POLARN O. PYRET KEVÄT

12/01/2012

Sain kutsun mennä tutustumaan Polarn O. Pyretin kevään 2012 mallistoon. Osa vaatteista on jo matkalla kauppoihin päin, osa vielä odottaa julkaisua (vaikka muutamassa blogissa jo vahingossa vilahdellut).

Hauskoja printtejä, raikkaita raitoja, iloisia värejä. Sitä ainakin on tulossa. Näin myös osaa tulevan kesän mallistoa, joka oli aivan suloisen ihana!

Tässä osa kevään suosikeista:

Unisex-malliston keltaisessa t-paidassa kiva vanhanaikainen mainoskuva ja ihana pyöristetty helma. Hupparia löytyy sinisenä ja harmaana. College-kankaiset chinot ovat aivan ihanat ja  mukavat päällä. Kaapolla kuvassa koko 104, joten ovat hieman isot.

 Roboottia työille ja pojille sekä erivärisiä chinoja ja farkkuja.

Palloja ja pilkkuja.

Kaapo tykkäsi kitara-paidasta.

 Tulossa myös sininen ja punainen toppaliivi.

Tämä on takeista aivan ehdoton suosikkini. Ja se toivottavasti nähdään uudestaankin Kaapon päällä. Värejä oli ainakin tämä punainen sekä sininen/turkoosi. Kuvassa koko 104.

Vanha pyöreä PO.P-merkki osassa ulkovaatteita on hauska. Kuvassa oleva lila väri myös ihana.

Raikkaita värejä myös kuori takeissa, housissa ja haalareissa. Mustissa vaatteissa kivat eriväriset vetoketjut.

Tässä tosiaan vain pieni osa kevätmallistoa ja lisää tulee kokoajan. Vauvoille ja työille myös paljon ihania juttuja.

Yllä suosikkini vauvojen ja tyttöjen mallistoista. Tuosta ruusuprintistä tulossa kääntöhattuja myös.

Mitä tykkäsitte näistä ja mitä odottatte tai toivoisitte tulevista mallistoista löytyvän? Osa keväästähän on jo kaupoissa.

Tulen jatkossakin postailemaan popin uutuuksista, sekä muutamasta muustakin kivasta jutusta joista sain showroomilla vihiä… Kiitos vielä Milttonin iloiselle ja ystävälliseliselle henkilökunnalle että saimme Kaapon kanssa tulla kylään!

Minttu


17 Responses to “POLARN O. PYRET KEVÄT”

  1. Anonymous sanoo:

    Tosi söpö malli! Ja kivalta näyttää vaatteet!

  2. Sonsku sanoo:

    Aivan liian ihania on nämä Popin vaatteet, varsinkin noin söpön mallin päällä.:) Minä puolestani inhoan noita pyöristettyjä helmoja, vaikka tuossa kuvassa paita näytti siitä huolimatta pakko saada jutulta. Samoin tuo tummansininen robotti- paita oli aivan ihana. Oliko tuo tummansininen pilkku ihanuus college takki vai mikä? Tuo punainen takki oli kyllä kanssa aivan ihana Kaapon päällä.

  3. Olivat kyllä ihania! Ja mallikin yllättävän yhteistyöhaluinen 😀 Kiitos vaan hänen puolestaan!
    Aika monta pakko saada – juttua tuolla oli! Ja kyllä, college takki tuo pilkullinen, ihana!

  4. IHANA tuo punainen takki. Aivan täytyy nyt miettiä turhuuksissani josko se pitäisi aivan upouutena hankkia…

  5. AnnaRilla sanoo:

    toi takki on kyllä tosi kiva… harmi kun neiti sai jo alesta sen pinkin kun sitä niin rakastaa.
    ja tuo palloneulari, onkohan se jo liikkeessä, voi kun löytäisin sen viikonloppuna kun saan viettää päivää siellä isossa kaupungissa kahvitellen 🙂

  6. jadore sanoo:

    Kyllä po.pin kevät näyttää todella herkulliselta!

  7. Anonymous sanoo:

    Aivan ihania! Vaikka just hamstrasin kaappeihin alesta kaikkea kivaa, niin lisää on saatava!

  8. zirk sanoo:

    Ihania! Muualla en olekaan nähnyt tuollaisen turkoosin kuorihaalarin kuvia. Vasta isojen musta (jossa värikkäät vetskarit), punainen ja tummansininen olivat ilmestyneet nettisivuille. Mitä muita värejä tuosta pienten haalarista oli? Mihin kokoon saakka niitä mahtaa löytyä?

    • Mustan ja punaisen lisäksi vihreä harmailla vetoketjuilla, pinkki mustilla vetskareilla ja denim olive punaisilla vetoketjuilla. Tuosta kokoasia pitää vielä tarkistaa.

  9. Tanja sanoo:

    Minua erityisesti pallokuosiset viehättää! Ja nuo chinot näyttävät kivoilta jos ovat tosiaan college kangasta vielä 🙂 Punainen takki on kyllä herkullisen värinen ja malli näyttää todella kivalta!

  10. Mamma Mia sanoo:

    Tiedätkö löytyykö tuota kitarapaitaa myös isommissa koissa? Entä onko tuo pallotakki trikoota vai neulosta? Oliko muita värejä? Robottikuosi on kiva 🙂

    • Mielestäni kitarapaitaa tulossa kaikkia kokoja. College-pallotakki puuvillaa. Tuo robotti on hauska ja siitä POPilla tulossa iso kampanja myöhemmin.

  11. Kiitos kommenteistanne! Yritän vastailla kysymyksiinne mah pian! Kotonamme on sairastupa, konetta en ole saanut edes auki muutamaan päivään, eilinen yö vietettiin Lastenklinikalla ja tämä pvä mennyt Muumien parissa.

  12. Erica sanoo:

    Ihana hei toi toppaliivi ja se punanen takki. Mä tarvitsen ainakin sen liivin. Oliko niitä sinisenäkin? Ne chinotkin oli ihan ok. Pikaista paranemista sairastuvalle!

Kommentoi