POLARN O. PYRET SYKSY 2012

23/05/2012

Pääsin eilen tutustumaan lähemmin Polarn O. Pyretin tulevaan syys -ja talvimallistoon. Kuten ennenkin, mallistoja tulee ulkovaatteiden lisäksi kolme. Muutoksia on myös luvassa, sillä Mama-äitiysvaateita ei enään tule. Mutta tilalle tulee jotain mitä monet isompien lasten vanhemmat ovat kaivanneet, eli koululaismallisto!

 
 
ULKOVAATTEET jatkavat samaa POP ideologiaa, eli kerrospukeutumista. Ja tietysti tuttua laatua ja kestävyyttä. Värit ovat kirkkaita ja leikkisiä, jopa retrohenkisiä väriyhdistelmiä sekä värillisiä vetoketjuja. Ihoa vasten suositeltavaa merinovillaa tulee monessa ihanassa värissä. On multiraidallista, multiväriä, hirvikuviota ja yksiväristä niin paitoina, housuina, bodyna ja haalarina. Samoin windfleeceissä nähdään kivoja, kirkkaita värejä.Toppa -ja kuorivaatteiden lisäksi koululaisille tulee tenkinen alusasu, joka soveltuu hyvin talviurheiluun sekä uudenlainen, tikkitakkia ulkonäöllisesti muistuttava ohut Aeorotakki. Ulkovaattet tulevat myymälöihin elokuusta alkaen.
 
AMERICAN VINTAGE malliston ”preppy”-tyyliset vaattet ovat saaneet inspiraationsa sisäoppilaitoksesta. Värit ovat syksyisiä, on paljon ruutua, raitaa ja sporttimaisuutta. Pinetä printtiä sekä suuria kuvia. Koululaismalliston vaatteet ovat simppeleitä ja vauvoille on taas enemmän eläinprinttiä. Mallistossa paljon erilaisia housuja, villatakkeja, flanellipaitoja. Tulossa myymälöihin heinä-elokuussa.
DEEP FORREST (Satumetsä) mallistossa ollaan siis metsässä, mystisessä satumaailmassa. Värit ovat tummia häiväyksellä pastellisävyjä. Käsin piirretyt printit sopivat hyvin teemaan. Velouria, monstereita, karhuja, vähän uutta ja erilaista POPia. Tulossa syyskuussa.
HYPER CULTURE on värikäs mallisto joka on saanut ispiraationsa ympäri maailman. Ideat, kuviot ja värit ovat Kiinasta, Intiasta, Mexikosta, Venäjältä ja Japanista. Ruotsia ei ole myöskään unohdettu, mallistossa on myös joulusta Luciaa ja piparkakkua. Mallistossa on paljon juhlavaatetta. Ihania kuvioita ja värejä. Näistä myöhemmin lisää. Mallisto tulossa myymälöihin marraskuussa.
KOULULAISMALLISTO on siis yhdistelmä näistä kaikista mutta ilman lapsellisuutta, joten isosisarusten vaatteet käyvät hyvin yhteen pikkusisarten kanssa. Malliston vaatteet löytyvät 122 – 152 koossa  (6-12 v). Mallistoa kuvaa adjektiivit luonnollinen, utelias, fyysinen, energinen, pirteä ja spontaani. Ennen koko malliston suunnittelua haastateltiin joukkoa koululaisia ja heiltä kyseltiin millaisista vaatteista ja väreistä he pitävät. Loka-marraskuussa lanseerataan myös graffititaitelija Finstan suunnittelema Unique-mallisto vain kolulaisille. Kiinnostaisiko teitä kuulla lisää koululaismallistosta ja nähdä siitä enemmän kuvia?

 Kotiinviemisiksi sain kesämalliston turkoosin UV-suojapaidan Elvikselle. Ja se pääseekin heti käyttöön.

Mitäs tykkäsitte näistä pikku kurkkaukista tulevaan mallistoon vai kiinnostaako edes tulevan syksyn jutut näin ihanana kesäpäivänä?

