XHARK – UIMAPUKUJA LAPSILLE

28/05/2012

Alkukeväästä sain viestin XHARKin perustajalta. Hän kyseli tahtoisinko testata heidän uusia uimapukujaan. Koska poikien jatkuvien korvatulehduksien takia uimaharrastukset ovat jääneet lähes kokonaan, pääsimme testaamaan pukua vasta viime viikolla Stadikalla. Päädyin siis ottamaan uikkarin vain Elvikselle, sillä epäilin ettei isoin koko (90 cm) Kaapolle mahtuisi.

XHARK uima-asut ovat lähtöisin Suomessa asuvalta Ranskalaiselta isältä. Vauvojen uimaopettajana toimiva isä huomasi lähes kaikkien vauvoille tarjolla olevia uikkareiden olevan jokseenkin tylsiä ja päätti tehdä asialle jotain. Puvuissa yhdistyy laadukkaat materiaalit, hauskat printit ja toimiva lahkeellinen malli (jollainen vaaditaan useimmissa vauvauintipaikoissa).

Uimapuvut valmistetaan myrkyttömästä ja luontoystävällisestä kankaasta ja niissä on UV suojakerroin 50 +. Uimapukuja on saatavilla neljä erilaista, 60 – 90 cm koossa.

Viime viikkoisen pikatestauksen jälkeen olen tyytyväinen uikkariin. Siinä on erillinen, mukavan tuntuinen vuori jollaista aiemmin käyttämissämme uimapuvuissa ei ole ollut. Luulen että vuoren ansioista uimapuku on pitkäikäisempi sekä lämpimämpi. Vuoren kanssa se näyttää myös kivemmalta päällä ilman uimavaippaa, ainakin poikavauvalla…Uikkari oli helppo pukea ja olakimet pysyivät hyvin paikoillaan. Ainakin kuivalla maalla. Emme nimittäin päässeet veteen saakka, sillä ilma ilma oli hieman tuulinen ja pelkäsin Elviksen vilustuvan ulkoaltaassa. Lisää kokoemuksia in action siis luvassa myöhemmin.

Elviksellä (7 kk) siis kuvissa 80cm uimapuku joka ei ainakaan ole yhtään liian suuri. Pituutta hänellä on arvioni mukaan n 70 cm ja painoa kymmenisen kiloa (ainakin).  Joten suosittelen ottamaan reilumman koon jos kokoasia yhtään mietityttää.

Miltäs nämä XHARKin uimapuvut vaikuttavat? Onko jollain omakohtaista kokemusta?

Minttu


14 Responses to “XHARK – UIMAPUKUJA LAPSILLE”

 1. Mimmu sanoo:

  Valo harrastaa vauvauintia ja tammikuussa harmittelin, kun poikavauvoille oli tarjolla vain yksi ainoa olkaimellinen malli ja sekin tylsä sininen muumikuviolla. koska muuta ei ollut tarjolla siihen oli tyydyttävä ja niin on tyytynyt jokainen muukn poikavauva hallissamme. Näimme noita pukuja viikko sitten urheiluliikkeessä ja ne näyttää upeilta! Tämä kevät mennään sillä tylsällä, mutta syksyksi hankitaan tuo valkoinen. Tai ehkä jo kesäksi 😉

  • No niinpä! Näitä vauvauintiin soveltuvia uikkareita voisi todellakin olla muitakin kuin se sinen muumi. Nämä Xharkit on kyllä upeita! Ehkä te tarvitsette sen jo kesäksi.. ;D

 2. Tanja sanoo:

  Kyllä meinasi lentää teet näppikselle, kun näin tuon kolmannen kuvan! Aivan mahtis kuva!! 😀

 3. Lähiömutsi sanoo:

  Uu mama, miten päheet uikkarit! Mä olen uhonnut ostavani Minimelle uikkarit syksyn vauvauintiin kirpparilta, mutta tää saa ehkä mielen muuttumaan.

 4. Inka sanoo:

  Hei aivan mahtava tuo lifeguard simmari, mää en kestä! 😀

 5. essi sanoo:

  Voi olispa siellä pojille tuollainen uikkari, missä DADDY:n sijasta lukisi ÄITI! :–D

 6. Voi jösses mikä ilme tuolla uimarilla kuvassa !!! Enemmän kuin ihana !

 7. ONIA sanoo:

  Voi että mikä bodari! Ihana 😀

  Mä olen katsonut pojalle vähän sivusilmällä kaupoista ihan tavallisia uimahousuja. Mmmmmiksi niissä on aina joko autoja tai dinosauruksia, tai vähintäänkin sinistä väriä? Tyttöjen uikkareissa on paljon kivempia kuoseja, eikö nyt vaikka jotkut punavalko-pallolliset simmarit kävis pojallekin…

  • Niii-in. Mä en tajua mikä siinä on että pojille on aina sitä tylsää sinistä. Sitä tai jotain cool boy- juttuja. Punavalkopallo olis ihana. H&M ostin Kaapolle pinkki-vihreät uimashortsit muuten. Mutta niitä ei saa ainakaan täällä uimahalleissa käyttää..

Kommentoi