IHANAT KESÄPOJAT

22/05/2012

Kesäinen ilta Alppilassa näytti osaltamme tältä…

Upea päivä taas takana. Aamupäivällä meidän kulmille tuli ihania vieraita. Miiun blogissa siitä lisää, käykää kurkkaamassa! Kesäisistä tunnelmista hyppäsin hetkeksi ihmettelemään Polarn O. Pyretin tulevan syksyn ja talven mallistoja! (kääk) Kerron siitä huomenna lisää. Kivaa seuraa sain myös OMMsta ja ehkä söpöimmästä pienestä punapäästä ikinä, hän jaksaa aina vaan ihastuttaa. Hauska oli tavata myös Minityylin Ullis poikansa kanssa. Linkataan tähän nyt vielä SaraMama, jolta sain aikaa sitten hyvän mielen haasteen. Tässä postauksessa on nimittäin hyvää mieltä aamusta iltaan, näitä päiviä lisää!

Iloa on tuottanut myös kivat kommentit ja uudet lukijat! Jee!

Minttu


11 Responses to “IHANAT KESÄPOJAT”

 1. Taidan olla jossain kesäeuforiassa, sillä unohdin että on tänään vähemmän hauskaakin sattunut. Kaapo jäi keinun alle, teki ilmalennon naama edellä pikkukivihiekkaan, samassa rytäkässä multa viksahti/nyrjähti/murtui sormi. Sitten syötiin vähän jäätelöä ja kaikki oli hyvin taas :D

 2. Mä oon ihan läkähtynyt siitäreissusta. Punapää on kyllä sellainen, että tuli samalla spinningtunnin verran energiaa kulutettua kun yritti olla paikallaan. Huh.

  • HUH, uskon! Hyvin silti selvisit, mä oisin ollu varmaan aivan raivona, punainen, hikinen ja vaikka mitä jos mulla olis ollut pojat mukana.

 3. Avatar Anonymous sanoo:

  Kivoja kuvia, kivat paidat, mutta aivan kaameat vaarinkalsarit isommalla lapsella.

 4. Avatar Niina Oivi sanoo:

  Voe eluma etta on! Ei tartte sans mit! ….Ai tarvii vai?

  K A U N I S T A & ♥

 5. Avatar Maria sanoo:

  Aivan ihania kuvia! Suloiset pojat <3

 6. Ihanaiset pojat! Meidänkin pitää treffata pian ja sitten mä kyllä onnan Elvikselle ison pusun poskelle :D

 7. Avatar MIIU sanoo:

  Söpötyskuvia <3
  Ja piti muuten sanoa et sul on ihan megapitkä tukka jo :)
  Kaapo on kyllä niin maailman reippain!!!

  Musmus

 8. Avatar misu sanoo:

  ihan mahtavia kuvia ja ihan mahtavat vaatteet molemmilla! nuo kalsarihousut on ihan ykköset, mä oikein odotan et lokinpoika alkais kävellä niin vois pitää tuollaisia enemmän!