Järjestys!

11/01/2012

Rikoin ostolakkoani (lieventävä asianhaara: maksoin lahjakortilla) sillä oli pakko saada tämä turhaakin tuhempi Bugaboo Organizer laukku – joka on osoittaunt loistavaksi. Kuinka olenkaan koskaan pärjännyt ilman tätä!

Laukkuun saa nimensä mukaisesti tavarat järjestykseen. Laukusta löytyy muutama lokero ja taskuja sekä sisä että ulkopuolelta. Kompaktiin säilytyslaukkuun mahtuu yllättävän paljon ja sen saa kiinnitettyä rattaissa kolmeen eri paikkaan.

Työntöaisassa:

Työntöaisaan kiinnitettynä laukku sopii muihinkin malleihin kuin bugabooihin. Se on kätevä tavaroille joita ei jatkuvasti jaksa kaivaa repun pohalta tai tunkea omaan laukkuunsa tai taskuihin.

Suojakaaressa:

Kun lapsi pitää saada pidettyä tyytyväisenä ja paikallaan on tämä siihen loistava (tesattu kaupungilla, kaupassa, ratikassa ja lääkärissä). Laukkuun saa lapselle lelut, juotavaa ja naposteltavaa kädenulottuville. Lelut myös pysyvät paremmin tallessa näin. Ja kyllä, lahjon välillä lastani ruoalla. Kuvassa hän nauttii pähkinöitä.

Istuimen takana:

Tämä on ehkä paras paikka pitää laukkua. Se on kätevästi ulottuvilla, mutta pois tieltä. Loistavaa bugaboo (jälleen kerran!).

Laukku sopii kaikkiin bugaboon malleihin, mutta soveltaen myös muihin merkkeihin. Oma laukkumme on ostettu stockmannilta, jossa se on melkein kympin halvempi kuin muualla. (vink, vink, ei maksettu mainos)

Nimensä veroiset rattaat.
Minttu

13 Responses to “Järjestys!”

  1. Kiitos isosti tästä vinkistä :)) Oon harkinnu organizerin ostoa mutta miettinyt onko oikeasti tarpeellinen! Tämä täytyy jossain kohtaa ehdottomasti hankkia :))

  2. Anonymous sanoo:

    Hei, teillä näyttää olevan noita Lifefactorin pulloja… mitenhän ne kestää noiden vähän isompien vauvojen/taaperoiden kovakouraisia otteita, heitteley yms?

    Suvi

  3. Elina sanoo:

    Mä olen niin päättänyt, että jos meille toinen muksu tulee sellaisella ikäerolla, että rattaita tarvitaan molemmille, niin Bugaboon Donkeyt aion hankkia.

  4. AnnaRilla sanoo:

    voi että kun nuo näyttää niin hyvällä nuo rattaat… harmi vaan kova hinta ja se ettei ne penteleet mahdu meidän autoon… se on vaan tyydyttävä haaveilemaan ja tykkäämään noista pteistä. Ehkä sitten joskus isompi auto ja nuo ihanat joissa pääsis jopa vierekkäin nuo töhöttäjät…

  5. Jenni sanoo:

    Toi laukku näyttäis upealta meidän Mountainbuggy Duet vaunuissa…:) Paljonko maksoi Stoccalla btw?

  6. Olen edelleen tosi ihastunut ja tyytyväinen donkeyhin, suosittelen kyllä ehdottomasti!

  7. Anonymous sanoo:

    Meillä isäntä antoi mulle viimein luvan tilata Donkeyt! Nyt pitäis vaan odottaa a) että ne tulee ja b) että käyttäjäkaksoset syntyy 😀

  8. Kippuralla sanoo:

    Hei! Ei sulla sattuisi olemaan yhtä ylimääräistä tuollasta clamp (klipsu?) millä tuo mukiteline on kiinni rungossa? Hukkasin muutossa meiltä ne ylimääräset mitkä oli muka fiksusti säilössä, eli siis tarvittaisiin nro 4# kovasti.. Täältä käpykylästä 😉 ei saa mitään buggiskamaa osteltua ja aika turhaa varmaan olisi ostaa uutta telinettä yhden pienen osan vuoksi.
    Tai sattuisitkohan tietämään että saako noita irrallaan hommattua?

Kommentoi