YLITARJONTAA

27/05/2012

Kesällä kurotaan kiinni kaikki ne päivät kun ei ollut mitään ohjelmaa. Kesällä kaikesta kivasta tekemistä on ylitarjontaa. Ihan meidän lähikulmilla tapahtuu kokoajan jotain ja valitettavasti monet kivat tapahtumat menevät päällekkäin. En edes uskalla selvittää mitä kaikkea vaikka koko Helsingissä tapahtuisi. Välillä on tosi vaikea päättää mihin kaikkialle menisi ja mihin ei. Viikon sisään on ollut ihan hirveästi kaikenlaista. Ja valinnan vaikeuden edessä olemmekin muutaman kerran olleet lopulta tekemättä mitään. Tai ainakaan mitään ennalta suunnitellusta.
Tähän viikkoon on mahtunut kaikenlaista. Lintsiä, kyläjuhlia, kirppiksiä, puistoilua, stadikkaa, kasvitieteellistä, kavereita ja vaikka mitä muuta. Lisäksi teatteriharrastus johon nätelmän harjoittelemisen lisäsksi aikaa menee paljon puvustukseen ja markkinointijuttuihin. Täällä blogin puolella on ollut muutaman päivän myös syystä siis hyvin hiljaista. Alkuviikon muutamien tuntien yöunet yösyöttöineen vaativat veronsa ja loppuviikosta olen myös nukkunut ihan joka välissä. Ainakin yhteensä sellaiset 15 tuntia vuorokaudessa.
Tuntuu välillä että aikaa ja energiaa menee jo siihen kun miettii mitä kaikkea pitäisi ja voisi tehdä. Kerrossänky odottaa eteisessä kokoajaa, myytäviä tavaroita pitäisi kuvata, pestä pyykkiä, vaihtaa rattaiden puhjennut kumi.. Missään nimessä en valita, en. Kesä on ihan parasta aikaa ja kaikki tämä tekemisen tai tekemättömyyden mahdollisuus ihanaa.
Loppuun muutama kuva menneeltä viikolta. Apua, näitä on ihan sikana!

Minttu


12 Responses to “YLITARJONTAA”

 1. Koo sanoo:

  Ihanan kesäisiä kuvia, oih! Meilläkin on nautittu viime viikolla kesästä täysillä. Ihanaa kun voi laittaa lapsen ulos rattaisiin nukkumaan lähes ilman vaatteita ilman vaaraa siitä, että raasua paleltaisi. T pääsi kokeilemaan nurmikolla ryömimistäkin ekaa kertaa – taisipa sitä nurmikkoa livahtaa vähän suuhunkin 🙂

  Olen myös pannut merkille tuon ohjelman paljouden ympäri Helsinkiä. Mulle vaan yleensä käy niin, että tajuan jälkikäteen, että olisi ollut jotain mielenkiintoista meneillään. Pitäisi vissiin vähän aktivoitua ja seurailla tapahtumakalentereita vähän tarkemmin.

 2. MIIU sanoo:

  kaunokainen <3

 3. Anonymous sanoo:

  Hei Minttu,

  ihania kesäisiä kuvia! Ja todella, Helsingissä on viime viikkoina tapahtunut ihan liikaa.. silleen positiivisella tavalla. Ainakin on ollut kaikkea kivaa tekemistä 😉

  Kyselisin sellaista, kun sulla on kokemusta Bugaboon rattaista.. että oletteko lentäneet Cameleonien kanssa? Meillä olisi reissu pian edessä ja Cameleonit ajateltiin ottaa mukaan, sillä muuten ei ole varsinaisille matkarattaille tarvetta niin ei viitsisi ostaa. Onko teillä sellainen kuljetuslaukku ollut käytössä? Mietin uskaltaisiko ottaa mukaan ilman sitä vai satsaisko.. Huomasin tuolta Riikka kotiäidin blogista, että heillä oli ollut juuri kyseinen setti (siis cameleon+laukku) matkalla mukana, mutta hänelle ei voi näköjään anonyymit kommentoida niin tulin täältä kyselemään 🙂 Tietenkin, jos Riikka tämän kommentin huomaa niin hänki saa kertoa kokemuksia Cameleonien reissukestävyydestä 🙂

  Ihania kesäpäiviä, ja kiitos, jos ehdit pohdintoihini vastailemaan!

  t. Anna

  • Moi Anna! Kiitos!

   Ei olla lennetty Camaleonien kanssa, mutta aikoinaan meillä oli Brio GO:t ja niille samanmoinen boxi jonka kanssa reissattiin. Se oli kyllä kätevä, laukkuun sai pakattua hyvin muutakin tavaraa, eikä tarvinnut jänniittää rattaiden rikkoutumista.

   Cameleoneille emme ole laukkua hommanneet, enkä tiedä hommataanko ollenkaan tuleville reissulle. Se on kuitenkin melko tyyris käyttökertoihin nähden. Jos matkusteltaisiin enemmän niin ehkä sitten. Suosittelen kyllä ottamaan cameleonit mukaan, reissusta on helpompi nauttia kun on kunnon kulkupeli alla. Itse varmaan käärisin rattaat kuplamuoviin ja kelmuun, kyllä ne varmasti niinkin ehjänä säilyy. 🙂

   Ihania kesäpäiviä sinnekkin! 🙂

 4. Anonymous sanoo:

  Voih ihania kesäkuvia. söpöt pojat, komea mies ja kaunis sinä!

 5. viiru sanoo:

  Me ollaan tulossa pojan kanssa kesälomalle Suomeen (Helsinkiin) ja ajattelin kysäistä mistä noita menovinkkejä on parhainta kalastella näin etukäteen ettei jää sitten mistään hauskasta paitsi?

  • Moi ja tervetuloa! 😀 Hirveästi itse saan aianakin vinnekkjä menoista ja tapatumakutsuja FB:n kautta. Netistä ainakin stadissa. fi ja NYT:in Missä mennään palstalla on aika hyvin tärppejä tapahtumista! Varmasti löydätte kaikenlaista kivaa tekemistä 🙂

 6. Moikka, voi mitä mahtavia kesäpuuhia teillä onkaan harrasteltu 🙂 Ulkosalla mekin pyritään olemaan, kauhee ahdistus istua sisällä melkein. Pitää tulla hieman paremmalla ajalla kurkkimaan teitin menoa, mukavan oloinen sakki täällä ;)! -Tiina

Kommentoi