mami no no

3/04/2011

Moni on kysellyt ja varmaan sitä useampi ihmetellyt hiljaisuutta blogissani. Parin viime kuukauden sisällä juttuja olen postannut vain muutaman.

Aikaisemmin jo kirjoittelinkin olevani kipeenä ja juttu on nyt niin, että viimeiset kaksi kuukautta olen ollut aika sairaana. Kyse ei ole mistään hengenvakavasta, ei hätää, mutta ainakaan nyt en sen tarkemmin avaudu asiasta.

Bloggaaminen on siis (ainakin omaksi harmikseni) ollut tauolla. Olo on vaan sellainen ettei koneella juuri pysty eikä jaksa olemaan, pelkkää lepoa, mielellään makaamista. Ainoat vähäiset energiat menevät tuohon pieneen poikaan. Bloggausta ei myöskään yhtään auta järjettömän raivostuttavan hidas koneemme. Kuvien lataaminen puhelimesta/kamerasta koneelle, sitten nettialbumin kautta tänne saatta parhaillaan kestää kolme tuntia! Uskomatonta eikö. Muutama juttu mulla on kyllä puolivalmiina, ne kuvat vaan puuttuu.

Heti kun vaan saan lisää puhtia ja parempia päiviä yritän kyllä kirjoitella. Julkaisua (kuvia) vailla on ainakin jutut:

-Ikeassa
-Super-anoppi
-Elämysmatkailua Vantaalla
-Lisää ostoksia
-Kuvia korukauppaan ja arvonta
-Ostotärpit Hulluille päiville
-Glorian, Ellen ja Trendin huhtikuun parhaat palat

Harmikseni huomasin myös että ihan ensimmäisitä postauksistani on kuvia kadoksissa, niidenkin uudelleen lisääminen on työn alla. Tällä välin käykää vaikka lukemassa vanha juttuni tekemistäni koruista ja kommentoikaa jos sieltä löytyy suosikkia, koru/koruja on nimittäin tulossa arvottavaksi! … Sitten joskus.

No, mä uskon kevään, virheyden ja lämmön helpottavan omaa oloa ja tuovan ihan uutta energiaa. Katotaan sitten miten ehdin bloggailla kun ollaan kokoajan ulkona.. Noh :) Lämpimimpiä säitä kuitenkin odottellessa..

Alppipuisto toukokuun alussa -10

Minttu


2 Responses to “mami no no”

  1. mie sanoo:

    osallistun arvontaan:)

Kommentoi