ARVATKAA

6/05/2012

Mihin menossa?

Mistä tulossa?

No tämähän on ihan helppo. Vastaus on molempiin sama. Viiden pisteen vihje: siihen liittyy korvatulehdus. Lastenklinikka tietty. Yllätys, yllätys, perheessämme podetaan taas korvatulehdusta. Toistaiseksi kuitenkin vain yhden tyypin toimesta. Pikku-Erkki sairastaa tällä kertaa. Ja tosi kipeä onkin, ressukka. Tästä ja monesta muustakin syystäkin blogin puolella on ollut hiljaista. Nyt tämän mamman on taas riennettävä teatterin tuontantopalaveriin jonka jälkeen treenit. Kaapo lähtee illalla pariksi päiväksi mökille. Tulee ihan hirveä ikävä. Ehkä ehdin kuitenkin myös päivitellä tänne hurjan määrän päässä pörrääviä juttuja. Moi!


Minttu


8 Responses to “ARVATKAA”

  1. Voi ei, kylläpä teitä nyt koetellaan!

    Aurinkoa toivon sinne vähän kaikkien asioiden suhteen (viittaan blogissa kertomiisi asioihin) ja paljon paranemisia pikkuiselle korvatulehdustyypille!

  2. Nna sanoo:

    paranemisia! :/

  3. MIIU sanoo:

    OuNou:( Pikaista paranemista pikku-Elvikselle <3

  4. laukku sanoo:

    Voi pee 🙁

    Toivottavasti pikkumies paranee pian!!!!

  5. Anonymous sanoo:

    Kovasti paranemistoivotuksia sinne! Meillä katkesi korvatulehduskierre vasta putkitukseen, mutta tauteja on silti riittänyt riesaksi asti :(. (Kuuntelee yskimistä tälläkin hetkellä hän.)

    Hanna

    • OI OI toivoin vähän että tulevat putkitukset (molemmille) lopettaisi nämä sairastelut.. No nähtäväksi jää. Toivottavasti teilläkin pian helpottaa!

  6. Voi kiitos teille! Kurjaa kyllä, ja niiiiiiiin nähty juttu jo.
    Eilen tosin kuumetta 40,6, enkka. Nyt jo vähän parempi/reippaampi! Kyl tää tästä!

Kommentoi