PAUSSI

18/06/2012

Tuntuumpa omitusielta istua pitkästä aikaa koneen ääreen. Vaikea keskittyä. Kirjoitin aiemmin että meillä oli netti poikki. Se oli pois käytössä kokonaiset neljä päivää. Mutta kun se taas alkoi toimimaan ei minua enään huvittanut edes avata sitä. Olin muutamassa päivässä niin tottunut tieteokoneettoman elämään etten edes tiennyt missä välissä muka ehtisin sen ääreen istahtaa. Loppuviikosta netti siis jo pelitti taas, mutta läppäri pysyi kiinni. Viikon tauon jälkeen istun jälleen tässä. Seitsemän päivää kone kiinni tuntuu nykypäivänä paljolta.

Yhden pikaisen postauksen (alla) kävin naputtelemassa puhelimella. Puhemella pääsin myös pikaisesti sähköpostiin ja Facebookkiin. Se riitti hyvin. Aloin jopa miettimään koko blogin lopettamista. Kun muutaman päivän oli siitä erossa ei ajatus lopullisesta luopumisesta tuntunutkaan kovin kummoiselta. Pinnalliset tavarapostukset ovat alkaneet suoraan sanottuna vähän ällöttää. Samanhenkisiä blogeja lukiessa tulee vain kamala tavarahimo. Ajattelin että voisin irrottautua kaikesta siitä. Tai voisinhan myös kirjoitella enemmän syvälisempiä juttuja, mutta ääh. Ihan totta, ei tässä nyt tällä hetkellä ja näillä unimäärillä hirveästi ole mitään syvällisiä, pohtivia tai kovinkaan fiksuja ajatuksia. Suurimmat pohdinnat ovat viime aikoina tapahtuneet kaupan jäätelöaltaalla. Suklaa vai mansikka? Hmmm, siinäpä vasta pulma! Heh.

Tänään kävin nopeasti kurkkaamaan pitkästä aikaa blogiini. En minä halua sitä lopettaa. Se kuitenkin antaa minulle iloa, tai paremminkin te lukijat sitä annatte. Kiitos siitä. Mutta luulen että pidän pientä kesäpaussia kutenkin. Ihan siitä syystä että vuorokaudessa on rajallinen määrä tunteja. Nautin kesästä, kuumuudesta, auringosta ja ulkona olemisesta. Tunnen pienoisia omantunnon tuskia jos en käytä näitä muutamia kesäpäiviä ”tehokkaasti”. Kesäpäivät täyttyvät kivasta tekemisestä, kavereista ja tapahtumista. Välillä on myös ihana viettää laiska päivä rannalla tai mökillä.

Postaukset pysyvät siis kesän ajan varmaan muutamassa jutussa / viikko. Meitä voi kuitenkin seurata Istagramin kautta jonne laitailen muutamia kuvia päivässä. Se löytyy siis ilmaisella puhelimen applikaatiolla mamigogominttu -nimellä.

Ylläolevat kuvat ovat viimevikkoiselta reissulta Hakanimenen leikkipuistoon. Ärsyttävä blogger muutti ne suttuiseksi mössöksi (argh, miksi!?). Koneettomaan viikkoon on mahtunut myös paljon paljon muuta, kaupinkireissuja, leikkipuistoja, perhelounaita, kaverilounaita, kaverin läksiäiset, baari-ilta, neljä kesäteatteriesitystä, musiikkiohjelman nauhoitukset. Ai niin ja oltiinhan me Lassen kanssa KAHDESTAAN yötä hotellissa, käytiin kylpylässä, syömässä, hohtominigolfissa, nukuttiin kunnon yöunet ja sellaista kivaa. Tälläviikkolla haaveilen alennusmyynneistä. Juhannussuunnitelmatkin taidettiin juuri lyödä ainakin osittain lukkoon. Jee.

Jos ette vielä ole osallistuneet valokvauslahjakorttien arvontaan niin menkää ja vinkatkaa ihmeessä myös kaverillekkin! Nyt teitä lahjotaan muuten kunnolla, sillä P&G on tarjonnut arvottavaksi myös upean Multiquick 5 sekoittimen. Siitä lisää pian!

Minttu


20 Responses to “PAUSSI”

  1. MiaMatleena sanoo:

    Kaikkeen kummasti tottuu. Meilläkin on ollut kone rikki nyt noin viikon. Nettiin pääsee, jos pääsee. Samalla se on ärsyttävää ja samalla vapauttavaa. Nyt pohdin, otanko konetta mökille mukaan vai en, jonne mennään ainakin viikoksi.

    Sulla on ihan mahtava blogi, älä lopeta sitä 😀

  2. Onneli sanoo:

    Itseäni aikanaan ahdisti samat asiat (vaikka omat korruptiolahjat rajoittuvatkin vain muutamiiin blogimiiteistä saatuihin shampoopulloihin, mutta vähintäänkin muiden blogien tavararyöpytys) ja sitten oli ihanaa aloittaa uusi blogi ihan omassa kuplassaan ja viihdyn siellä kuplassani mainiosti 😉 Ei mitään paineita päivittämisestä ja kukaan huohottamassa niskaan että miksei jo tule jotain uutta.

