojalla! 🙂

  10. Anonymous sanoo:

    Meitsi aina innolla odottelee Elviksen kasvupostauksia, nää kuvatkin on niin huippuihania! Nyt sitä riittääkin vipinää teillä :). Uninen hassunaamakin on niin hauska!

    Hanna

  11. essi sanoo:

    Tuo Elviksen tukka on pelkkää rakkautta! <3

  12. Tanja sanoo:

    Ihana mikä pörröpää! 🙂

  13. Nyt sitä riittääkin vipinää teillä :). Uninen hassunaamakin on niin hauska!

    Rc Helicopter Mini Rc Helicopter Rc Helicopters

  14. Taikinanaama sanoo:

    en kestä kun alkaa aina naurattaa toi Elviksen naama! Se on niin söpö! Lisäksi mulle tulee kauhea ikävä teitä ja Alppilaan. Nyyh. Muuttakaa joku tänne!

  15. Voi, ihania te !!! <3 ! 🙂

Kommentoi