Minttu


17 Responses to “POLARN O. PYRET SYKSY 2012”

 1. MIIU sanoo:

  IhAnia!!!!!

 2. Sadie sanoo:

  Täällä ainakin kiinnostaa kaikki tulevat mallistot. Ihanaa että bloggasit näistä kun olen jo odotellut kuvia po.p:n syksystä.
  Minityylin sivuilla on pari kuvaa mutta ei ulkovaatteista. Ihanaa että tulee turkoosi (?) windfleece! Onko yläkuvan punainen ja t.sininen välikausihaalareita? Meille kun tarvitaan isompi haalari poitsulle (1v) syksyksi niin olen odotellut että mitä po.pille tulee.
  Tuleeko toppahaalarit kuvissa olevien takkien kanssa samoissa väreissä?
  Raidat on aina in joten kiva että niitä tulee. Muuten kuviot ei ollut minun mieleen. Onneksi jemmasin kevätmallistosta meille kaikkea ihanaa syksyksi. 🙂

  • Kiva että muitakin kiinnostaa!
   Tykkäsin hirveästi itse noista kaikista fleeceistä joista mallikappaleet olivat tulleet. IHANAN Turkoosin lisäksi kelta-vihrertävä ja raikas lila. Saas nähdä tuleeko vielä muita värejä. Kuorivaatteissa tosiaan tuo punainen ja sininen, muita värejä ei ainakaan vielä ollut saapunut joten niistä ei vielä osata sanoa. Toppaa tulee varmasti myös haalareina samassa berry (oranssit vetskarit) ja turkoosissa (limen vihreät vetskarit) värissä.
   🙂

 3. Anonymous sanoo:

  Ehottomasti lisää kuvia koululais mallistosta! =)

 4. Anonymous sanoo:

  Koululaismalli kiinnostaisi minuakin nyt kun meidän 9v neiti alkaa kasvaa ulos 122/128 -vaatteista. Pitkään ollaan onneksi saatukin nauttia lapsenomaisista vaatteista ja neiti kun vielä rakastaa kuviollisia mekkooja, tunikoita yms. Mutta siis is JOO sille koululaismallin esittelylle 🙂

 5. Mimmu sanoo:

  Pitkästä aikaa vaikuttaisi tulevan kivoja kuoseja. Siis muutakin kuin ikuista kukkaa. IHANAA!

 6. Mietiskelin kuule tänään jo ensi talven kenkiä lapsille, joten kyllä kiinnostaa syksykin 😀 Ja ihanan värikäs syksy on näköjään tulossa, ihanaa, kun meillon nyt Itiksessäkin Poppi 🙂

  Värit, kaikki, tykkään!

 7. misu sanoo:

  mun on pitänyt on pitkään hakea lokinpojalle tuollainen uv-suojapaita mutta en vaan oo saanut aikaiseksi. kelien perusteella kohta alkaa olla jo kiire, joten ehkäpä huomenna on otettava itseä niskasta kiinni! 🙂

  • Jep! Suosittelen! Mekin tarvitaan isommalle paita ja äken huomasin suunnittelevani pojille tuurkoseinpaitojen kavariksi punaisia uv-housuja…. 😀

 8. Anonymous sanoo:

  Ihana ja mielenkiintoinen postaus, täällä ainakin yks lastenvaatteisiin hurahtanut äiti mietiskelee jo syksyn vaatevalikoimaa:) Kiitos tästä! Ja juu, syksyjutut kiinnostaa!

 9. Anonymous sanoo:

  Todella hienoa, että tulee koululaismallisto, sillä meidän hoikka juuri 7v täyttänyt ei ole pitkään aikaan tuolta mitään löytänyt kun 122/128 vaatteet on pitkään olleet pieniä. Ja ihana tuo autopaita, 5v:lle tuo!

  Marika

Kommentoi