    Ja arvaa että olen muutaman päivän miettinyt millaista on hohtogolfaus mutta tuo mini siinä välissä teki asiasta jotenkin helpommin käsitettävän. Mielessäni ajattelin jotain ison kentän yli lentävää hohtavaa palloa mutta kun tällä hetkellä ei kauheesti ole edes pimeää 😉

    • Myös uuden blogin tai salasanan taake meneminen kävi meilessä. Mutta päätin nyt jatkaa kuitenkin vielä näin. Kun tunnetusti näitä ärsytyksiä ja mielialanvaihteluita tulee 😀 !

      Ja joo MINIhohtogolf 😀 !

  3. Samanmoisista syistä päätin itsekkin pitää taukoa. Miettiä samalla muutenkin vähän blogin sisältöä. Tavaranblogit ahdistaa minuakin.

    Hauskaa kesää ja voi olla että törmätäänkin joku kerta, kun me tullaan varmaan jossain vaiheessa fiilistelemään keskusta-asumista siihen Kallion kirkon kulmille mun siskon kämppään muutamaksi päiväksi 🙂

  4. MIIU sanoo:

    EIKÄ, Kaapo ja Elvari on yybersöpiksiä norsu-jutuissaan <3

    p.s. Valolla on jo iksu Elvaria!.. ja Kaapoa
    ja mulla sua!

  5. Anonymous sanoo:

    Oletteko saaneet sen kerrossängyn jo kokoon? Meillä olisi kesän aikana kerrossängyn osto edessä ja olisin halunnut saada kokoamis- ja käyttökokemuksia 🙂

    t. Teija

    • Hei! Olemme joo, kokoaminen kävi mielestäni tosi kivuttomasti ja nopeasti! Suosittelen kyllä! Mutta patjaostokset ja päiväpeitteden ompeleminen on jäänyt ja jäänyt … joten käyttökokemuksia tai kivoja kuvia ei oiken ole vielä.

    • Anonymous sanoo:

      Onko sänky kuitenkin tukevan oloinen? Ja vaikuttaako yläsängyn reuna tarpeeksi korkealta?

      t. Teija

    • On kyllä tosi tukeva! Ja kyllä on mielestäni turvallinen ja tarpeeksi korkea laita, ei mitään valittamista! Ainoastaan portaita ei olla saatu kun en halua niitä mukana tulleilla raudoilla joten ne pitää porata itse kiinni.

  6. Anonymous sanoo:

    Ei et saa lopettaa!

  7. Anonymous sanoo:

    Ihan tylsää kun pidät taukoa, höh!! Ensin salkkarit ja nyt tämä!Äläkä ota vertausta loukkauksena; oon koukussa kumpaankin:) Ihanaa kesää sulle ja perheellesi! Kumman jäätelön muuten valitsit?
    /Bianca**

    • Voi eiii 😀 ! Ihana! Kyllä mä vähän yritän päivitellä! Ja katso vanhoja salkkareita nauhalta? Mua muuten pyydettiin salkkari elokuvaan avustajaksi, venäjän ristilylle! Harmi kun en päässyt ;D Ja suklaan tietty! Ihanaa kesää!!!!<3

  8. Mielenkiintoinen pohdinta, parissa kohtaa tunnistin jopa itseni ja ajatukseni. Hui.

    Mukavaa että sut näkee Instagrammissa, tulin seuraamaan heti. I like!

  9. Anonymous sanoo:

    Kesällä pitääkin nauttia ulkoilusta ja löhöilystä ja herkuttelusta ja ja ja :). Itse en tykkää oikein telkkariakaan kesällä katsellä, tuntuu melkein rikolliselta. Noita tympääntymiskausiahan aina tulee, silloin on hyvä vähän astua sivummalle ja antaa ajatuksille tilaa. Kyllä se innostus taas syksyn tullen palailee, muodossa tai toisessa.

    Itse tykkään blogistasi kovasti, ei nuo tavarapostauksetkaan häiritse, niistä saa joskus tosi hyviäkin ideoita. Ja lasten kasvun seuraaminen ja erilaiset puuhailut on kivaa luettavaa :). Ihanaa ja ajatuksia aukaisevaa kesän jatkoa siis!

    Hanna

  10. Itse en tykkää oikein telkkariakaan kesällä katsellä, tuntuu melkein rikolliselta. Noita tympääntymiskausiahan aina tulee, silloin on hyvä vähän astua sivummalle ja antaa ajatuksille tilaa. Kyllä se innostus taas syksyn tullen palailee, muodossa tai toisessa.

    Rc Helicopter Mini Rc Helicopter Rc Helicopters

Kommentoi